Maminky Liberec do 30 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
246
14.12.12 17:11

maminky liberec do 30 let

Ahoj maminky, je mi 23 a mám 6 týdenního chlapečka Danielka a hledáme nějaké maminky do 30 let které mají také prcky, na procházky, popovídání. Bydlím sice v Liberci již 3 rokem ale mám tu spíše známé než kamarády a chtěla bych to změnit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3588
14.12.12 19:02

Ahoj :) je mi 27 let a mam 2,5 letyho filipka a v lednu cekame holcicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
14.12.12 19:08

Ahoj, jé taky bych chtěla ještě jednou mít holčičku takovou malou princezničku ale až opravdu za pár let sama jsem ráda že mám jedno a ještě do toho zvládat druhý to bych asi nedala i když kdoví…akorát teda se bojim porodu zrovna na něj nemám extra skvělý vzpomínky… :( a už víte jak se bude jmenovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.12.12 19:11

@ladik0 chteli jsme mit rozdil tak 2,5 roku a to skoro budou, malej uz je docela samostatnej tak to zvladneme snad. ja jsem mela porod super rychlej tak doufam, ze i druhej bude v pohode. jojo vime justyna marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.12.12 19:15

Koukam, ze malej byl mrnous to jsi rodila na termin? ma strasnej ze mala bude mit tak 2,5 kg max.3 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
14.12.12 19:24

Nee rodila jsem ho na 34tt takže teď teprve se měl před týdnem narodit správně ale dost rychle to doháníme všechno tak je to fajn jen jsme bohužel velký žrouti furt by jen jedl… :( občas jsem už z toho hotová ale stejně nedala bych ho za nic…no já měla sice porod jako takovej celkem taky rychlej ale spíš ta bolest kdy jsem myslela že ho prostě nevytlačim tak to mě trochu odrazuje.. :( jinak měl 2380g a 45cm tak nevim co bych dělala kdyby se narodil v termínu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
14.12.12 19:25

Zajímavé a hezké jméno… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.12.12 19:29

@ladik0 aha ja jsem dneska 36+4tt. a mala ma 2298g tak snad jeste povyroste. tak hlavne, ze je malej v poradku a ma se k svetu :)
jojo diky, mam ho vybrane uz od prvniho tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
14.12.12 19:39

Jj zdraví jsme a máme vše v pořádku ale když byl v nemocnici tak jsme tam na neonatologii chytli rotaviry..=( ale naštěstí to rychle zmizelo…ale už tam byl prej velkej jedlík..=) je to prostě chlap no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.12.12 19:41

@ladik0 no musi to rychle dohnat aby byl silnej :) a rodila si v lbc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
14.12.12 19:47

Chtěla jsem v jablonci ale tím že mi ve 3 ráno praskla voda tak jsme jeli rovnou do lbc…no a nakonec to nebylo tak hrozný i když si většinou spíš ženský stěžujou na sestřičky na poporodnim oddělení ale tím že malej šel do inkubátoru a já si poležela dva dny na gyndě tak nevim nemůžu soudit ale u porodu byly všichni v pohodě a dost mi pomohli když jsem nakonec rodila sama a tatínek to o 6 minut nestihl kvůli šéfovi…=(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.12.12 20:09

@ladik0 ja pujdu znova do lbc, byla jsem tam docela spokojena, nektery sestry jsou na pest. a kdo te rodil? prijde mi ze se to tam tedka zmenilo. je to je skoda, manzel byl celou dobu se mnou, rodila jsem na hekarne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
14.12.12 20:18

No já si poležela od 3 rána až do půl 6 než se narodil…no hrubá nebo tak nějak se jmenovala taková mladá ale bydžovská tam je furt…jinak nikoho neznám jinak tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.12.12 20:23

@ladik0 jojo bydzovska tam je to vim i sramek. ale ted je tam dost mladejch doktorech, dneska jsem byla u cechovy myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
14.12.12 20:24

Nevim za mě měla službu bydžovská ale rodila mě ta hrubá je mladá ale docela jí to jde…=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová