Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem tam byla zapsána ale ve dvě rano mi řekli že mají plno
tak jsme jeli do Jablonce a jsem za to ráda!
Byla jste v Liberci nespokojená?
zlatý Jablonec tedy ![]()
@L.U.C.A. V.A. Ja jsem tam byla zapsána ale ve dvě rano mi řekli že mají plno
tak jsme jeli do Jablonce a jsem za to ráda!
Byla jste v Liberci nespokojená?
zlatý Jablonec tedy ![]()
@PHV byla jsem velmi nespokojena, nechali mě dlouho v bolestech i kdyz porod nepostupoval tak jak mel, nakonec akutni cisar kdyz uz se maly zacal ztracet a motal si snuru kolem krku, co se poporodni pece tyka, tak taky des, budte rada za Jablonec, kdyz vyjde druhe mimi, tak chci taky tam
@L.U.C.A. V.A. Taky druhé mimi jedině v Jablonci. Na Liberec slyším pořád nějaké stížnosti
A jak se váš chlapeček jmenuje? ![]()
@PHV Tak to vam schvaluji, na Jablonec slysim chvalu, i kdyz vsude je to o lidech
.Jmenuje se Matyas, znamena to dar Bozi. Cekali jsme na nej dlouho, az nakonec prisel necekane, o to vic to bylo a je krasnejsi
.A jak se jmenuje vase holcicka? Vsichni rikaji, jak je holcicek malo a kdyz jdu k doktorovi, tak tam je holcicek ![]()
To je krásné jméno
takový jsme chtěli taky, kdyby to byl chlapeček
Nakonec máme Verunku
a odkud z Liberce jste?
My z Rochlic ![]()
@PHV Verunka je pekne jmeno, rekla bych, ze ted dost caste
.My jsme u holky chteli nejdrive Natalku, ale to se nelibilo babickam a tak jsme meli jako dalsi variantu Nikol
.Ale nakonec to byl chlapecek
.My tez z Rochlic ![]()
My jsme taky chtěli Natálku, ale tak nějak to pořád nebylo ono
pak jsme chtěli Rozárku a nakonec vyhrála Verunka
a kolik vám je, jestli se můžu zeptat ![]()
@PHV Rozarka se mi take libila, ale mamka mi rekla ze se ji vybavi sova z pohadky Tri orisky pro popelku
. Taky se mi libi Jasminka, ale to ostatnim zase pripomina ryzi
. A pak jeste Naomi nebo Mia.Me uz bylo ted v lete bohuzel 30,a vam? A odkud presne z Rochlic? ![]()
Mě taky predhazovali sovu z popelky
Mě je 20
v dubnu bylo
Ze zeleného údolí přesně, a vy? ![]()
Jee tak to jste mladoucka
,to jste chtela mimi takhle brzy? To ja ve vasich letech jeste studovala, chodila parit a tak
.Me je sice 30,ale nikdo mi to netipuje, zrovna vcera se me pani pri dobijeni karty MHD ptala, zda nejsem studentka a kdyz jdu kupovat alkohol, casto po me chteji obcanku
.My v podstate asi take Zelene udoli-Krejciho ![]()