Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chodím s kočárkem na procházku každý den dopoledne / někdy odpoledne (jak to časově vyjde). Ráda uvítám společnost:-)
V pondělí půjdu asi dopoledne kolem 10.00.
Romča
O žádné uklízečce bohužel nevím..zatím si stíhám uklízet sama, ale fakt je, že by pomoc někdy bodla:-)
@Formulka 1 to je škoda, příští týden se stěhujeme a nemám čas to uklidit, chodím do práce.
Ahoj, my jsme se koncem rijna prestehovali do Vinore, tak take shanim nekoho na obcasny pokec, prochazku, mam chlapecka 15mes. Pokud budete mit chut, radi se seznamime:) ![]()
Ahoj holky, ráda se přidám k vám. Jsem z Vinoře a mám čtyřměsíčního synka. Sice jsem Vinořačka od narození, ale prakticky tu nikoho neznám a kor na mateřské mě to dost mrzí… ![]()
Lenka
Ahoj holky ja jsem z Letnan a mam roční holčičku a taky hledám kamarádky ![]()
Ahoj holky, muzu se vas zeptat, jak se vam v Prezleticich bydli? Akorat se tam tento. mesic budeme stehovat, tak zjistuji, co a jak
Mame dvouleteho synka a druheho cekame na prelomu kvetna/cervna.
@ptacak píše:
Ahoj holky, muzu se vas zeptat, jak se vam v Prezleticich bydli? Akorat se tam tento. mesic budeme stehovat, tak zjistuji, co a jakMame dvouleteho synka a druheho cekame na prelomu kvetna/cervna.
Ahoj, bydli se tu dobre, samozrejme je lepsi mit auto k dispozici.Kam se stehujete? ![]()
@Aishenka Jee,diky za odpoved. Kdyztak napisu SZ, nechci to konkretne resit verejne ![]()
Ahoj holky, obnovuji diskuzi
meli bychom se stehovat do Prezletic nekdy letos v lete, pokud vse klapne. Tak bych se rada zeptala, jestli nektera nevite, zda uz je vypsany zapis do MS. Na webu jsem nenasla.
@lizinka28 ahoj,teprve myslím bude, můžu se v pondělí zeptat, ale pokud nemáte TP nemá to.ani cenu zkoušet co vím
Hmm, tak to je pech
nam se ted narodila druha holcicka, tak jsem si myslela, ze i tak bude tezke se tam dostat. A kor tedy kdyz je to takhle. Ale zeptejte se nam, jestli vam to nevadi, stejne to zkusime
@lizinka28 ono děti je tu víc než dost tak. i z toho důvodu, loni mi dceru vzali jako 4lettou a brali poslední 4lette narozené v srpnu, školka se má rozšiřovat. Je tu ale soukromá, osobní zkušenost se soukromou mám v Radonicich, ta je super. Na kroužky se dá do vinore, myslím. vincent se to jmenuje