Maminky Nová Paka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
345
20.1.15 14:36

@Vendulka.m Ahoj, ráda s tebou někdy vyrazím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.1.15 10:56

@Missa2 ahoj,tak to bych ráda. Co se domluvit na příští týden? Jinak se omlouvám za pozdější reakci, já sem moc nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.2.15 11:06

Mamci ja mam 4mesicni holcicku, pristehovala jsem se pred 2mesici a nikoho tu neznam.Budu rada kdyby nekdo chtel jen tak zajit ven, jsemze sidliste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.2.15 12:44

Ahoja maminky, mám kluka 21 měsíců, nechtěl byste někdo zajít na procházku po sídlišťi? :) Syn má moc rád společnost :hug: Kočárkem už moc nejezdíme, spíš couráme tady kolem, dopolko i odpolko. budu ráda za každou odezvu. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
23.2.15 13:28

@Chrisie Ahoj, já mam 18 měsíční dcerku, ale bydlíme na druhém konci Paky :-/ Dcera taky celkem nerada kočárkuje, tak nevím, jestli bychom se až k vám na sídliště dostaly :-) Je to pro nás poměrně daleko, ale někde v půli cesty by to šlo. Třeba u Zaďáku, tam ani nejezdí tolik aut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.3.15 11:48

@monca2310 ahoj,mám 6měsíční holčičku a taky to tu moc neznám a nikoho na procházky s kočárkem také ne.Tak kdyby jsi chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.3.15 12:25

@Vendulka.m moc rada jen jestli nevadi je mi 19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.3.15 15:10

@monca2310 me je o par let vice, ale snad to nevadi. Treba si budeme mit co rict minimalne alespon o detech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.3.16 22:09

Taky bych sla ven ale už v kočárku nejsme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
28.6.16 13:10

Mám 10.měsíční holčičku a ráda vyrazím s někým s kočárkem na pokec. Jsem z Nové Paky. Je tu někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
3.7.16 15:55

@dajdy Jo, tady v této skupince to velmi žije :-D
Můžeš napsat, jestli chceš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.18 15:18

@Winksi ahoj ja jsem tu nove taky nova paka neda kousek ustí. mam 9 mesicu kloucek a nikoho tu neznam. Jen chodime s malym na plavani do novy paky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
4.1.18 14:25

Dobrý den,
doporučuji kouknout do diskuzí, které tu už běží. Našla jsem:

Případně doporučím vyhledávání, kde najdete maminky právě podle města.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.18 16:32
@majka marinka píše:
@Winksi ahoj ja jsem tu nove taky nova paka neda kousek ustí. mam 9 mesicu kloucek a nikoho tu neznam. Jen chodime s malym na plavani do novy paky. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.18 16:34

Ahoj uloz si me dystak na facebuku majka marinka bubu nebo *** moc to stimhle neumim tak bude lwpai pres neco jineho ja semtu taky nova a nikoho tu neznam jen chodime do novy paky na plavani kazdy pondeli ted mame od 14 ale malej do vody ted nemuze. ale sejit dat caficko muzeme.???

edit admin - odstraněno telefonní číslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová