Maminky Přezletice, Vinoř, Kbely

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
19.8.14 19:49

Maminky Přezletice, Vinoř, Kbely

Hezký večer, přestěhovala jsem se do Přezletic a hledám maminky na MD na popovídání, kávu, procházky apod. Termín porodu mám v polovině září, bude to moje první dítě, tak mám ze všeho trochu strach (a to je mi už přes 30 :oops:) Okolo mne všichni pracují a nechci je „obtěžovat“ radostmi i starostmi. Budu moc ráda, když se někdo ozve. Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
456
19.8.14 19:54

Ahoj jsem z Vinoře, ale už mám 2letou holčičku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
19.8.14 20:40

@Anna1979 ahoj, ja jsem ze Kbel a mam triletou a 20 mesicni holky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.14 11:20

maminka z Prezletic

Ahojky, jsem na emimino uplny novacek. Nahodou jsem narazila na tuto diskusi. Jsem z Prezletic (Zlaty kopec), mam 2 kluky (09/2010 a 08/2014). Nemam tu moc znamych (kvuli praci pred materskou jsem nemela vubec cas se druzit :( )…
Rada bych tady nasla maminku, se kterou bych mohla obcas pokecat, jit s detmi na prochazku nebo treba na brusle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.1.15 17:36

Ahoj jsem tady taky nova a mám stejný problém jako vy. Jsem z Kbel a mám 3 měsíční holčičku. Hledám v okolí maminky, které by měly zájem o procházky z kočárky, kavco a občasný pokec. Rada předám i kontakt. Mám auto a jsem i mobilní :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.1.15 17:41

@Anna1979 ahoj Marusko. Mám 3 měsíční holcicku a narazila jsem na tvoji zprávu. Také nemám nikoho na procházky z kočárkem, pripadne kafe a pokec. Jsem z Kbel což je kousek od Přezletic. Jsem i mobilní. Už jsi někoho našla nebo mas zájem se někdy potkat a seznámit naše prvky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.15 22:48

Ahoj holky, tak už je nás tu víc:-) Což takhle procházka tento nebo příští týden? Jsem též mobilní, tak můžeme třeba i do Kbel. Tam je taky hezky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.1.15 19:04

Ahoj, já jsem pro. Klidně příští týden. Ideálně v pondělí nebo pak čtvrtek, patek. V úterý jdeme na Hexu tak budeme asi s teplotami :( jinak tento týden mužů jen zitra. Můžeme u nás nebo příjezdu do Prezletic případně Vinoř? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.15 08:42

Ahoj, pondělí je fajn. Můžeme se potkat ve Vinoři s jít na procházku do Ctěnic, pokud bude hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.1.15 18:14

Omlouvam se, ale chytnul me mocak a musím zítra k doktorce :( můžeme procházku odložit případně na konec týdne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.1.15 23:09

Ahoj, rada bych se seznamila s nějakou maminkou. Jsme z Vinoře, bydlime zde krátce a nikoho zde neznámé. Mám 1,5 starého chlapecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.15 00:01

Ahoj Miso, vitej v klubu:) Ja se s Tebou rada seznamim a myslim, ze ostatni taky:-) S Barou se snad sejdeme koncem tohoto tydne, muzes se pridat, jestli budes mit cas a chut:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.1.15 08:32

Ahoj, děkuji za přivítání. Tento týden jsme mimo prahu. Ale ten dalsi tyden se radi s Vami setkame:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yui
12.1.15 17:41

Nečekala jsem kolik lidí z mého okolí je tu ;) Já jsem z vinoře mám 5 leté dvojčata a 1 roční holčičku. Ráda bych se sezámila ;)

• Citovat
  • Upravit
2075
14.1.15 10:58

Ahoj holky, nemáte náhodou někdo uklízečku z Vinoře, Kbel nebo Přezletic? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová