Deprese - 33 let a bez dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.11.12 18:21

Deprese - 33 let a bez dětí

Ahoj, omlouvám se za anonym. Je mně 33 a po 10 letech a 2 potratech jsem se rozešla s přítelem. Teď mám krátce nového přítele o kterém z mého okolí ještě nikdo neví. Štvou mě ty řeči okolí a pohledy z kterých jasně cítím jak jsem pro ostatní loser co zaspal.. Bydlím na malém městě a docela si to vybírám. S novým přítelem chci po novém roce otěhotnět, jsem zamilovaná, ale bojím se, že nám to nevyjde. Na druhou stranu není na co čekat a dítě už mě nikdo nevezme. Hlavně abych nějaké byla shopná donosit.. Máte nebo měly jste podobné trápení kvůli věku ve svém okolí? V pátek mně jedná milá kolegyně řekla, že jsem stará a že to není normální být ve 33 letech svobodná a bez dětí atd. Celý víkend jsem kvůli tomu mimo. Samotnou mě to trápí a bojím se, že budu bez dětí a tohle mně nepřidalo :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.11.12 18:25

Stará rozhodně nejsi a dítě přijde akorát. Jen po dvou potratech bys mohla možná dostat žádanku na nějaké specializované vyšetření. Třeba na hematologii, zda nemáš nějakou trombofilní mutaci nebo antifosfolipidový syndrom. To může být příčinou potratů. Doporučení ti dá gynekolog, možná i praktický lékař. Hodně štěstí! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2282
18.11.12 18:29

Znama mela cely zivot smulu na chlapy, po diteti touzila od mlada, nakonec otehotnela ve 38 a ma zdravou holcicku. Jsou spolu samy, ale spokojene.
Drzim palce at vsechno vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.11.12 18:31

Mysli pozitivně a určitě to vyjde, hlavně se dopředu neboj.

A milá kolegyně ti očividně závidí, že si můžeš užívat, takže se na ni vyprdni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011

Stara rozhodne nejsi. :hug:
A ta kolegyne bude bud uplne pitoma, kdyz Ti rika takove veci a nebo Ti neco zavidi a tak kope do citliveho mista.
Snaz se vykaslat na sve okoli. Soustred se na sebe, pritele a casem snad prijde i miminko. :)
A navsteva gynekologa by urcite nebyla od veci. :think:

• Citovat
  • Upravit
8071

Dnes už je to jinak, nejsi nijak strašně stará. Jen už není co odkládat, takže hodně štěstí. Je mi 40, takže mi připadáš ještě hodně mladá a můžeš mít ještě kupu dětí. My jsme se rozhodli pro další dítě ve čtyřiceti a otěhotnění šlo kupodivu naprosto hladce, i když se všude tvrdí, jaký je to po pětatřicítce problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
18.11.12 18:37

To mám nejradši, takový co přesně ví, co je normální a co ne. nakopat kolegyni do perdele by to chtělo :twisted: řekní jí, že Madonna měla první dítě v šestatřiceti

Příspěvek upraven 18.11.12 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
18.11.12 18:37

Ahojky Zakladatelko, já být tebou tak se vykašlu na lidi ať si říkají co chtěji, každej ať se stará o sebe, důležitý přeci je aby ty jsi byla šťastná ne? a 33 let a stará?? kdeee :lol: já jsem teď porodila dcerku a je mi 32 a chtěla bych ještě další :pankac:
tak za 3 AŽ 4 roky :lol: a moje sousedka měla druhé dítě ve 40 ceti :pankac: my jsme se snažili o mimi 4 ROKY a ve finále mi zjistili příčinu proč nám to nešlo a ona to šťítná žláza, nasadili se hormony a do 4 měsíců jsem měla mimi v bříšku :hug: jsen chci říct že jsem taky po dvouch potratech :( ale bylo to hned se začátku, no asi to nebudu dál rozebírat :( ale teĎ jsem mocccc šťastná :hug: a tobě taky přeji štěstí ať se Vám to povede :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
18.11.12 18:38

@Cuarentena moje řeč!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.12 18:43

Děkuji za slova útěchy :kytka: Chodili jsme s bývalým přítelem do Caru, takže kde je chyba se cca ví (pravděpodobně ve spermiích). Doporučili mně s novým přítelem zkusit otěhotnět přirozeně a potom kdyby byl další potrat tak by navrhli další postup - IVF s nějakým testováním vajíček a embryi.
Ty řeči okolí mě ubíjí, sama toho mám plnou hlavu a slyšet pak v práci, že nevěsta zaspala je pro mě šílený.

• Citovat
  • Upravit
5924
18.11.12 18:49
@Anonymní píše:
Děkuji za slova útěchy :kytka: Chodili jsme s bývalým přítelem do Caru, takže kde je chyba se cca ví (pravděpodobně ve spermiích). Doporučili mně s novým přítelem zkusit otěhotnět přirozeně a potom kdyby byl další potrat tak by navrhli další postup - IVF s nějakým testováním vajíček a embryi.
Ty řeči okolí mě ubíjí, sama toho mám plnou hlavu a slyšet pak v práci, že nevěsta zaspala je pro mě šílený.
:roll: My měli to stejný, ttaky jsme byly v Caru a na spermo atd, a taky nám tvrdili že prostě normální cestou to nepůjde v listopadu jsem otěhotněla a v březnu jsme měli jít na IVF :lol: a teď když se dívám na datum tak dneska jsem měla poslední MS :hug: :hug: :hug: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
18.11.12 18:56

Je, ty mas teda pekne necitlive okolo. by sis jako sama nevsimla, kolik ti je a ze nemas decko, ze je treba to s tebou rozebirat?
ja mam taky ´takove pratele, ale nereju do nich. Mozna je to o zivotnich zkusenostech, mozna si ti tvoji mysli, ze to beres na lehkou vahu, ja uz vim, ze to nemusi byt dobrovolne.

hele mam znamou, 35 pryc, bezdetna, o delohu prisla skrze rakovinu a ma endogenni deprese, takze nema sanci nejspis ani na adopci. S partnerem se zrovna tedka rozchazi.
takze uplnej looser zase nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.11.12 18:59

No, já byla zhruba mezi 28 a 33 lety přesvědčená, že žádné dítě mít nikdy nebudu. (V 35 jsem po pár měsících mírné víkendové snahy otěhotněla a poté povila zdravé dítko, bez nejmenších problémů.)
Trápení jsem až takové neměla, protože jsem tlama plechová a něco takového se mi nikdo neopovážil říct :lol:
Určování, co je normální záleží na výběru vzorku - pokud vybereš zoufalky, co se v 18 přilípnou na libovolného chlapa a pak se ho hledí zbytek života držet jak h*o košile, tak má kolegyně pravdu - tam je norma, že jsou ve 33
a) opuštěné s několika dětma, otec neplatí alimenty,
b) ve vztahu, ze kterého by rády prchly, ale nemají na to prachy a odvahu.
Než tohle, to raději trochu abnormality ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
18.11.12 18:59

Zakladatelko vůbec se tím netrap! :* Žít za tebe tvůj život nikdo nebude. Je jen tvůj a taky tvá věc jak s ním naložíš. Dělej věci jak je cítíš ty sama a na „chytré“ rady nehleď ;) Mě je 34 a až teď mám vedle sebe chlapa s kterým miminko plánujeme a opravdu chceme :srdce: Se snažením začneme nejdřív asi tak za rok, takže ve svých 36 budu prvorodička když se nám zadaří :andel: Občas si nějakou narážku vyslechnu ale držím se toho co radím i tobě :* Všechno je tak jak má být, tak hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.11.12 19:15

Co na to říct :zed: určitě nejsi stará, ale asi máš „smůlu“ na empatické okolí. 8)

Možná to tak mělo být, měla jsi poznat nového muže a sním až počít, co ty víš :hug: :hug: Ať se brzo zadaří

Příspěvek upraven 21.11.12 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová