Maminky Sokolov a okolí

554
28.1.15 19:00

Maminky Sokolov a okoli

Dobrý večer maminky,

nedávno jsem se z daleka přistehovala až do Josefova u Sokolova a nikoho tu neznám. Mám skoro pětiměsíčního klučinu a ráda bych tu našla kamarádku nejen na povídání o slastech a strastech mateřství, ale i na procházky s kočárkem. :)…nebo mi z toho brzo švihne :D ( jsem už od minulého února doma kvůli rizikovce)… Snad tu nejsem jediná taková sama :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
203
28.1.15 19:14

Ahoj :mavam: nejsem sice ještě maminka, ale kdybys nikoho lepšího nesehnala, mohla bych se na procházky a kafíčka přidat. Jsem z KV :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
28.1.15 19:18

Jee to bych byla ráda :mavam:… Vary jsou moc hezký, chvilku jde tam bydlela, ale to si řekneme třeba na tom kafíčku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
28.1.15 19:53

@kacenka.sks Napíšu zprávu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.15 20:33

Ahoj ja jsme ze Sokolova, taky tu bydlim par mesicu a urcite bysme uvitali spolecnost. Mam taky chlapecka za mesic uz mame rok. Tak se kdyztak ozvi ja tu totiz moc kamaradek nemam co by semnou chodili nebo spis neznam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.2.15 21:56

:mavam: ahoj me už sice brzo rodiček bude končit :,( malinký je 2,5 roku ale ještě nejakej čas na kafco by byl a s kočárem sem tam taky ještě vyrazime :D jsem z krajkový tak trochu vim jak umí byt dny na vesnici dloooouhy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 09:20

Ahoj! Jsem ve stejné situaci jako kacenka.sks, proto píšu do jíž rok staré diskuze. Přestěhovala jsem se do Sokolova z Libereckého regionu, jsem tu druhý měsíc a veeelice bych uvítala někoho na pokec a procházky s kočárkem. Je mi 29, malému za chvíle bude 4 měsíce. email ***@centrum.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.18 14:05

Dobrý den,
zvu vás do skupiny Kamarádky ze Sokolov a okolí:kytka:

Dostanete tam rychlejší odpovědi, když něco potřebujete zjistit o vašem okolí (obchody, otevírací doby, restaurace). Také tu můžete obchodovat bez poštovného nebo se sejít na kafe.:) Stačí jen zažádat o členství.

Krásné dny přeje
admin Monika :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová