Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak my bydlíme trochu dál - v Litomyšli. Ale kdyby ti to nevadilo, tak ráda pokecám. Mám skoro 2letého Vojtíška ![]()
Ahoj, v Litomysli jsem parkrat byla, krasny mesto. Vojta je nadherny jmeno, taky jsme ho meli v uzsim vyberu
. Jinak dva roky, tak to je s nim uz pekna legranda, co? ![]()
Ahoj, děkuju za pochvalu jména ![]()
Je s ním fakt sranda, začal i povídat tak se fakt nasmějeme ![]()
Ty bydlíš přímo ve Slatiňanech?
Kousicek od Slatinan, v takovy maly vesnici. Tak to Kuba povida svoje grrrr a euuuu
ale jestli bude v povidani po tatinkovi, tak si s tim vystaci i v tech dvou letech ![]()
![]()
no mě manžel říká, že je malej po mě v tom kolik toho nakecá ![]()
no já jsem ráda, že už mluví. než pak mít strach jestli s ním něco není kdyby dlouho nemluvil
A navíc je to fakt sranda ![]()
V listopadu mi bude 24. Kolik je tobě?
Mne bylo ted v cervenci 26. No to jsme mlady mamky
a mas zatim jen Vojtiska? nebo uz planujes druhe? ![]()
zatím máme jen Vojtíška a plánujeme, že se začneme snažit o druhý někdy na jaře. Ty máš taky jen jednoho prcka?
Takze bys sfoukla materskou rovnou.
ja mam jen kubika a kdy dalsi, to vubec netusim. zazitky z tehotenstvi i porodu jsou jeste moc cerstve
ale snad kuba nebude jedinacek
a co jsi delala pred miminkem? ![]()
já jsem vždycky chtěla děti nějak věkově blízkou u sebe. Neboj na to špatný z těhotenství a porodu brzo zapomeneš a budeš chtít další miminko ![]()
Vsak mi vsichni rikaji, ze poporodni skleroza funguje. Asi ano, jinak by bylo mnohem vic jedinacku ![]()
to jo no. já jsem měla taky blbý vzpomínky na porod, ale už jsem na to nějak zapoměla ![]()
Tak víkend za námi a zas dlouhy tyden pred nami. Ja chci, aby uz byl patek. ![]()
Ahoj, najdou se nějaké maminky na popovídání a třeba i sraz z okolí Slatiňan? Nemáme se čtyřměsíčním Kubou v okolí žádnou kamarádku maminku, se kterou bychom mohli probírat každodenní slasti a strasti mateřské dovolené.