Maminky Uničov, Litovel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
219
25.7.13 22:13

Maminky Uničov, Litovel..

Ahoj holky,

po čase zkouším, jestli se nenajde nějaká nová maminka, co se přistěhovala, nebo nemá žádnou kamarádku. Já jsem z Uničova, bydlím tu už dva roky a zatím jsem nenašla tu pravou. Mám dvě dcerky 2 roky a skoro půl roku. Najde se taková?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53
3.8.13 12:52

Ahoj :mavam:
Jsem z Litovle, bydlím zde už docela dlouho, ale moc kamarádek tady nemám. Mám 17ti měsíční holčičku. Ráda se seznámím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
31.8.13 21:33

Ahojky holky, já jsem s Renot, ale za měsíc se stěhujeme do Střelic-je to vlastně mezi Uničovem a Litovlí ;) Miminko ještě nemáme, ale v prosinci by už s náma měl být Tobiásek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.9.13 21:45

@Zuzanice011 ahoj, tak to máš téměř stejně daleko do Litovle tak i do Uničova. ;) Do prosince už to není tak daleko, kdy máš termín? Budete mít miminko jako dáreček pod stromeček ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
3.9.13 11:37

@lucajd Termín mám 4.12. tak snad už budeme na Vánoce doma :palec: Kolik ti je? A kde v Litovli bydlíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.9.13 21:41

@Zuzanice011 Znáš Litovel? Bydlím na sídlišti hned u Alberta. Je mi 33. Tobě je kolik? Pocházíš Z Renot? Moc tady okolí neznám, ale myslela jsem, že Renoty a Střelice jsou kousek od sebe :think:. Stěhuješ se do nového domečku ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
3.9.13 21:58

@lucajd JO Litovel jakž takž znám ;) Mě bude v listopadu 21 :oops: Nepocházím z Renot, pocházím z Olomouce..Do 15ti jsem bydlela tam, pak jsme se přestěhovali do Střelic, měli jsme hospodu u cesty, jestli jsi někdy jela přes Střelice :) Teď jsme u přítelových rodičů v Renotech, ale budeme se stěhovat do pronájmu do baráčku do Střelic.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.9.13 20:47

@Zuzanice011 Ty jo, ty ale cestuješ tam - zpět -tam… Ale když budete bydlet samostatně, tak to bude určitě lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
4.9.13 21:02

@lucajd No měli jsme zůstat v těch Renotech, ale prostě tam to nejde :pocitac: Takže jsme se na poslední chvíli rozhodli pro stěhování a naštěstí zrovna kamarád bude pronajímat baráček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
27.9.13 17:59

Ahojte holky, můžu se přidat? Já jsem sice z Mladče, ale to je jen 6 km od Litovle a žiji tu teprve půl roku, takže sama a už mi z toho začíná trošičku hrabat. :,( mám holčičku tři měsíce, mě je 22, tak se ozvěte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
27.9.13 20:15

@KatieBea Ahojky, já jsem ze Střelic..Víš kde to je? :) Jinak mě je 20,v listopadu mi bude 21 a 4.12. mám termín, čekáme Tobiáska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
27.9.13 22:44

Koukla jsem do mapy a už vím :-) ahoj, těší mě :mavam: a jak se daří v posledních týdnech těhotenství, už se těšíš? :-) máš se jak dostávat do Litovle, kdybychom se třeba někdy domluvily na kafe? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
28.9.13 07:59

@KatieBea Jojo mám, jezdí tady sem tam autobusy, není to žádná sláva ale aspoň něco :lol: Jinak už bych chtěla malýho venku, břicho je těžky, kolena bolí, záda bolí :mrgreen: Jak důchodce :P Navíc se dnes ještě stěhujeme, tak jsem zvědavá v kolik večer odpadnu :cert: Rodila jsi ve Štb??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.9.13 08:20

@Zuzanice011 Ano ano :-) a doporučuji, chtěla jsem tam, doufala jsem, že mají osobnější přístup k rodičkám než na fakultce a myslím, že jsem se nespletla. :-) porodní asistentka, která mě při porodu měla na starosti byla fantastická a sestřičky na novorozeneckém moc pomůžou a ty ze šestinedělí jsou ještě příjemnější :-) ty máš v plánu rodit taky tam nebo ještě nevíš? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
28.9.13 08:29

@KatieBea Určitě Štb :palec: Rodila tam mamka i ségra a ta rodila i v Olmiku, takže může srovnávat a jedině Štb..V Olmiku to berou jak na běžícím páse.. :cert: Těším se, až budu mít prďolu u sebe :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová