Maminky Přezletice, Vinoř, Kbely

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.1.15 14:44

Procházky Přezletice, Vinoř, Kbely

Ahoj holky, chodím s kočárkem na procházku každý den dopoledne / někdy odpoledne (jak to časově vyjde). Ráda uvítám společnost:-)
V pondělí půjdu asi dopoledne kolem 10.00.
 Romča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 14:45

O žádné uklízečce bohužel nevím..zatím si stíhám uklízet sama, ale fakt je, že by pomoc někdy bodla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
14.1.15 15:03

@Formulka 1 to je škoda, příští týden se stěhujeme a nemám čas to uklidit, chodím do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.1.15 18:38

Ahoj nechcete zitra nebo v patek na procházku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.1.15 22:28

Ahoj, my jsme se koncem rijna prestehovali do Vinore, tak take shanim nekoho na obcasny pokec, prochazku, mam chlapecka 15mes. Pokud budete mit chut, radi se seznamime:) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.1.15 22:32

Ahoj holky, ráda se přidám k vám. Jsem z Vinoře a mám čtyřměsíčního synka. Sice jsem Vinořačka od narození, ale prakticky tu nikoho neznám a kor na mateřské mě to dost mrzí… :(
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
5.2.15 08:29

Příspěvek upraven 20.07.16 v 07:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.2.15 15:34

Ahoj holky ja jsem z Letnan a mam roční holčičku a taky hledám kamarádky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
28.2.15 13:47

Ahoj holky, muzu se vas zeptat, jak se vam v Prezleticich bydli? Akorat se tam tento. mesic budeme stehovat, tak zjistuji, co a jak :-) Mame dvouleteho synka a druheho cekame na prelomu kvetna/cervna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
28.2.15 14:07
@ptacak píše:
Ahoj holky, muzu se vas zeptat, jak se vam v Prezleticich bydli? Akorat se tam tento. mesic budeme stehovat, tak zjistuji, co a jak :-) Mame dvouleteho synka a druheho cekame na prelomu kvetna/cervna.

Ahoj, bydli se tu dobre, samozrejme je lepsi mit auto k dispozici.Kam se stehujete? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
28.2.15 14:10

@Aishenka Jee,diky za odpoved. Kdyztak napisu SZ, nechci to konkretne resit verejne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.2.16 17:36

Ahoj holky, obnovuji diskuzi :) meli bychom se stehovat do Prezletic nekdy letos v lete, pokud vse klapne. Tak bych se rada zeptala, jestli nektera nevite, zda uz je vypsany zapis do MS. Na webu jsem nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
5.2.16 18:01

@lizinka28 ahoj,teprve myslím bude, můžu se v pondělí zeptat, ale pokud nemáte TP nemá to.ani cenu zkoušet co vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.2.16 19:36

Hmm, tak to je pech :( nam se ted narodila druha holcicka, tak jsem si myslela, ze i tak bude tezke se tam dostat. A kor tedy kdyz je to takhle. Ale zeptejte se nam, jestli vam to nevadi, stejne to zkusime

• aspon se tam podivame. Pripadne nevite, zda na ty odpoledni krouzky muzou chodit i mimoskolkove deti? Ze bych dcerku dala aspon tam, aby byla mezi detma.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
5.2.16 19:49

@lizinka28 ono děti je tu víc než dost tak. i z toho důvodu, loni mi dceru vzali jako 4lettou a brali poslední 4lette narozené v srpnu, školka se má rozšiřovat. Je tu ale soukromá, osobní zkušenost se soukromou mám v Radonicich, ta je super. Na kroužky se dá do vinore, myslím. vincent se to jmenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová