Maminky Liberec do 30 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PHV
1319
29.8.16 01:20

Dcera duben 2016 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.16 16:46

Já syn duben 2016 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
1.9.16 06:03

@L.U.C.A. V.A. a rodila jste v Liberci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.16 12:35

@PHV ano,bohuzel ano :(,vy tez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
1.9.16 19:03

Ja jsem tam byla zapsána ale ve dvě rano mi řekli že mají plno :mrgreen: tak jsme jeli do Jablonce a jsem za to ráda! :srdce: Byla jste v Liberci nespokojená? :think: zlatý Jablonec tedy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
1.9.16 19:04

@L.U.C.A. V.A. Ja jsem tam byla zapsána ale ve dvě rano mi řekli že mají plno :mrgreen: tak jsme jeli do Jablonce a jsem za to ráda! :srdce: Byla jste v Liberci nespokojená? :think: zlatý Jablonec tedy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.16 23:41

@PHV byla jsem velmi nespokojena, nechali mě dlouho v bolestech i kdyz porod nepostupoval tak jak mel, nakonec akutni cisar kdyz uz se maly zacal ztracet a motal si snuru kolem krku, co se poporodni pece tyka, tak taky des, budte rada za Jablonec, kdyz vyjde druhe mimi, tak chci taky tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
2.9.16 05:59

@L.U.C.A. V.A. Taky druhé mimi jedině v Jablonci. Na Liberec slyším pořád nějaké stížnosti :poblion: A jak se váš chlapeček jmenuje? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.16 08:01

@PHV Tak to vam schvaluji, na Jablonec slysim chvalu, i kdyz vsude je to o lidech :-).Jmenuje se Matyas, znamena to dar Bozi. Cekali jsme na nej dlouho, az nakonec prisel necekane, o to vic to bylo a je krasnejsi :-).A jak se jmenuje vase holcicka? Vsichni rikaji, jak je holcicek malo a kdyz jdu k doktorovi, tak tam je holcicek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
2.9.16 10:55

To je krásné jméno :-) takový jsme chtěli taky, kdyby to byl chlapeček :-) Nakonec máme Verunku :-) a odkud z Liberce jste? :) My z Rochlic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.16 18:42

@PHV Verunka je pekne jmeno, rekla bych, ze ted dost caste :-).My jsme u holky chteli nejdrive Natalku, ale to se nelibilo babickam a tak jsme meli jako dalsi variantu Nikol :-).Ale nakonec to byl chlapecek :-D.My tez z Rochlic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
2.9.16 18:47

My jsme taky chtěli Natálku, ale tak nějak to pořád nebylo ono :) pak jsme chtěli Rozárku a nakonec vyhrála Verunka :-) a kolik vám je, jestli se můžu zeptat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.16 20:14

@PHV Rozarka se mi take libila, ale mamka mi rekla ze se ji vybavi sova z pohadky Tri orisky pro popelku :D. Taky se mi libi Jasminka, ale to ostatnim zase pripomina ryzi :D. A pak jeste Naomi nebo Mia.Me uz bylo ted v lete bohuzel 30,a vam? A odkud presne z Rochlic? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
2.9.16 21:12

Mě taky predhazovali sovu z popelky :-D Mě je 20 :-) v dubnu bylo :) Ze zeleného údolí přesně, a vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.16 23:41

Jee tak to jste mladoucka :-),to jste chtela mimi takhle brzy? To ja ve vasich letech jeste studovala, chodila parit a tak :-D.Me je sice 30,ale nikdo mi to netipuje, zrovna vcera se me pani pri dobijeni karty MHD ptala, zda nejsem studentka a kdyz jdu kupovat alkohol, casto po me chteji obcanku :-D.My v podstate asi take Zelene udoli-Krejciho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová