Maminky náročných dětiček

886
23.11.12 16:30

Maminky náročných dětiček

Maminky nezaložíme uzavřenou skupinu pro maminky náročných dětiček. Dětičky by mohli být jakýhokoliv věku ať se můžeme vzájemně podpořit a poradit.
Přidáte se někdo?

Ahoj Helena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
23.11.12 16:35

No jo a co si predstavujes pod pojmem „narocné dítě“? :-) ja treba si myslim, ze narocne dite mam a jiná maminka by mi rekla - to nic není! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
23.11.12 16:36

Taky by mě zajímalo, co znamená pojem náročné dítě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
23.11.12 16:37

Ja bych řekla, že náročné dítě ja tak moc náročné, nakolik to maminka připustí :think: :think: já to bohužel připouštím fakt hodně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
23.11.12 16:39
@Clementine píše:
Ja bych řekla, že náročné dítě ja tak moc náročné, nakolik to maminka připustí :think: :think: já to bohužel připouštím fakt hodně :oops:

Myslíš, jako náročné na čas a věnování se mu, nebo jak?

Omlouvám se, ale fakt netuším jak je to myšleno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
23.11.12 16:45
@andelka111 píše:
Myslíš, jako náročné na čas a věnování se mu, nebo jak?Omlouvám se, ale fakt netuším jak je to myšleno…

Například když nechce jíst, prostě ho nakrmím, bo nemám na to, nechat ho hlady, panická hrůza z nedostatku živin, apod. Výsledek je, že ve školce jí sám, doma se nechá krmit. :zed:
Za něco nemůžu, třeba za to, že je to asociál, který se bojí dětí i dospělých. Že lpí na desítkách rituálů denně a když něco uděláme jinak, v lepším případě jen protestuje, v horším chytí hysterák. A tak.
Kdybych to tak neřešila, dávno asi jí sám nebo máme těch „rituálů“ třeba jen pět. :nevim: :nevim:

No ale to je fuk, jak rikam, pojem „naročné dítko“ je dosti široký ;) Omlouvám se zakladatelce, do skupiny nechci (už jsem ve dvou), ale tak jsem se zamyslela nad tím názvem „náročné“ dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
23.11.12 16:50
@helickav píše:
Maminky nezaložíme uzavřenou skupinu pro maminky náročných dětiček. Dětičky by mohli být jakýhokoliv věku ať se můžeme vzájemně podpořit a poradit.
Přidáte se někdo?Ahoj Helena

Náročných dětiček nebo rozmazlených smradů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
23.11.12 16:59

Chci být pozitivní, tak náročných dětí.
Náročných asi na vše - od malinka plakání, pomalejší fyzický vývoj, nejezení, nepití, strach z cizích lidí(všech kromě rodiny), hysterčení atd… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
23.11.12 17:24

@helickav já jsem pro, můj 4-letý syn má ADHD syndrom, moje roční holčička astma…takže se do skupiny ráda přidám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
23.11.12 17:31

Malému je půl roku, tak je možné, že z toho ještě vyroste, ale jinak je to s ním náročné už od těhotenství… kdyby to nevadilo, také se ráda přidám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
23.11.12 17:42

Klidně bych se přidala. Mám takovýho malýho vzteklouna doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
23.11.12 18:05

.

Příspěvek upraven 08.03.19 v 20:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
23.11.12 19:23

@ivodička, @Anie22, @LucciaMaty super budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
23.11.12 19:26

@emari Možná právě v té skupině maminky zjistí, jak moc „náročné“ oproti jiným dítě je a posděluje své starosti a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
23.11.12 19:47

@emari Nemyslím, že bych malého „nálepkovala“, kdy se přidám na emiminu do skupiny a pokecáním s ostatními maminami. Beru svého malýho takového, jaký je. Jen třeba v okolí mám maminky s mimči, které si dokáží vyhrát půl dne samotný a klepou si na hlavu, že můj malý to prostě neumí a potřebuje nestálý kontakt. Taky je pro někoho absolutně nepochopitelný, že malý začal pást koníčky až po třetím měsíci, když jejich mrňata už snad v porodnici pásla. Takže ráda tady najdu maminky, které třeba nemají tabulkové dětičky a poradíme si navzájem nějaké ty triky. A určitě tím do budoucna malýho nijak neovlivňuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová