Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám holčičku..teprve měsíc
na dlouhý vycházky to asi nebude, ale do hodinky není problém. Co třeba příští týden - srázek v parku - Smetanovy Sady v OL? Napište v kolik a den - kromě středy kdykoliv. S tím časem se budeme muset nějak přizpůsobit, každej den jinak kvůli krmení
Těším se.
Já můžu od čtvrtka do neděle. Čas mi nejlépe vyhovuje brzo dopoledne, třeba v 9, nebo až po odpoledním spánku, cca v 16.00. Snad vyjde počasí ![]()
Ahoj, tak u mě až spíše 10-11.hod nebo kolem té 16.h, jinak čtvrtek není problém.
písni tedy v kolik. Pošly mi prosím profil face, jestli máš - na komunikaci bude rachlejší. Přidá se někdo?
Holky urcite by to slo..spise patek asi…a odpoledne kolem 16hodiny by bylo fajnee no ![]()
Ok holky, tak 16.h, treba trznice, dole u vjezdu do parku? nebyl by na skodu do zpravy tel. kontakt a jmeno
peta.
Holkyy zitra ma zrovna pritel volno tak budeme s tatkou…priste bysme sli s vami…o vikendu klidne protoze to jsme doma sami bez pritele..
Holky, nějak nám z toho srazu sešlo, nedomluvíme se? Pište kdy můžete. ![]()
Zdravím všechny matky i maminky z Olomouce a okolí. Zkouším obnovit diskuzi, protože už asi druhý den hledám a nemůžu nikde najít diskuzi nebo seznamku, kde by bylo možné narazit na mamku od dvou dětí, které by byly zhruba stejně staré jako moje děti
holky mají 4 a 1,5 a jsme furt samy a už mě to přestává bavit. Chtěla bych poznat někoho, kdo by se chtěl seznámit, zabavit dítka a najít společnou řeč, popřípadě sem tam nějakej výlet nebo kafe a tak… začínám si ale myslet, že je to dost nereálný
![]()
@BoboM
Já mám prcka ještě v bříšku, ale až ho pustím na svobodu, moc ráda uvítám někoho na kafe.
![]()
@Anonymní píše:
@BoboM
Já mám prcka ještě v bříšku, ale až ho pustím na svobodu, moc ráda uvítám někoho na kafe.![]()
to je fajn
a kdy máš termín?
@BoboM Odkud jsi? Já mám dcery 5,5 a 2,5 roku. Ale moc času není, žiju na vesnici.