Maminky s ADHD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
13.10.13 21:08

@elis_an3 a co to znamena? Jako ze jsem chytra nebo v cem jako nadana me za to ucitele nesnaseli skakala jsem jim do reci a nesnasela zdlouhave vysvetlovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
13.10.13 21:14

@Niqitka @elis_an3
http://www.eegbiofeedback.cz/uvod to by mi prý mělo pomoci, ale řeším i jiné věci, traumata z dětsví a tak…nespavost…

• Citovat
  • Upravit
47759
13.10.13 21:17

Nemám diagnózu od lékaře, ale troufám si tvrdit, že mám taky ADHD. Jsem roztržitá, nesoustredena, byla jsem dřív výbušná to mě děti odnaučili. Mám syna s ADHD, celkem se v něm poznávám, akorát na mě byly v dětství kladené velké nároky, takže se to hodně potlačilo :think: Trpím depresemi a úzkosti, momentá lně s tím bojuju úspěšně bez léků ;-) Kazdopadne jsem hyperaktivni a jak nedělám 10 věcí najednou, tak nejsem ve své kůži :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
13.10.13 21:21

@ivana-domca já tedy musím dělat jednu věc, ale musím jí udělat rychle, abych dělala další

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
13.10.13 21:22

@aspagi vetsinou taklve deti, potazmo lide vynikaji v urcite obasti, jsou celkove intelektualne na vyssi urovni nez je bezne…takove deti neposedi, ale jen proto, ze jim neni nabidnuto neco, co je na jejich intelektualni urovni, nudi se…vetsinou vynikaji vyrazne v jedne obasti…technika, matematika atd…jak se to nerozviji, casem clovek splyne, ovsem nadani by tam nekde melo stale byt…

• Citovat
  • Upravit
1342
13.10.13 21:23

U mě platí práce kvapná málo platná. nebo kolik já ztratila klíčů. I sex musí být šup šup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.10.13 21:24

@elis_an3 tak vidis ja jsem zabedbanej talent a to jsem myslela ze jsem hyperaktivni no talent snad jedine mam dobrou hlavu naa uceni se na zpamet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
13.10.13 21:25

@patlamatlaxy mam obavy, ze u me by to nesmelo byt diagnostikovano :( pracuji totiz s detmi a s timto by me asi nikde nechteli…co me ale zarazi, ze v praci jsem jiny clovek…doma nezvadnu udrzet nadavku, v praci bez problemu, sefova me vzdy chvalila, hospitace jsem mela na 1 s poznamenanim, ze jsem trpeliva…mozna o to je to pak doma horsi…ted jsem na RD…dekuji za odkaz…proctu si

• Citovat
  • Upravit
1342
13.10.13 21:25

Já bych se potřebovala naučit ovládat, abych nebyla tak zlá na manžela, protivná na zuzanku. Navíc si s sebou táhnu hodně otazníku z dětství a chtěla bych to řešit, myslíte, že mám jít k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
13.10.13 21:27

@Niqitka no jo, sex :-)))) to sedí…šup šup, kdybych mohla u sexu žehlit…a to mám milence úžasnýho :-)

• Citovat
  • Upravit
47759
13.10.13 21:28

@patlamatlaxy taky dělám všechno hodně rychle, ale ne pouze jednu věc, to by mě odrovnalo. Nesnáším jak jsou všichni okolo mě pomalí, to mě ubiji a mám ráda stereotip a řád :oops: Prostě musím vědět co bude za hodinu, či za dvě :roll: Ted se teda prizpusobuju miminku, nic jiného mi nezbývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.10.13 21:28

Ja byla vždy hodně sportovně nadaná. Pracuji u policie a musim řict, že v praci jsem byla u nas na směně jedna z nejlepších. - tak možná to je můj talent, chytat grázly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
13.10.13 21:29
@aspagi píše:
@elis_an3 tak vidis ja jsem zabedbanej talent a to jsem myslela ze jsem hyperaktivni no talent snad jedine mam dobrou hlavu naa uceni se na zpamet

no já nikdy neměla problémy učit se nazpaměť, na střední jsme se neučila vůbec až na matiku jsem měla vynikající známky, odmaturovala jsem s vyznamenáním a to jsem se naučila pouze první tři otázky z ekonomiky! ale matika byl můj konec, nikdy jsme nechápala, jak poznám, který vzoreček na co použít

• Citovat
  • Upravit
47759
13.10.13 21:30
@Niqitka píše:
U mě platí práce kvapná málo platná. nebo kolik já ztratila klíčů. I sex musí být šup šup :D

s tím sexem souhlasím, žádné hodinové protahování :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
13.10.13 21:32
@patlamatlaxy píše:
@Niqitka no jo, sex :-)))) to sedí…šup šup, kdybych mohla u sexu žehlit…a to mám milence úžasnýho :-)

velke ano :D ale natlakem okoli se mi nelibi ze to tak sup sup je…ze to je rychle a to tak byt nema, ale jak se chlap snazi vyhovet, jsem nervozni, ze se to protahuje :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex