Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky klidně se pripojte do mé diskuze založla jsem jí pro ty co jeste miminko nemají a mame podobné starosti
Noooo moc jsi toho nenapsala, tak těžko říci jestli máš s někým tady stejné starosti
![]()
@Andrejka215 píše:
A ty taky nemas ještě miminko
Ne ne zatím ne
jen čivavu ![]()
Tak to já jorkšíra je to jak miminko ale chtela bych miminko ale bohužel mam eilepsi a UPRAVUJOU MI PRASKY A JE TO jeste tak na dva orky nevadí ti má založená diskuze
@Andrejka215 píše:
Tak to já jorkšíra je to jak miminko ale chtela bych miminko ale bohužel mam eilepsi a UPRAVUJOU MI PRASKY A JE TO jeste tak na dva orky nevadí ti má založená diskuze
Proč by mi měla vadit? Rozhodně nevadí
Jak je starý jorkšírek/ka?
můj čivucha má 8 měsíců
Tak hlavně ať je to lepší a to mrně si můžeš brzy pořídit ![]()
Jmenuje se matísek a je starý 5 let ale je to mazllík sice uz je dospelí ale ja ho beru jak mrně je přítulnej a přítela mas:?
@Andrejka215 píše:
Jmenuje se matísek a je starý 5 let ale je to mazllík sice uz je dospelí ale ja ho beru jak mrně je přítulnej a přítela mas:?
Přítele mám už 5 let, ale vdaná nejsem
Stále stále taková svobodná-zadaná
a ty?
Já mám přítele 2 a půl roku jsem stasná i kdyz občas me pěkne nastve a jinak vám prji hodne stestí beres antikoncepci mas sni zkusenost kdyz jí vysadís z jak dlouho muzes otehotnet
@Andrejka215 píše:
Já mám přítele 2 a půl roku jsem stasná i kdyz občas me pěkne nastve a jinak vám prji hodne stestí beres antikoncepci mas sni zkusenost kdyz jí vysadís z jak dlouho muzes otehotnet
Antikoncepci beru už strašných let. Ono je to hodně individuální někdo otěhotní za měsíc, někdo za rok
Tak já jsem taky celkově šťastná, ale taky mě občas naštve
ale to je asi tak všude
Jinak děkuji
a taky přeji hodně štěstí ![]()
Já doufám ze se my poštěstí dvě děti a jinak dekuji a vy už spolu bydlíte sem zvedavá jesli se do nasi diskuze jeste nikdo pripoji
@Andrejka215 píše:
Já doufám ze se my poštěstí dvě děti a jinak dekuji a vy už spolu bydlíte sem zvedavá jesli se do nasi diskuze jeste nikdo pripoji
Doufám, že jo
JJ bydlíme spolu už přes 4 roky ![]()
Čau holky
,
tak se hlásím do „klubu“… ![]()
No, u mě je to podobné, skoro dva roky zadaná, svatba prozatím jen „v řešení“, miminko nemám (to je složité
), ale jinak mám taky pejska…boxerka..
…a toho mám teď místo mimča. ![]()
Ahojky holky tak to máme všichni podobné starosti sice sme tu zatím jen tři ale věřím že naší dískuze se zvětší chteli by ste rozšířít nejakej konretní problem o vaších partnerech a poradit se já bych to docela uvítala
Ahojky holky uz v nedeli je první adventní nedele jak se naní pripravujete napiste nejake nápady výzdoby