Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny osamělé maminky a fajn ženy z Kroměříže. Taky se Vám zdá, že najít si kamarádku, je v dnešní době snad těžké ne-li nemožné. Já to zkouším pět let a pořád nic. Jako malé jsme měly kamarádky hned, ale dnes, zkuste k někomu příjít a jen tak se seznámit, při nejlepším se na Vás budou dívat jako na blázna. Mám dvou letou holčičku, se kterou jsem pořád zavřená doma
. Pokud jste na tom podobně, tak se ozvěte, přece nemusíme být pořád samy. Hledám jen neobyčejně obyčejné maminy, se kterými se dá popovídat o starostech a radostech né jenom našich ratolestí
Pokud seš s dětmy sama, nebo si potřebujete s někým popovídat a není s kým, tak se ozvěte.
Ahojky..Přeju hodně štěstí s hledáním…já se z Kroměříže odstěhovala na vesnici a všechny kamarády a známé nechala ve městě, takže jsem taky věčně doma sama-chlap na směny v práci a skoro 4měsíční nemluvně si se mnou taky moc nepokecá ![]()
@Bobby píše:
Ahojky..Přeju hodně štěstí s hledáním…já se z Kroměříže odstěhovala na vesnici a všechny kamarády a známé nechala ve městě, takže jsem taky věčně doma sama-chlap na směny v práci a skoro 4měsíční nemluvně si se mnou taky moc nepokecá
A jak daleko jsi se odstěhovala. Já taky nejsem přímo z Kroměříže, ale je to nejbližší město.
Já bydlím ve Věžkách a kde ty, když je to jen 6 km? Tuším, že Věžky jsou 8km a do města nejezdím vůbec, nemám bohužel důvod tam jed.
Teda kam jsem se to přistěhovala, to je ta Kroměříž vážně tak,,zabitá"? ![]()
@Bobby píše:
Jinak je tu skupinka Kromeriz, tak zkus jeste napsat tam
Tam jsem psala, ale zatím to nemělo odezvu. Vždycky se tam seznámily jiné maminky ![]()
@LenaNell Ahojky ve Vezkach nebydlim ale bydlime 1rok a 4mes. na Drinove.-)) Je mi 22 jsem maminka 19mes. Nelinky a cekame Sofinku.-) Dnes jsem 33+6tt. Pokud mas zajem muzeme se nekdy sejit pokecat.-) Potrebuji po porodu shubnout přes 35kg takze rada budu chodit na prochazky s kocarkem dej vedet.-))
@delfinek91 jéé, to je opravdu kousek od nás, vpoctatě přes kopec a určitě by jsme se mohli sejít, byla bych ráda. Mně se to hodí kdykoliv, pokud nejsem u našich a to bývá tak jednou za měsíc, tak jsme doma. Napiš, kdy tobě by se to hodilo a taky podle toho jestli se budeš cítít, přece jen 33tt už je docela dost
a mimochodem gratuluji. Takže ozvat se mužeš kdykoli ![]()
@LenaNell v nedeli uz 35tt.-))34+1tt.-) no ja jsem taky porad doma ted je u nas sice svagr asi ještě na 2mesice ale to nevadi. Jinak dekuji za gratulaci.-)Jak bude hezci počasí domluvime se.-)
Ahojky. taky hledam kamosku z KM nebo okoli. Bydlime tady cca pet let. Mam skoro 4 letou holcicku a ted cekame kluka. budu mooooooooooooo
c rada kdyz se ozves. Monika
Ahoj holky, taky se snazim najit nejakou kamaradku. Byla jsem dlouho v zahranici a uz mi tady nikdo nezustal. Jsem z Kromerize a mam 15 mesicni holcicku. Rada bych se s nekym seznamila.