Maminky Olomouc

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
90
10.5.14 09:14

Maminky Olomouc

Ahoj holky :kytka: cca do 2 týdnů se stěhujeme s 2 dětma do Olomouce- Slavonína. Děti jsou malé, chlapeček 6 měsíců a holčička 2 roky. Mně je 24. Můžete mi doporučit gynekologa a pediatra, který ještě bere nové pacienty? jsem z Usti nad Orlicí, a Olomouc vlastně dá se říct uvidím podruhé v životě, maminku, co se ráda seznámí, uvítám :mavam: mám z toho stěhování fakt strach.Bez rodiny, kamarádek, tak snad mě trochu uklidníte =)Přeji krásný den! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4047
10.5.14 09:39

To bude v pohode, Slavonin je dobra lokalila, Povel, Nemilany, tak je spousta maminek s kocarky ;-) Brzy se seznamis :-)
Jinak gynekolog - G-centrum na Hornim náměstí, je tam vic doktoru i doktorek, tak snad si vyberes. Ja jsem tam spokojena :-) Pediatr - dobra je pani doktorka na Hornim lanu, ale nemuzu si vzpomenout na jmeno a nevim zda bere, ale ze Slavonina je to dobre dostupne na MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.6.14 12:35

Se nemusis bat..to bude dobry..ja v Olomouci taky nikoho neznam…jen rodinu mam tady..ale zadne kamaradky…byla bych rada kdybysme neco podnikli..mam 6,5mesicni holcicku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.6.14 20:43

Ahoj, my se rádi seznámíme. Mám kluka, cca rok. Kdyžtak napiš zprávu. Ve Slavoníně býváme docela často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
25.6.14 17:00

Ahoj, já tedy nejsem přímo z Olomouce, ale bydlíme kousek od Olomouce a ke gynekologovi chodím na Horní náměstí do G Centra, mám dvě děti 3 roky a jeden rok, o obě děti se mi v těhotenství starali přímo tam a nemůžu si ty doktory vynachválit, i když jsem potřebovala akutně a nebyla tam přímo moje doktorka, tak mě tam vzal jiný doktor a nebyl problém! Jinak bych se taky ráda seznámila, pokud by jsi chtěla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.9.14 17:15

Ahoj holky, nějaké nové maminky na procházky? např. parčík, atd.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
26.9.14 12:28

Pet1981, Ahoj, rády se s malou přidáme, třeba na procházku. Mám devítiměsíční holčičku. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.9.14 12:50

@pet1981 @Misia I ja se rada pridam…mam 9,5 mesicni holcicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
26.9.14 14:03

:) super. A odkud jsi? Já z Nových Sadů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.9.14 14:05

@Misia Ja bydlim u nadrazi…ale urcite si muzeme sejit nekde na pul cesty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
26.9.14 14:07

@Sisinka91 to můžeme. Příští týden mám plno, ale ten další by to bylo super. Kolik je ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.9.14 10:56

@Misia No to by i me asi vyhovovalo :) jestli mi do toho neco neskoci samoudrejme…jeste si pisneme…je mi 22 a tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yasminel
30.9.14 14:44

Taky hledám spřízněnou duši, mám 3 měs. chlapečka.

• Citovat
  • Upravit
11620
30.9.14 14:46

@yasminel A odkud jsi, já mám dcerku, ale nebydlím přímo v Ol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yasminel
1.10.14 12:53

Ahoj ja jsem primo z olomouce a ty? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat