Maminky Přezletice, Vinoř, Kbely

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
7.1.17 12:49

V kuchyni musi predelavat elektrinu nabdruhou stranu a delat podhledy az pak zacniu montovat kuchyn hahaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
7.1.17 12:51

Myslela jsem, že už bydlíte…už je tam někdo nastěhovanej a před vchodem má zapíchnutý dva malý dětský větrníky…dnes zaujali našeho elího, když jsme se tam ráno byli dívat…u nás se bude 12/1 kolaudovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.1.17 13:26

Ahoj,

no počasí nám teď nepřeje, kosa teda je brrr.. Až to trochu poleví tak snad se podaří domluvit nějaký hromadný srazík… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.1.17 15:17

@marus26 tak to je dobrý, že je to jen kuchyň. Myslela jsem, že máte potíže s domem. My jsme bydleli 5 týdnů bez kuchyně :D Ale to bylo naší vinou.
@ludul tak ať kolaudace dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.1.17 18:32

Na chvilku zitra pujdem :) tak kdyby se chtel nekdo pridat, tak v 1 u normy :) pekace sebou!! a beru svarak do termosky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.1.17 11:06

@Leeloo1 my to na 13.h nestíháme, dnes jsme celé dopoledne cestovaly a odpoledne musíme zařídit popelnici, tak příště. Jinak na svařák ideální počasí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.1.17 14:41
@Helja píše:
Chtěla jsem se zeptat, zda je tu někde v blízkosti cvičení s dětmi, s nějakými říkankami atd, mám 13ti měsíční dceru, zatím ale nechodí.

Ve Vincentovi doporučuji Yamahu nebo prý je dobré to GO KIDS. Viz **
Jinak se skoro každý den cvičí v Sokolovně za 30 Kč.

Edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.1.17 14:44
@Aishenka píše:
Ahoj holky, nemáte náhodou někdo uklízečku z Vinoře, Kbel nebo Přezletic? děkuji

Taky by se mi hodila šikovná paní na úklid. Nevíte o nějaké? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
1.2.17 23:07

Ahoj :) tak slezem se? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
2.2.17 16:46

My se o vikendu stehujeme tak pristi tyden snad uz budeme moct vyrazit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.2.17 17:20

Ahoj vsem, rada bych se pridala k Vam do skupiny, jestli me vezmete :D. Pristehovali jsme se do Vinore v loni v zari. Mam dve holcicky 3,5 a 1,5 roku stare. Dekuji M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.2.17 19:09

@Amahavla super, moc se těším, až se poznáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
5.2.17 22:26

Devcata tak narocni stehovaci vikend za nama a bydlime.. o cernych pytlech se mi uz i zda..akorat ven se zatim nedostaneme kdyby jste chteli muzete k nam na nestovicovou navstevu :lol: :roll: jsme to tedka vychytali vsechno naraz aby jsme se nenudili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.2.17 10:34

Ahoj, tak jak se vsichni mate? co delate? :) my jedem dneska teda pryc, ale rada bych vas poznala nekdy uz konecne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
14.2.17 13:50

Holky z Přezletic - od koho máte net - měli jsme domluvenou firmu ADC net, ale hrůza, špatný signál, poškozená fasáda domu a za 3 hod práce žádnej výsledek - koho doporučíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová