Svobodné holky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.11.12 19:06

svobdné holky diskuze

Ahojky holky klidně se pripojte do mé diskuze založla jsem jí pro ty co jeste miminko nemají a mame podobné starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Misuldy
20.11.12 19:08

Noooo moc jsi toho nenapsala, tak těžko říci jestli máš s někým tady stejné starosti :-) :nevim: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20.11.12 19:09

A ty taky nemas ještě miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
20.11.12 19:13
@Andrejka215 píše:
A ty taky nemas ještě miminko

Ne ne zatím ne :-) jen čivavu :-)))

• Citovat
  • Upravit
20.11.12 19:21

Tak to já jorkšíra je to jak miminko ale chtela bych miminko ale bohužel mam eilepsi a UPRAVUJOU MI PRASKY A JE TO jeste tak na dva orky nevadí ti má založená diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
20.11.12 19:24
@Andrejka215 píše:
Tak to já jorkšíra je to jak miminko ale chtela bych miminko ale bohužel mam eilepsi a UPRAVUJOU MI PRASKY A JE TO jeste tak na dva orky nevadí ti má založená diskuze

Proč by mi měla vadit? Rozhodně nevadí :-) Jak je starý jorkšírek/ka? :-) můj čivucha má 8 měsíců :-) Tak hlavně ať je to lepší a to mrně si můžeš brzy pořídit :palec:

• Citovat
  • Upravit
20.11.12 19:27

Jmenuje se matísek a je starý 5 let ale je to mazllík sice uz je dospelí ale ja ho beru jak mrně je přítulnej a přítela mas:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
20.11.12 19:30
@Andrejka215 píše:
Jmenuje se matísek a je starý 5 let ale je to mazllík sice uz je dospelí ale ja ho beru jak mrně je přítulnej a přítela mas:?

Přítele mám už 5 let, ale vdaná nejsem :-) Stále stále taková svobodná-zadaná :-) a ty?

• Citovat
  • Upravit
20.11.12 19:31

Já mám přítele 2 a půl roku jsem stasná i kdyz občas me pěkne nastve a jinak vám prji hodne stestí beres antikoncepci mas sni zkusenost kdyz jí vysadís z jak dlouho muzes otehotnet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
20.11.12 19:33
@Andrejka215 píše:
Já mám přítele 2 a půl roku jsem stasná i kdyz občas me pěkne nastve a jinak vám prji hodne stestí beres antikoncepci mas sni zkusenost kdyz jí vysadís z jak dlouho muzes otehotnet

Antikoncepci beru už strašných let. Ono je to hodně individuální někdo otěhotní za měsíc, někdo za rok :think: Tak já jsem taky celkově šťastná, ale taky mě občas naštve :-) ale to je asi tak všude :-))) Jinak děkuji :-) a taky přeji hodně štěstí :-)

• Citovat
  • Upravit
20.11.12 19:40

Já doufám ze se my poštěstí dvě děti a jinak dekuji a vy už spolu bydlíte sem zvedavá jesli se do nasi diskuze jeste nikdo pripoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
20.11.12 19:54
@Andrejka215 píše:
Já doufám ze se my poštěstí dvě děti a jinak dekuji a vy už spolu bydlíte sem zvedavá jesli se do nasi diskuze jeste nikdo pripoji

Doufám, že jo :-) JJ bydlíme spolu už přes 4 roky :-)

• Citovat
  • Upravit
30707
20.11.12 20:22

Čau holky :mavam:,

tak se hlásím do „klubu“… :pankac:
No, u mě je to podobné, skoro dva roky zadaná, svatba prozatím jen „v řešení“, miminko nemám (to je složité :,( ), ale jinak mám taky pejska…boxerka.. :*…a toho mám teď místo mimča. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.12 15:04

Ahojky holky tak to máme všichni podobné starosti sice sme tu zatím jen tři ale věřím že naší dískuze se zvětší chteli by ste rozšířít nejakej konretní problem o vaších partnerech a poradit se já bych to docela uvítala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.12 17:31

Ahojky holky uz v nedeli je první adventní nedele jak se naní pripravujete napiste nejake nápady výzdoby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová