Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ladik0 radsi bych nekoho jinyho nez bydzovskou, znam ji trochu osobne ![]()
@ladik0 no uz si me asi nepamatuje, je to davno
rodil me minule znamej manzela s posilky a byl uzasnej, pak se o me hezky staral, kdyz jsem mela malej problem, ale uz tam asi nedela. byl to rek
@ladik0 @ladik0 jo to mela, prave jsem myslela, ze tam jeste bude, no budeme to muset zvladnout
on k tomu porodu prisel a nevedeli jsme kdo tam bude a ja ho ani neznala, pak se s manzelem pozdravili a jeste tam byla sranda ![]()
No vidíš já byla úplně sama a pořád chodili kolem jen doktoři a sestry a pak u porodu byly 4 ženský a to bylo celý… ![]()
@ladik0 ja jsem tam mela jeste porodni asistentku a doktora a bylo to super, odrodila jsem malyho na hekarne protoze bylo hodne porodu a nemeli uklizeny saly
to bych z toho byla na nervy, kdybych tam byla sama, ale musela jsi to zvladnut, kdyz malej nepockal. hele mame tu skupinu lbc maminky, muzu ti poslat pozvanku
No nic jiného mi nezbylo malej čekal a čekal ale už to bez vody prostě nevydržel
dřív to museli taky zvládnout i bez tatínka…
ok tak pošli budu ráda
@ladik0 jo to je taky pravda, ale zase ty tatinkove jsou velka opora, teda aspon manzel byl. mas tam pozvanku, tak bych se presunula do skupiny ![]()
Ahojky mě je 29 mám 2,5 ročního Jindru a začátkem dubna se nám má narodit Ondrášek
do Liberce se stěhujem, přítel odtud pochází a já tam neznám ani človíčka ![]()
@MarkyMat mas pozvanku. jinak mam podobne stare deti jako ty, ted se nam narodila holcicka a mam skoro 2,5 filipka
Tak to gratuluji
tak snad to najdu, chodim sem chvilku, tak že to okoukávám ![]()
@MarkyMat dekuju, mela bys to mit na svym profilu v pravym rohu nekde, pozvanku