Maminky Liberec do 30 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PHV
1319
3.9.16 07:30

My jsme spolu s přítelem 5 let, skoro dva roky spolu bydlíme, takže jsme si řekli proč ne :-) miminko jsme chtěli oba :-) Mě pařby nikdy moc nebavily :-D No my jsme Nádvorní, taky to není přímo zelené údolí.. :think: nevím jak to popsat :-D Kolik váží Matyášek? Verunka má 7300gramů, tak mě zajímá, jestli jste taky takhle větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
3.9.16 07:36

@L.U.C.A. V.A. My jsme spolu s přítelem 5 let, skoro dva roky spolu bydlíme, takže jsme si řekli proč ne :-) miminko jsme chtěli oba :-) Mě pařby nikdy moc nebavily :-D No my jsme Nádvorní, taky to není přímo zelené údolí.. :think: nevím jak to popsat :-D Kolik váží Matyášek? Verunka má 7300gramů, tak mě zajímá, jestli jste taky takhle větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.16 09:02

@PHV Jasne,kdyz jste chteli, tak proc ne :).Tak ja jsem chodila obcas na diskoteky, posedet na vinko a tak, zadna velka parmenka :D. Hlavne ja jsem studovala vysokou, ktera me vubec nebavila, ale rodice chteli, takze o miminku nemohla byt rec.Je fakt, ze ja jsem se s pritelem seznamila kdyz mi bylo 21,oba jsme byli studujici.Pak jsme chteli chvili pracovat a koupit byt. Snazit jsme se zacali od mych 26.To jste mela Verunku hned po skole, ne? :-).My mame 65 cm a 6310g. Krasne jsme pribyvali, ale za posledni mesic jen 380g. Takze mam na noc kdyztak prikrmovat a za mesic zacit s prikrmy.My jsme meli ale porodni vahu 2,8kg a pri odchodu z porodnice 2,6kg, tak jestli jste meli treba porodni vahu pres 3 kg, tak to tak odpovida. A vy kojite? A co ockovani? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
3.9.16 09:31

Kojím no, Verunce moc chutná :-D zkoušela jsem mrkvičkovou Polívku ale nechce ji :think: však má čas :) Verunka šla z porodnice s třemi kily, tak to bude ono :)
31.8. byla na posledním třetím očkování a u nas pohoda :) na noc dostala Nurofen a naštěstí hezky spala, jeden den byla protivná ale na to měla nárok :D co očkování u vás? :) @L.U.C.A. V.A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.16 12:27

@PHV u nas ockovani v pohode, bez teplot, jen trochu mrzuty, ale tak to k tomu patri :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
3.9.16 12:47

Tak to je hlavní :-) a jak vám spinká v noci a přes den? Verunka se v noci budí snad 10×… A přes den neusne jinak, než se svázanýma ručičkama a puštěným šumem.. je to děs, nevím, jestli ji to nějak odnaučovat, nebo počkat, až to přejde samo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
4.9.16 04:29

@L.U.C.A. V.A. Tak to je hlavní :-) a jak vám spinká v noci a přes den? Verunka se v noci budí snad 10×… A přes den neusne jinak, než se svázanýma ručičkama a puštěným šumem.. je to děs, nevím, jestli ji to nějak odnaučovat, nebo počkat, až to přejde samo :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.16 21:11

@PHV Jsem ráda, že jsme to zvládli, sice v rijnu nas ceka jeste jedna na pneumokoky, ale to uz snad taky zvládneme :-).V noci spinka krasne, nekdy vydrzi az do rana a nekdy se vzbudi, ale tak max jednou :-).Jinak ja ho mam ve spacim pytli a on ma rad ruce nahore u hlavy :-).Tak s timhle nemam zkusenosti, ale tak dle meho to nicemu nevadi a treba casem si navykne na neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.16 21:13

@PHV A ve dne jak kdy, nekdy usne vicekrat za den a nekdy treba jen na deset minut. A byly dny, kdy vydrzel treba i 9hodin bez spanku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
4.9.16 23:31

Tak to je dobrý no :mrgreen: 9 hodin bez spánku a mně by odvezli :? :mrgreen: Je fakt, že Verunka 1× za den spí přes dvě hodiny, jinak dopoledne tak hodinu a půl, a odpoledne už jen třeba 2× po půl hodincr :nevim: teď už spí luxusně, oproti tomu když byla novorozenec..to nespala vůbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.16 17:12

@PHV U nas je to tak ruzne. Vetsinou po rannim kojeni usne tak na 2 hodky a odpoledne jak kdy. Nekdy parkrat na dvacet minut nebo pul hodky a nekdy treba vubec.Taky zalezi jestli nekde jsme nebo zda jsme doma. A kdyz treba jeden den odpoledne nespi, tak dalsi den to treba dohani.Me spinkal krasne uz od mala.Jako malinky se sam pravidelne budil po 3-4 hodinach na papani a pak vzdy usnul.Taky zalezi, zda cel den jen lezi a nosi se a nebo zda je akcni. Obraci se sam uz na bok a brisko, takze pokud je na dece a takhle tam cvici :-D, tak pak je vysileny a usne driv a rychleji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
6.9.16 19:27

Tak to máte dobré :) To spinká hezky :) Verunka už se přetáčí na bříško a zpět a nejvíc miluje pozorovat našeho psa - máme jorkšírku. Na tu se směje na celé kolo :) máte třeba Facebook? :) Je tam lepší komunikace :) @L.U.C.A. V.A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.16 20:26

@PHV Za to, jak krásně spinká, jsem ráda :-).Bála jsem se, aby se třeba v noci nebudil a nebo aby se nebál tmy.On ale tmu přímo vyžaduje. A když chce spinkat ve dne, tak mu pomáhá dát mu plínu a on si ji dáva přes oči nebo třeba hajánka a pak usne :-).Ano mám facebook ;-).A nevadilo by tykání? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
7.9.16 22:09

@L.U.C.A. V.A. Tak ahoj, jsem Pája :-) Na Facebooku Pavlína Brandýská :-)
Verunka spí přitulená k plíně a zavázaná jako houska :-D už ji to fakt budu muset odnaučit '-D Teď poslední týden se mi budí v noci snad co hodinu a já nevím co s ní :think: jakmile ji položím do postýlky je hned vzhůru, ale když ji nechám u nás v posteli tak spinká jak Andílek.. tak nevím, protože když je u nás, tak se zas nevyspim já, pořád jí podvědomě hlídám, tak mám lehký spaní a ráno jsem jako zmlacena :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
19.1.18 12:32

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z vašeho okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová