Maminky s ADHD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
patlamatlaxy
13.10.13 21:35
@Niqitka píše:
Já bych se potřebovala naučit ovládat, abych nebyla tak zlá na manžela, protivná na zuzanku. Navíc si s sebou táhnu hodně otazníku z dětství a chtěla bych to řešit, myslíte, že mám jít k doktorovi?

tak já určitě řeknu, aby jsi šla, mám výbornou zkušenost, ale je z Prahy a trvalo to, před tím jsme byla u 4 odborníků (!!!) a nikdo nic nezjistil! je fakt že tento má CV delší než toaleťák, byl i v TV, věnuje se nadaným dětem…
vlastně díky němu jsme dokázala věci, který byly před tím nemožné! ale je hodně důležité, na koho narazíš a co tobě bude vyhovovat

• Citovat
  • Upravit
1342
13.10.13 21:41

@patlamatlaxy Kolik stojí vlastně taková sranda, tedy návštěva u tak nadaného pana psychologa..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
13.10.13 21:42

@patlamatlaxy ty dve zkratky jsou co? Cv a tv? Ja uz davno premyslel nad psychologem, ale jak pises mam obavy z toho, ze natrefim sptne a bude to k nicemu :( ale zadne,,trumata" a tezkosti z detstvi nemam…nevim co bych po nem mela chtit? At me nauci ovladat? Ze si chci popovidat? Ze jsem agresivni?

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
13.10.13 21:42

Chyba

Příspěvek upraven 13.10.13 v 21:44

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
13.10.13 21:43

Chyba

Příspěvek upraven 13.10.13 v 21:45

• Citovat
  • Upravit
patlamatlaxy
13.10.13 21:49

@elis_an3 CV=životopis, TV=televize :-))

http://www.psychoterapie-tyl.cz/ to je on

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
13.10.13 21:54

@patlamatlaxy :D tak obe zkratky znam, ale nespojila jsem si i kdyz cv me napadnout mohlo, posleze by doslo i to tv :D no ja bydlim na Ostravsku, neznam nikoho kdo by chodil k psychologovi, mam strach jit jen tak nekam

• Citovat
  • Upravit
patlamatlaxy
13.10.13 21:55

@elis_an3 a normálně řekneš, co tě trápí, že jsi zlá a pak tě to mrzí… porvé jsme se u psychologa zhroutila, jeden po mě chtěl 1200.- za 90min. a třetí? ani jsme nevěděla, na co se ptá! a pak jsem šla sem a po 2h jsme odešla a normálně jsme běžela…asi 1,5km jsem uběhla, byla jsme tak volná…normálně jsme se vznášela (sice jsem si dávala pauzu, páč nemám takovou kondici)

manžel mě podporuje a je fajn slyšet, jak jsem skoro dokonalá a že normálně bych vylítla a jsem v klidu…teď mám takový problémy, že normálně bych asi spáchala sebevraždu…nyní jsem asi o 95% klidnější a jen tak něco mě nerozhodí, právě už jen to, co jsme psala (nepořádek, neschopnost režimu a tak)

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
13.10.13 21:55

Treba po vykonech dam v PPP mam na podobne odborniky svuj nazor…nestaci mit jen titul…

• Citovat
  • Upravit
1342
13.10.13 21:57

A neexistuje třeba na doporučení doktora-obvodáka doporučení a pak by mi to třeba proplatila pojištovna, nejde to? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
13.10.13 21:58

@elis_an3 hele, jsem z malý pidi vesnice na konci světa a připadala jsem si jak blázen, když jsem poprvé šla, sice jsme už žila nějaký čas mimo, ale i tak! a jsme ráda že jsme šla, má matka konečně po 30ti letech odešla od fotra (domácí násilí, ublížení na zdraví u tříleté sestry…bla bla), totální změna v mém životě, ale trvalo to, odhodlání musí najít každý sám, já bych to nedala, to vím! už toho bylo moc

• Citovat
  • Upravit
1342
13.10.13 22:01

Ja se přiznam, že se na to těším už ted vím, že se mi uleví. Potřebuju se naladit na „normalní vlnu“ a ne žit pořad ve spěchu, to mě zničí, vyhořím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
13.10.13 22:02

@Niqitka biofeedback neproplácí pojišťovna, pokud vím a co se týče psychologa, ne každý má smlouvu s pojišťovnou, ten můj nemá

ono to není o tom, že by ten doktor byl blbec s titulem, spíš jde o to, z jaké psychologické školy vychází a jaké metody používá a na každého sedne něco jiného

• Citovat
  • Upravit
patlamatlaxy
13.10.13 22:05

K tomu bifeedbacku mám v mailu nějaký povídání, tak klidně písněte do SZ a já vám to pošlu, prý to pomáhá i na nespavost, koktavost…moc věcí, ale ještě jsme nezačala, to až příští týden, byla jsme jen na speciálním eeg, kde mi rozebrali mozek, četla jsme nahlas a potichu, počátala příklady, doplňovala chybějící obrázky, blikali na mě světlem…a teď vím, co se mnou je…

• Citovat
  • Upravit
1342
13.10.13 22:05

To abych na psychologa začla krást :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat