Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
po čase zkouším, jestli se nenajde nějaká nová maminka, co se přistěhovala, nebo nemá žádnou kamarádku. Já jsem z Uničova, bydlím tu už dva roky a zatím jsem nenašla tu pravou. Mám dvě dcerky 2 roky a skoro půl roku. Najde se taková?
Ahoj ![]()
Jsem z Litovle, bydlím zde už docela dlouho, ale moc kamarádek tady nemám. Mám 17ti měsíční holčičku. Ráda se seznámím ![]()
Ahojky holky, já jsem s Renot, ale za měsíc se stěhujeme do Střelic-je to vlastně mezi Uničovem a Litovlí
Miminko ještě nemáme, ale v prosinci by už s náma měl být Tobiásek ![]()
@Zuzanice011 ahoj, tak to máš téměř stejně daleko do Litovle tak i do Uničova.
Do prosince už to není tak daleko, kdy máš termín? Budete mít miminko jako dáreček pod stromeček
?
@lucajd Termín mám 4.12. tak snad už budeme na Vánoce doma
Kolik ti je? A kde v Litovli bydlíš? ![]()
@Zuzanice011 Znáš Litovel? Bydlím na sídlišti hned u Alberta. Je mi 33. Tobě je kolik? Pocházíš Z Renot? Moc tady okolí neznám, ale myslela jsem, že Renoty a Střelice jsou kousek od sebe
. Stěhuješ se do nového domečku
?
@lucajd JO Litovel jakž takž znám
Mě bude v listopadu 21
Nepocházím z Renot, pocházím z Olomouce..Do 15ti jsem bydlela tam, pak jsme se přestěhovali do Střelic, měli jsme hospodu u cesty, jestli jsi někdy jela přes Střelice
Teď jsme u přítelových rodičů v Renotech, ale budeme se stěhovat do pronájmu do baráčku do Střelic.. ![]()
@Zuzanice011 Ty jo, ty ale cestuješ tam - zpět -tam… Ale když budete bydlet samostatně, tak to bude určitě lepší ![]()
@lucajd No měli jsme zůstat v těch Renotech, ale prostě tam to nejde
Takže jsme se na poslední chvíli rozhodli pro stěhování a naštěstí zrovna kamarád bude pronajímat baráček ![]()
Ahojte holky, můžu se přidat? Já jsem sice z Mladče, ale to je jen 6 km od Litovle a žiji tu teprve půl roku, takže sama a už mi z toho začíná trošičku hrabat.
mám holčičku tři měsíce, mě je 22, tak se ozvěte ![]()
@KatieBea Ahojky, já jsem ze Střelic..Víš kde to je?
Jinak mě je 20,v listopadu mi bude 21 a 4.12. mám termín, čekáme Tobiáska ![]()
Koukla jsem do mapy a už vím
ahoj, těší mě
a jak se daří v posledních týdnech těhotenství, už se těšíš?
máš se jak dostávat do Litovle, kdybychom se třeba někdy domluvily na kafe? ![]()
@KatieBea Jojo mám, jezdí tady sem tam autobusy, není to žádná sláva ale aspoň něco
Jinak už bych chtěla malýho venku, břicho je těžky, kolena bolí, záda bolí
Jak důchodce
Navíc se dnes ještě stěhujeme, tak jsem zvědavá v kolik večer odpadnu
Rodila jsi ve Štb??
@Zuzanice011 Ano ano
a doporučuji, chtěla jsem tam, doufala jsem, že mají osobnější přístup k rodičkám než na fakultce a myslím, že jsem se nespletla.
porodní asistentka, která mě při porodu měla na starosti byla fantastická a sestřičky na novorozeneckém moc pomůžou a ty ze šestinedělí jsou ještě příjemnější
ty máš v plánu rodit taky tam nebo ještě nevíš? ![]()
@KatieBea Určitě Štb
Rodila tam mamka i ségra a ta rodila i v Olmiku, takže může srovnávat a jedině Štb..V Olmiku to berou jak na běžícím páse..
Těším se, až budu mít prďolu u sebe ![]()