Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@patlamatlaxy Kolik stojí vlastně taková sranda, tedy návštěva u tak nadaného pana psychologa..?
@patlamatlaxy ty dve zkratky jsou co? Cv a tv? Ja uz davno premyslel nad psychologem, ale jak pises mam obavy z toho, ze natrefim sptne a bude to k nicemu
ale zadne,,trumata" a tezkosti z detstvi nemam…nevim co bych po nem mela chtit? At me nauci ovladat? Ze si chci popovidat? Ze jsem agresivni?
@elis_an3 CV=životopis, TV=televize ![]()
http://www.psychoterapie-tyl.cz/ to je on
@patlamatlaxy
tak obe zkratky znam, ale nespojila jsem si i kdyz cv me napadnout mohlo, posleze by doslo i to tv
no ja bydlim na Ostravsku, neznam nikoho kdo by chodil k psychologovi, mam strach jit jen tak nekam
@elis_an3 a normálně řekneš, co tě trápí, že jsi zlá a pak tě to mrzí… porvé jsme se u psychologa zhroutila, jeden po mě chtěl 1200.- za 90min. a třetí? ani jsme nevěděla, na co se ptá! a pak jsem šla sem a po 2h jsme odešla a normálně jsme běžela…asi 1,5km jsem uběhla, byla jsme tak volná…normálně jsme se vznášela (sice jsem si dávala pauzu, páč nemám takovou kondici)
manžel mě podporuje a je fajn slyšet, jak jsem skoro dokonalá a že normálně bych vylítla a jsem v klidu…teď mám takový problémy, že normálně bych asi spáchala sebevraždu…nyní jsem asi o 95% klidnější a jen tak něco mě nerozhodí, právě už jen to, co jsme psala (nepořádek, neschopnost režimu a tak)
Treba po vykonech dam v PPP mam na podobne odborniky svuj nazor…nestaci mit jen titul…
A neexistuje třeba na doporučení doktora-obvodáka doporučení a pak by mi to třeba proplatila pojištovna, nejde to? ![]()
@elis_an3 hele, jsem z malý pidi vesnice na konci světa a připadala jsem si jak blázen, když jsem poprvé šla, sice jsme už žila nějaký čas mimo, ale i tak! a jsme ráda že jsme šla, má matka konečně po 30ti letech odešla od fotra (domácí násilí, ublížení na zdraví u tříleté sestry…bla bla), totální změna v mém životě, ale trvalo to, odhodlání musí najít každý sám, já bych to nedala, to vím! už toho bylo moc
Ja se přiznam, že se na to těším už ted vím, že se mi uleví. Potřebuju se naladit na „normalní vlnu“ a ne žit pořad ve spěchu, to mě zničí, vyhořím!
@Niqitka biofeedback neproplácí pojišťovna, pokud vím a co se týče psychologa, ne každý má smlouvu s pojišťovnou, ten můj nemá
ono to není o tom, že by ten doktor byl blbec s titulem, spíš jde o to, z jaké psychologické školy vychází a jaké metody používá a na každého sedne něco jiného
K tomu bifeedbacku mám v mailu nějaký povídání, tak klidně písněte do SZ a já vám to pošlu, prý to pomáhá i na nespavost, koktavost…moc věcí, ale ještě jsme nezačala, to až příští týden, byla jsme jen na speciálním eeg, kde mi rozebrali mozek, četla jsme nahlas a potichu, počátala příklady, doplňovala chybějící obrázky, blikali na mě světlem…a teď vím, co se mnou je…
tak já určitě řeknu, aby jsi šla, mám výbornou zkušenost, ale je z Prahy a trvalo to, před tím jsme byla u 4 odborníků (!!!) a nikdo nic nezjistil! je fakt že tento má CV delší než toaleťák, byl i v TV, věnuje se nadaným dětem…
vlastně díky němu jsme dokázala věci, který byly před tím nemožné! ale je hodně důležité, na koho narazíš a co tobě bude vyhovovat