Podpora erekce

Anonymní
18.11.12 16:03

podpora erekce

Ahoj holky,
můj přítel má už delší dobu potíže s erekcí nebo s udržením erekce, vyzkoušeli už jsme všelijaké vitamíny, prášky, viagru, erekční kroužky i pumpu a nic nepomohlo úplně už jsme z toho zoufalí nemá ani nijak moc chut na sex nebo je to možná proto, že se bojí, že zklame..někdy to vyjde ale to už je fakt málokdy jsme spolu 4 roky a první rok a půl jsme spolu spali normálně každý den bez problému je mu 45 a kouří tak nevim jestli to může mít takový vliv.. věkově jsem od něj dost mladší..tak nevim jestli se na takový vztah vykašlat jinak je nám spolu dobře ale tohle mi fakt snižuje sebevědomí nerada se vnucuju..máte nějaké tipy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35792
18.11.12 16:19

Co doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimmí
18.11.12 16:24

Ať zajde k lékaři, sami to asi nevřešíte a budete se do toho jen víc a víc zamotávat. Není to nic příjemnýho, já jsem takhle zklamal jednou a měl jsem to v hlavě potom půl roku.
Vlastně jsem se z toho úplně dostal až s novou holkou.
Ale opouštět ho teď by asi byla škoda, ať napřed zkusí léčbu.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
18.11.12 17:05

Myslím, že by bylo škoda ukončit vztah jen kvůli tomu, pokud vám to spolu jinak klape. Nejspíš by bylo na místě zajít k lékaři, ten už by věděl co a jak. Kouření s tím ale může souviset, někde jsem to četla, ale myslím, že doktor spíš poradí. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.12 20:11

A myslíte spíše urologa nebo nějakého sexuologa? nebo ještě někam jinam?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.12 20:13

Byl u jednoho sexuologa a ten mu napsal jen viagru a ta mu nepomohla…

• Citovat
  • Upravit
38179
18.11.12 20:22

Spíš bych asi zkusil toho urologa, chtělo by to vyšetřit v čem ten problém je aby se mohl léčit, ne jen předepsat viagru a doufat že to nějak půjde.
A kouření tomu teda rozhodně neprospívá, ale pokud kouří nějakých 30 let, tak už je to asi jedno jestli přestane nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.11.12 08:43

Určitě toho urologa. Manžel u něj byl nedávno, ale z jiného důvodu, než erekce a dělal mu podrobné vyšetření včetně ultrazvuku, naštěstí má vše v pořádku :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.14 12:08

Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale je to dost intimního rázu.

S partnerem jsme už docela dlouhou dobu, vše bylo OK, ale v posledních měsících (zhruba 4m) má problémy s erekcí. Trápí se tím a dojíždíme na to oba. Byl u urologa, udělal mu vyšetření, testy a vše OK, prý je to v hlavě. Taky jsem mu kolikrát říkala, že na to nemá myslet, že prostě psychika dělá hodně, ale užírá se tím a už předem to vzdá než aby se o něco pokusil. Zkoušela jsem mu nadhodit psychologa, ale razantně odmítl. Dr. mu na zkoušku dal 1 tabletu Amfidoru, že ji má zkusit po čtvrtkách a s ní to bylo naprosto v pohodě.

Mohly byste mi prosím něco doporučit, né léky, ty do sebe cpát nebude, i když nějaké placebo by asi možná zabralo, ale pokud si bude myslet, že je to na to, tak mi to stejně nevezme, protože do sebe nic cpát nechce a ani dr. mu to nedoporučoval. Jsou nějaká afrodisiaka nebo metody? Něco čím zaměstnat mozek, aby vypl a soustředil se pouze na to, že to dá? Jsem hodně tolerantní a chápu ho, ale tohle není řešení, když se tomu bude předem s obavami vyhýbat.

Děkuji všem za rady. Partnerovi je 37 a nekouří, nepije

• Citovat
  • Upravit
3224
11.2.14 12:30

Jukni na tohle-myslim, ze by to mohlo pomoci:
http://www.jukl.cz/…aca/d-70715/

jinak problém bude v te hlave, jak pises -podle me to zacalo ale nekde jinde nez, v te posteli-něco ho trapi jinde- v praci, rodina, nejake mindráky -nevim…ale tohle je jen výsledek jeho stresu… :hug:
zkus najit tu pricinu…ale netlac na nej…tezko se to radi, no :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
11.2.14 12:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale je to dost intimního rázu.

S partnerem jsme už docela dlouhou dobu, vše bylo OK, ale v posledních měsících (zhruba 4m) má problémy s erekcí. Trápí se tím a dojíždíme na to oba. Byl u urologa, udělal mu vyšetření, testy a vše OK, prý je to v hlavě. Taky jsem mu kolikrát říkala, že na to nemá myslet, že prostě psychika dělá hodně, ale užírá se tím a už předem to vzdá než aby se o něco pokusil. Zkoušela jsem mu nadhodit psychologa, ale razantně odmítl. Dr. mu na zkoušku dal 1 tabletu Amfidoru, že ji má zkusit po čtvrtkách a s ní to bylo naprosto v pohodě.

Mohly byste mi prosím něco doporučit, né léky, ty do sebe cpát nebude, i když nějaké placebo by asi možná zabralo, ale pokud si bude myslet, že je to na to, tak mi to stejně nevezme, protože do sebe nic cpát nechce a ani dr. mu to nedoporučoval. Jsou nějaká afrodisiaka nebo metody? Něco čím zaměstnat mozek, aby vypl a soustředil se pouze na to, že to dá? Jsem hodně tolerantní a chápu ho, ale tohle není řešení, když se tomu bude předem s obavami vyhýbat.

Děkuji všem za rady. Partnerovi je 37 a nekouří, nepije

heled, třeba je přetaženej nebo i z toho, že ví, že by mu měl stát. zkusila bych toto-řekla bych mu, že souložit ted nejakou dobu rozhodně nebudeme, že se budeme jen mazlit a fakt to dodržovala-uvolnil by se, teda myslím, myslím, že jsem něco takovýho někde i četla, že to funguje, sice to byl laickej časák, ale zkusit to můžeš. každej, když máme pocit, že něco musíme, tak to nechceme, tak proč ne v sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.14 13:24

Měli jsme určitý problémy, kdy se o něj snažila jedna mrcha (sama má rodinu a nedávno se vdávala, ale v hlavě to nemá moc OK, což mi víc lidí potvrdilo, sama osobně ji neznám, ale obrázek jsem si o ní udělala). Vím co je tou příčinou, jednu chvíli to vypadalo, že už to bude OK, ale pak najednou ráz a zhoršení, že už ho téměř ani nevzruším :(. Problém je ten, že s ním dělá v práci a to i ten její manžel, ale sám mi nepřizná, že je to v tomto směru OK, zkoušela na mě ušít boudu, tak že si to prý s ní vyříkal a že s ní omezil komunikaci na nejnutnější, protože jsem si občas připadala jako spíš jeho milenka než partnerka a ona stíhačka a chce mi zničit svatbu. Kolikrát jsem mu řekla, že když to nepůjde, tak to nepůjde, hrotit a nutit ho do toho rozhodně nebudu, ale že prý se mi to snadno říká a že nevim jak je to pro chlapa důležitý.

• Citovat
  • Upravit
3224
11.2.14 16:56

No tak to bude ono-kdoví co se mu mota v hlave-to ale nevim jestli ty nejak muzes vyresit- nemyslim si ze ho nevzrusujes-spis jestli nemysli třeba na ni…nechci nijak rypat :hug: -ale mozne to je…třeba v tom ma bordel -koho chce a tak a tak se v tom proste place a bohužel se to takto projevuje… :think:
chlapy k psychousovi nechtej a navíc pokud je problém v tomto, tak to urcite nebude chtit nekde rozebirat…
tezko radit no- te pindy se asi tezko zbavíš, když s nim maka…no me by tedy kleplo-bych ji :pocitac:
ale v realu tezko radit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.14 20:45

@Papia děkuju, no je to tam složitější a já bych ji nejradši vystřelila někam hodně daleko, jsme spolu už přes 12 let, máme 2 malé děti a do loňskýho roku to bylo OK, od listopadu se to začalo podělávat a já díky nervům zhubla 10kg za což jsem teda ráda, ale ty nervy bych si odpustila. Nevím jestli jí její manžel teď bude víc hlídat, psala jsem mu pro ni vzkaz, navíc oni spolu dělají pouze ráno, ten můj má směny, ale určitě bych věřila, že je v tom ona :( sice na mě po tom zhubnutí obdivně kouká, ale… navíc já začala být tak od října nebo září víc náruživější, dřív mě to nebavilo, ale potom nastal zlom a pak tohle :zed: kolikrát jsme se o tom bavili, já na něho tlačila i když méně než ona, já mu jen určila hranice, ale ona ho deptala víc a víc a pak si na mě začala dorážet, tak doufám, že si uvědomí co a jak, navíc jeho rodiče ji nemají rádi (jeho táta dělá taky v té samé práci a mamka to má z doslechu). On ji nakonec v tý práci nemá nikdo rád, ale nechápu proč si ji tam držejí, pořád toho mého chodí otravovat, aby jí vysvětlil co a jak a to už je tam od dubna, takže měla dost času na to, aby se to naučila.

• Citovat
  • Upravit
3224
12.2.14 07:28

Koukni na to co jsem ti dala do toho odkazu na poprve-je to i na psychickou pohodu a celkove by mu to mohlo pomoci…třeba mu to pomuze tolik nepremyslet a ono to i podporuje chut na sex a tak, takze když pak bud mit chut, tak verim ze to pujde samo…co jsem cetla na co vse je to dobre, tak by to mohlo byt ok-navíc to není navykove-coz je také fajn-prostuduj to-ja byt na tvem miste, tak to koupim - není to drahe a uvidis :hug:

kdo vi cim je pro nej zajimava…chlapum nekdy staci malo…citi se doma nedoceneni a pak prijde takova pinda a projevi zajem i o uplne blbosti a oni se najednou citi dobre-muzou machrovat a naparovat se-čechrat si brcka :mrgreen: :roll: -jak ja rikam…staci ze se smeje jeho vtipum a chlapy hnedka rostou do vysky a dmou se pychou jak jsou uzasni…bohužel to vidim ted na svém tatkovi a to je mu 60 :roll:
jak pubertak…
mozna zkus i doma nejakou podporu…něco co muze sam vymyslet a byt za to hodne pochvalen, aby se mohl trosku realizovat a ne jen dojit s kosem…vis jak to myslim…proste aby se citil dobře, ze něco udelat co ty by jsi nezvladla(vim ze zvladla-ale on to vedet nemusi ;) ) něco co mu doda sebevedomi…třeba predelat něco v pokojicku pro deti…trosku te chlapske práce, ale aby to musel i vymyslet, ze ty si s tim nevis rady

snad to nepusobi, ze vse vim a znam-s přítelem nastesti zadne takove problémy nemame (tuk, tuk, tuk) ale ten tatka zlobi…spis zkousim vymyslet co a jak, zkušenost s timto ale vůbec nemam

at je brzo lepe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová