Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, manžel měl podobný problém. Nevěděla jsem co s ním, jelikož k lékaři nechtěl. Donutila jsem ho vyzkoušet erstrong a sex je zase jako dřív. Hrozně mu to pomohlo. ![]()
My bychom doma něco moc rádi zkusili, ale pořád hledáme a zjišťujeme co ![]()
Já koupila manželovi Erex 24
s intimním gelem. Gel je fakt super i pro mě -není cítit ani není mastný a přesto dobře klouže. Tabletky bere manžel druhým měsícem. Nejdříve bral 2 za den a když se to trochu zlepšilo asi po 10ti dnech tak začal brát po 1. Snad mu to zlepšení vydrží
- takže jestli chcete něco vyzkoušet - tak Erex jedině doporučuji
Taky jsem dostal od přítelkyně gel Erex - dělá nám dobře objema ![]()
Taky jsem dneska koukala na eshop supererekce a zaujal mě ten jejich Runner? S tím náhodou zkušenost nemáte?
@Darija06 S tím runnerem přímo zkušenosti nemáme ale s tím eshopem ano a chlap toho má od nich vyzkoušeného celkem dost a všehno účinkovalo jak mělo, takže ať objednáš cokoliv, tak si to rozhodně užijete ![]()
Máme s manželem teď také problémy, není něco přírodního na podporu erekce, co by opravdu účinkovalo? Manžel nechce brát viagru a podobné prášky, tak hledám něco na přírodní bázi, co by mu pomohlo.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
můj přítel má už delší dobu potíže s erekcí nebo s udržením erekce, vyzkoušeli už jsme všelijaké vitamíny, prášky, viagru, erekční kroužky i pumpu a nic nepomohlo úplně už jsme z toho zoufalí nemá ani nijak moc chut na sex nebo je to možná proto, že se bojí, že zklame..někdy to vyjde ale to už je fakt málokdy jsme spolu 4 roky a první rok a půl jsme spolu spali normálně každý den bez problému je mu 45 a kouří tak nevim jestli to může mít takový vliv.. věkově jsem od něj dost mladší..tak nevim jestli se na takový vztah vykašlat jinak je nám spolu dobře ale tohle mi fakt snižuje sebevědomí nerada se vnucuju..máte nějaké tipy?
Na tohle asi tipy nejsou ideální, určitě bych vyhledala lékařskou pomoc. Může to být „banalita“, které Vás hned zbaví ![]()
Za chvilku, vezme si tablety a asi tak za půl hodiny je připravenej k akci ![]()
Tak než tablety, tak bych zkusila ještě nějaký ten lubrikant co je na podporu erekce, partner to sem tam taky používá