Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
cca do 2 týdnů se stěhujeme s 2 dětma do Olomouce- Slavonína. Děti jsou malé, chlapeček 6 měsíců a holčička 2 roky. Mně je 24. Můžete mi doporučit gynekologa a pediatra, který ještě bere nové pacienty? jsem z Usti nad Orlicí, a Olomouc vlastně dá se říct uvidím podruhé v životě, maminku, co se ráda seznámí, uvítám
mám z toho stěhování fakt strach.Bez rodiny, kamarádek, tak snad mě trochu uklidníte =)Přeji krásný den! ![]()
To bude v pohode, Slavonin je dobra lokalila, Povel, Nemilany, tak je spousta maminek s kocarky
Brzy se seznamis ![]()
Jinak gynekolog - G-centrum na Hornim náměstí, je tam vic doktoru i doktorek, tak snad si vyberes. Ja jsem tam spokojena
Pediatr - dobra je pani doktorka na Hornim lanu, ale nemuzu si vzpomenout na jmeno a nevim zda bere, ale ze Slavonina je to dobre dostupne na MHD.
Se nemusis bat..to bude dobry..ja v Olomouci taky nikoho neznam…jen rodinu mam tady..ale zadne kamaradky…byla bych rada kdybysme neco podnikli..mam 6,5mesicni holcicku..
Ahoj, my se rádi seznámíme. Mám kluka, cca rok. Kdyžtak napiš zprávu. Ve Slavoníně býváme docela často.
Ahoj, já tedy nejsem přímo z Olomouce, ale bydlíme kousek od Olomouce a ke gynekologovi chodím na Horní náměstí do G Centra, mám dvě děti 3 roky a jeden rok, o obě děti se mi v těhotenství starali přímo tam a nemůžu si ty doktory vynachválit, i když jsem potřebovala akutně a nebyla tam přímo moje doktorka, tak mě tam vzal jiný doktor a nebyl problém! Jinak bych se taky ráda seznámila, pokud by jsi chtěla:)
Ahoj holky, nějaké nové maminky na procházky? např. parčík, atd.. ![]()
Pet1981, Ahoj, rády se s malou přidáme, třeba na procházku. Mám devítiměsíční holčičku. A ty?
@Misia Ja bydlim u nadrazi…ale urcite si muzeme sejit nekde na pul cesty
@Sisinka91 to můžeme. Příští týden mám plno, ale ten další by to bylo super. Kolik je ti?
@Misia No to by i me asi vyhovovalo
jestli mi do toho neco neskoci samoudrejme…jeste si pisneme…je mi 22 a tobe?
@yasminel A odkud jsi, já mám dcerku, ale nebydlím přímo v Ol.