Maminky Štětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10568
1.2.11 18:56

Maminky - Štětí

Ahoj holky,najdu ještě někoho ze Štětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27001
1.2.11 19:22

Sice nejsem ze štětí ale moje příbuzná ano ale nechodí sem:(Takže jsem ti moc nepomohla co? :mrgreen: já si třeba ymslela že s mého okolí tu nikdo není a pak jsme díky jendé mé diskusi založili skupinu a je nás tma celkem dost :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
1.2.11 19:52

To moc ne,ale jinak jsem ráda že ses ozvala :wink: Já vím že by sem měli chodit náký mamčíi od nás,ale narazila jsem za tím jen na jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.2.11 19:59

Já taky nejsem ze štětí,ale musela sem tě aspon pozdravit :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
1.2.11 20:00

Děkuju :lol: To si hodná :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.2.11 23:19

Ahojky,bydlím kousek od Štětí a mám skoro 2-letého prcka…Jak se máte?Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
7.2.11 09:14

Ahojky, já jsem přímo ze Štětí :mavam: . Bydlíme tu od května loňského roku, za 2 týdny na to se nám narodil mrňous.

• Citovat
  • Upravit
394
7.2.11 13:41

Ahojky,já bydlím přes vodu…v Horních Počaplech…Do štětí občas jezdíme krmit kačeny a na procházky k Labi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.2.11 14:29

Kajušice,jde to a ty?
DevilAjko a kde presne?Ja bydlim u lahudek u michaely,jak je kazda(obchod s oblecenim)sou tam v ty ulici rodinny baracky tak tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
7.2.11 17:24

Kacerval já to tady zatim moc neznám :-( , takže kde bydlíš nevim :think: , ale my bydlíme ve školní ulici, ve stejnym bloku, jako je trafika, květinka a myslim nějaký kadeřnictví, kterýho se mam bát a nemam tam chodit :-D . Nějaký rodinný baráčky jsem na procházce potkala, ale už nevim kde :roll: .
A jaký jste měli den? My celý odpoledne někde lítali, jsem ztahaná, jako pes a malej odmítá spát :cert: .To vezmu za něj a bude klid :andel:

• Citovat
  • Upravit
10568
7.2.11 20:33

DevilAjko,skolni je par minut od nas,tak my jsme byli opet cely den doma,jelikoz jsme nemocny a kde ste driv bydleli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
7.2.11 20:56

Ahoj,jo to vím,kde je…My jsme blbli na zahradě skoro celý den,ten můj skřítek je k neutahání…Ale teď už sladce spinká…Tak mám chvilku klid,než přijde manža s práce… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.2.11 21:00

Kajusice,tak ja mam pritele doma,ale je na svym pc :mrgreen: Jinak kdyz si z pocapel,neznas nahodou ruzenu markovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
7.2.11 21:09

Já tady moc lidí neznám…Manžel je odsud,ale já jsem přistěhovalec…Znám jenom Janu Markovou,ale ta je zase ze Štětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.2.11 21:11

T mi neco rika,no kdybych ti napsala jmeno meho taty,tak ho urco budes znam,je vybornej zednik a je znam siroko daleko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová