Neustále všechno odkládám

565
17.11.12 00:35

Neustále všechno odkládám

Ahoj, mám blbou vlastnost. Neustále odkládám své povinnosti. A pak všechno honím na poslední chvíli a ve stresu. Dělám to už od dětství. Zrovna v tuhle chvíli je půl jedný. A poslední 4 hodiny dělám samé kraviny - TV, PC. A povinnosti zase nic. Přitom když už se k činosti dokopu, tak mi to nevadí. Ale dokopat se je problém. Jasně, je to o vůli. Máte to někdo podobně? Máte nějaký osvědčený fígl, který na vás funguje? Nebo se v tom plácáte. Mě přijde, že tímto stylem promrhávám strašně času. Ale prostě se nedokážu donutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
17.11.12 00:38

NO jsme dvě, já si odpoledne řekla že na zítřek navařím guláš ale já vša hnilá začla až v půl deváté, tudíž mas se pořád dusí a já tu dřepím a čekám až změkne :mrgreen: Fígl nemám žádný, taky by sa mi šikl někdo kdo by mě poháněl bičem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
17.11.12 00:41

To moc dobře znám. Rekord v začátku vaření mám kolem půlnoci. Přitom jsem x hodin předtím dělala co? Koukala na TV a říkala si: O reklamě půjdu. Až tohle skončí, půjdu vařit. Ve 22.00 půjdu. 22.30 - musím.

Takhle vlastnost je fakt zničující - moc se nevyspím. Ale nějak to neumím jinak. Jak už jsem psala, dělám to od dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.11.12 00:43

JO, to znám, dnes po noční jsem si uvařila kafe pustila seriál a řekla si že až skončí pudu něco dělat, seriál skončil, začal další a další a další, a dělat jsem šla asi v 11:00 a teprv spát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
17.11.12 00:55

Ahoj holky tak už jsme 3,a myslím že nebudem jediné. Já odkládání hlavně práci do práce:-) Papirovani, inventury, tabulky, objednávky atd.Ale jak píšete nejhorší je se k tomu dokopat.Pak už to jde samo a rychle. Vždycky si říkám budu to dělat postupně ať toho pak nemám tolik, no a pak to všechno honim g neděli večer nebo v Pondělí ráno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1135
17.11.12 01:00

Jj, přesně tohle mám taky, já se teprve chystám jít vařit, zdaleka v tom nejsi sama 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45708
17.11.12 01:09

Nebojte nejste v tom samy. Mǎ to dokonce i odborný výraz - prokrastinace. Já jsem takto zrovna prosvihla i koncert na ktery jsem se strasne moc tesila, pac nez jsem se dokopala k jeho zakoupení pres net, listky jsou fuc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
17.11.12 01:09

To je pro mě úplnej balzám na duši, tohle číst!
Já už teď vařit nejdu, odložila jsem to na ráno. ;)

U mě to jde ve vlnách, mám období, kdy to není tak zlé a pak zas nějakou dobu nezvládám… Blbý je, jak se to pak všechno nabaluje a už není šance všechno dohnat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.11.12 01:12
@Titty píše:
To je pro mě úplnej balzám na duši, tohle číst!
Já už teď vařit nejdu, odložila jsem to na ráno. ;)U mě to jde ve vlnách, mám období, kdy to není tak zlé a pak zas nějakou dobu nezvládám… Blbý je, jak se to pak všechno nabaluje a už není šance všechnodohnat. :roll:

tak tak aj u mně,, někdy dělám do roztrhání od samého rána a jindy :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.11.12 01:17

Hlásím se do party. Většinou odkládám docela dost věcí. V poslední době hlavně ulehnutí do postele. A ráno bych si dala nejradči facku. Ale já to asi neumím zalést třeba ve 21h.
Jinak ve škole i pak v práci jsem docela často odkládala věci a řešila je až se blížil termín. Takže jsem vlastně neměla čistý stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.11.12 01:19
@omites píše:
Hlásím se do party. Většinou odkládám docela dost věcí. V poslední době hlavně ulehnutí do postele. A ráno bych si dala nejradči facku. Ale já to asi neumím zalést třeba ve 21h.
Jinak ve škole i pak v práci jsem docela často odkládala věci a řešila je až se blížil termín. Takže jsem vlastně neměla čistý stůl.

jo, nejlepší když ráno člověk brzo musí vstát a jde do postele až svítá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.11.12 01:29

@1simona1 Tak já mizím :mavam:, jelikož svišť vstává v 6h. To zas bude ráno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.11.12 01:33
@omites píše:
@1simona1 Tak já mizím :mavam:, jelikož svišť vstává v 6h. To zas bude ráno :jazyk:
:lol: :mavam: já pořád dusím tu krávu-maso :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
17.11.12 01:53

No holky já jsem dnes ten úklid tak dlouho odkládlala, až jsem ho nakonec odložila. :mrgreen: :mrgreen:
Snad bude zítra líp, ale moc tomu nevěřím… :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
17.11.12 02:02

Zítra, zítra, jen NÉ dnes, praví každej LENIVEC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová