Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, jste tady některá z Lovosic? Už dlouho jsem doma, nejdřív na MD a teď bez práce, ráda bych tedy našla přibližně stejně starou maminku na psaní, povídání a třeba skáknutí na kafíčko, s díťátkem třeba stejně starým, nebo snažilku.
Je mi 24, v květnu bude 25, mám 7 a 5 leté kluky (starší žije u babičky, tchýně /rodinné problémy/), a teď se nově snažíme od listopadu o miminko, zatím se nedaří. Potřebuji kamarádku, někoho na pokec.
@orionk Ahoj, přistěhovala ses nebo tady bydlíš odjakživa? Já od roku 2005, předtím jsem bydlela v Mostě. Podle metříku je kluk listopadový? Takže do školy ještě asi nejde co? Jak jsi ty na tom s kamarádkami? Já mám pár „kamarádek“ tak občas na kafčo a nebo prohození pár vět když se někde potkáme, jinak zajít se projít s dětmi, zajít si na kafčo a zákusek, a pokecat, tak to mi někdo chybí.
@kaicy píše:
@orionk Ahoj, přistěhovala ses nebo tady bydlíš odjakživa? Já od roku 2005, předtím jsem bydlela v Mostě. Podle metříku je kluk listopadový? Takže do školy ještě asi nejde co? Jak jsi ty na tom s kamarádkami? Já mám pár „kamarádek“ tak občas na kafčo a nebo prohození pár vět když se někde potkáme, jinak zajít se projít s dětmi, zajít si na kafčo a zákusek, a pokecat, tak to mi někdo chybí.
Já tu jsem 3 roky. Syn je Říjnový, do školy ještě nejde. Pár holek tu znám, ale půlka je bezdětných a ta druhá jsou spíš známé než kamarádky…
@orionk jj tak to tady jsem déle, syn je červencový a teď ho vzali do školy do 1.třídy, teď chodí do přípravky. Taky znám několik „holek“ ale taky jsou spíš známé než kamarádky, přitom jsem vždycky měla kamarádek spoustu, ale co jsem ještě na střední otěhotněla tak jsem tak nějak zůstala doma, holky se rozprchli a já zůstala sama. A co ještě jinak jsem zvědavá na vše, jsi vdaná, nějaké zájmy? Já např se hlásím na školu, budu dodělávat maturu na kterou jsem se vykašlala, jdu na gympl a dodělám to a pak bych chtěla jít ještě dál…
@kaicy píše:
@orionk jj tak to tady jsem déle, syn je červencový a teď ho vzali do školy do 1.třídy, teď chodí do přípravky. Taky znám několik „holek“ ale taky jsou spíš známé než kamarádky, přitom jsem vždycky měla kamarádek spoustu, ale co jsem ještě na střední otěhotněla tak jsem tak nějak zůstala doma, holky se rozprchli a já zůstala sama. A co ještě jinak jsem zvědavá na vše, jsi vdaná, nějaké zájmy? Já např se hlásím na školu, budu dodělávat maturu na kterou jsem se vykašlala, jdu na gympl a dodělám to a pak bych chtěla jít ještě dál…
Jsem rozvedená, ale mám už přítele
Já školu naštěstí dodělala, sice jen tak tak, ale stihla jsem to. No a zájmy… Pracuju, takže není moc času…
V lovo? třeba tam chodím, já dělala v ústí v zoo prodavačku v suvenýrech a pak přes rok v sekáči v lovo nejdřív v rehabilitace v dlouhé a pak naproti bille
Mimo Lovosice
Já do Lovosic chodím nakupovat pouze do Billy a do lékárny u KB, jinak jezdíme do Ústí do Globusu ![]()
Tak to jsme na tom stejně, jezdíme do globusu, a do OC forum, v lovo chodíme do billy občas ale i do lidlu, do lékárny taky nejčastěji u KB, pak ještě DM a pak do centrumu k vietn. pro nějaké ty tepláčky a takové drobnosti. A co prodáváš? já byla v suvenýrech a pak v tom sekáči hadry
Takže vitamínky z první ruky, to se hodí v tomhle počasí. A kde v lovo bydlíš, nemusíš přesnou adresu a případné patro, nechci tě vykrást
ale jsem zvědavá alespoň na ulici a tak ať vím, všimla jsem si že jsi v diskuzi o pěstování, máte zahrádku?
@kaicy píše:
Takže vitamínky z první ruky, to se hodí v tomhle počasí. A kde v lovo bydlíš, nemusíš přesnou adresu a případné patro, nechci tě vykrástale jsem zvědavá alespoň na ulici a tak ať vím, všimla jsem si že jsi v diskuzi o pěstování, máte zahrádku?
Bydlím asi 5km od Lovosic… Přesnou obec kdyžtak napíšu do SZ
Vím, že mě nechceš vykrást, ale nikdo mě tu poznat nemusí
![]()