Maminky Štětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
7.2.11 21:14

A jak se jmenuje?A odkud vlastně pocházíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
7.2.11 21:49

Já jsem přistěhovalec z Loun :-) . Ten muj si mě sem prostě přitáhnul (bydlel tu cca 20 let a pak se přestěhoval s rodiči kousek od Štětí), v Ln jsme spolu bydleli rok. Ale zatim tu nikoho neznám. Počáply vim, kde jsou, poprvé jsem je viděla z Labe, když jsme byli na výletní lodi. A taky jsem tam často zabloudila, když jsem za mostem špatně odbočila ( bloudila jsem tu ještě půl roku po stěhování 8-) . Pokaždý jsem se domu vrátila jinudy ). Kacerval tak jsem se ptala toho mýho, kde asi tak můžeš bydlet, snažil se mi to vysvětlit, stále jsem nechápala, tak chudák začal od hasičárny :-D , tak snad nějak tak vim. A co máte za nemoc? A marodí obě mrňata?
Kajušice věk prcka ti závidim, aspoň už se s nim dá blbnout :palec: , u nás jsme ve fázi, kdy chodí kolem gauče a stolů a bere všechno, co nesmí :zed:

• Citovat
  • Upravit
10568
7.2.11 21:54

DevilAjko:no to jsem ti mela napsat rovnou,hasicarna je prakticky pres ulici na rohu,no ted je to jedno,obe holky marodej,mam kasel a rymu a ja taky :roll: Jinak jak se jmenuje ten tvuj mozna ho znam a kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
7.2.11 22:02

Tak to mě mrzí, že takhle všichni marodíte, ale snad to hezký počasí vydrží a brzy vás to přejde :kytka: .
Příteli je 29 (za pár měsíců 30, mě bude 27). Přemýšlím, jestli mam takhle napsat jeho jméno, ale jooo, já ho prásknu :mrgreen: Zdeněk Průcha.

Alice

• Citovat
  • Upravit
10568
7.2.11 22:04

Diky moc,tak jeho prijmeni me neco rika,ale nevim kam ho zaradit,tezko rict,ze bych ho znala z dizy,chodil do trianglu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
7.2.11 22:10

Tak prý nechodil. To jméno ti možná něco říká, protože má kousek od Štětí firmu, tak třeba to je tim :think:, taky má příbuzný tady v jedný restauraci, ale mají jiný příjmení, takže fakt nevim :-) . Jediný, co vim je, že když byl mladší, tak to byl takovej hodnej, milej kluk, no a potom se to zvrtlo a je z toho to, co mam doma :mrgreen: :pocitac:
Můžu se zeptat na tvý dětičky? Máš holku, kluka, holky, kluky? :-D ( jsem málem napsala „druh dětí“ :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
Ali84
7.2.11 22:15

kacerval, tak už vííím, jsem si nějak nevšimla :zed: . Máš holčičky :dance:

• Citovat
  • Upravit
10568
8.2.11 09:59

Ano mam holcicky,ta starsi se jmenuje po me Lucka a ta duha Anicka po pritelove mamince :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
8.2.11 11:52

Kacerval jména chválim, jsou moc hezký :palec: . U nás by byla holčička Ella, ale přítel se prostě rozhodl udělat kluka :twisted: a druhej prcek bude prý taky kluk :cert: ( btw. těhotná nejsem a ani to zatim neplánujem, Daník je dobrá antikoncepce :-D ).
Dneska je venku zase krásně, takže uklidim a pak vyrazíme ven. Zdeněk přijede dřív, tak se půjdem projít. A jak vám je? Už je to lepší?

• Citovat
  • Upravit
10568
8.2.11 12:56

Jo dneska uz sou skoro v poho,uz od mame jet do litaku pro pritelova syna do nemocnice ajeste ho nepropustili,holky uz jsou obleceni vechno pripraveny a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
8.2.11 13:02

holy udelala jsem uzavrenou skupinu maminky ze steti a okoli tak se tam pridejte budeme mit aspon soukromi,ja vas pak odkliknu https://www.emimino.cz/…oli/diskuse/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
14.12.11 14:36

Oživuji tuto dizkuzi aby se mohli k nám hlásit další maminky.Tak maminky ze štětí a okolí hlašte se,rádi svámi pokecáme. Skupinu máme viz příspěvek nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
14.12.11 19:30

Luci, tak zatim nikde nikdo :jazyk: . Se s náma nechtěj kamarádit :,( :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lusis
13.3.12 21:14

ahoj,narazila jsem na vaší diskuzi,a ráda bych se přidala,jsem ze Štětí,je mi 21 a žádná z kamarádek dítě nemá. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Ali84
18.3.12 07:33

Lusis :mavam: , tak se koukej přidat do naší diskuse ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová