Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V kuchyni musi predelavat elektrinu nabdruhou stranu a delat podhledy az pak zacniu montovat kuchyn hahaha
Myslela jsem, že už bydlíte…už je tam někdo nastěhovanej a před vchodem má zapíchnutý dva malý dětský větrníky…dnes zaujali našeho elího, když jsme se tam ráno byli dívat…u nás se bude 12/1 kolaudovat ![]()
Ahoj,
no počasí nám teď nepřeje, kosa teda je brrr.. Až to trochu poleví tak snad se podaří domluvit nějaký hromadný srazík… ![]()
@marus26 tak to je dobrý, že je to jen kuchyň. Myslela jsem, že máte potíže s domem. My jsme bydleli 5 týdnů bez kuchyně
Ale to bylo naší vinou.
@ludul tak ať kolaudace dopadne ![]()
Na chvilku zitra pujdem
tak kdyby se chtel nekdo pridat, tak v 1 u normy
pekace sebou!! a beru svarak do termosky ![]()
@Leeloo1 my to na 13.h nestíháme, dnes jsme celé dopoledne cestovaly a odpoledne musíme zařídit popelnici, tak příště. Jinak na svařák ideální počasí ![]()
@Helja píše:
Chtěla jsem se zeptat, zda je tu někde v blízkosti cvičení s dětmi, s nějakými říkankami atd, mám 13ti měsíční dceru, zatím ale nechodí.
Ve Vincentovi doporučuji Yamahu nebo prý je dobré to GO KIDS. Viz **
Jinak se skoro každý den cvičí v Sokolovně za 30 Kč.
Edit admin - odstraněn odkaz
@Aishenka píše:
Ahoj holky, nemáte náhodou někdo uklízečku z Vinoře, Kbel nebo Přezletic? děkuji
Taky by se mi hodila šikovná paní na úklid. Nevíte o nějaké? Díky.
My se o vikendu stehujeme tak pristi tyden snad uz budeme moct vyrazit ![]()
Ahoj vsem, rada bych se pridala k Vam do skupiny, jestli me vezmete
. Pristehovali jsme se do Vinore v loni v zari. Mam dve holcicky 3,5 a 1,5 roku stare. Dekuji M.
Devcata tak narocni stehovaci vikend za nama a bydlime.. o cernych pytlech se mi uz i zda..akorat ven se zatim nedostaneme kdyby jste chteli muzete k nam na nestovicovou navstevu
jsme to tedka vychytali vsechno naraz aby jsme se nenudili ![]()
Ahoj, tak jak se vsichni mate? co delate?
my jedem dneska teda pryc, ale rada bych vas poznala nekdy uz konecne!!
Holky z Přezletic - od koho máte net - měli jsme domluvenou firmu ADC net, ale hrůza, špatný signál, poškozená fasáda domu a za 3 hod práce žádnej výsledek - koho doporučíte?