Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarkyMat Ahojky a oku se stěhujete? a kdy? kdyby jsi chtěla tak se můžeme někdy sejít a poznat se. ![]()
@ladik0 ahojky stehujem se z jižních čech na konci února, hrozně se do Liberce těším, tak snad si tam kamarádky najdu
určitě tě ráda poznám
@ladik0 no z ruky to je, zůstane mi tady rodina, tak že sem budu jezdit i na dále, jen se obávám toho abych se tam někde nestratila, vůbec se tam nevyznám, tady když něco potřebuju vim kam jít, tam nebudu vědět nic ![]()
Záleží kam se stěhujete jinak v centru najdeš všechno u sebe..=)
@ladik0 to zatím ještě nevíme, ale možná se to ještě tenhle týden dovim, přítel je teď v Liberci tak tam nějaké bydlení oběhne, tak jsem zvědavá, ale přímo do centra se mi až tak nechce
@MarkyMat =) já bydlim dalo by se říct na okraji a do centra to mám cca 10 min. =) takže se to dá…nemáš fcb?
@ladik0 mám fb
MarkyMat podle profi fotky mě poznáš, tak si mě přidej
@MarkyMat jseš tam s prckem a mužem? a psáno že bydlíš v LBC?
Maminka ještě sice nejsem, ale za tři týdny snad budu
Je mi 24 a čekám kluka. Bydlím na okraji Liberce.
@baruse.t Ahojky a kdepak bydlíš v Liberci? A jak se těšíš? nám už jsou skoro 3 měsíce a jsme moc hodňoučký takže se docela i nudim doma. nemáš náhodou fcb? ![]()
CAu holky, ja bydlim v Lb zatim pul roku, mam tu jednu kamaradku, jinak tu skoro nikoho neznam. @ladik0 to se mas, ze se nudis ![]()