Maminky z Chrudimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
18.4.12 11:12

maminky z Chrudimi

Ahojky maminky,

jsem z Chrudimi a hledám maminky, které by s námi rády chodily na procházky nebo podnikaly nějaké akce. Je mi 27 a mám 3m chlapečka. Už netrpělivě čekám na odpovědi :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4026
18.4.12 12:13

Ahoj, nejsem přímo z chrudimi, ale bydlím kousek od chrudimi. Do chrudimi jezdíme každé úterý na cvičení maminek s miminky… tak se můžeme někdy domluvit a vyrazit na nějaký výlet nebo něco podniknout, když budeš chtít. Mě je 29 a mám skoro ročního chlapečka Vojtíška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.4.12 12:22

Ahoj, taky nejsem přímo z Chrudimi, ale mám to kousek. Je mi 30 a mám 2m holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.4.12 12:43

Ahoj to je skvělé. Ráda se s Vámi sejdu. Stačí jen napsat kdy a kde :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
18.4.12 13:04

tak se stačí jen domluvit, jak máme kdo čas…
my teda nemůžeme pondělí - středa (učím a cvičíme v mamáči), čtvrtky a pátky můžeme (většinou nic moc nemáme) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.4.12 17:23

Ahoj tak bychom se mohli domluvit na nějaký čtvrtek. Můj chlapeček je, ale celkem nespavé miminko. Přez den tak max 2-3 hoďky. Většinou hodinku dopoledne a hodinku odpoledne. Tak se radši moc nevzdaluji od domu. V kočárku už pak vydrží koukat jen chvilku :).Šlo by to kolem 9hod nebo kolem 13hod. Třeba už příští čtvrtek tedy 26.4.2012?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.12 09:16

Ahoj, tak s tím nemám problém. příští týden nic nemáme, takže proč ne… akorát na 9tou se nedostaneme, spíme většinou do 8, pak než se napapáme, vyčistíme zoubky, tak je půl 10 :D Takže pokud by to šlo, tak na tu 13 hodinu :)… a kde? co třeba Slatiňany? nebo někde v chrudimi (tam ale nevím, kde by byl klídek na kočárkování)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.4.12 09:35

Spánek do 8 to je můj sen :). U nás se vstává v 6 ráno. Spíš někde v Chrudimi. Můžem se sejít třeba v parku Městské sady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.12 10:12

musíš mě tedy navést, abych se zorientovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.4.12 11:16

Je to park u finančího úřadu. Směrem na Pardubice. Zadej si na mapy Pardubická ulice, Chrudim. Nebo se můžem sejít někde kde to znáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.12 12:14

jo, tak tam to znám… tak se sejdeme u finančáku? Já tam budu nejspíš někde parkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
20.4.12 12:15

ještě by to chtělo mít případně variantu, kdyby bylo špatné počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.4.12 06:46

Ahoj. Bohužel mi tento týden do toho už něco přišlo. Přijede babička, která tu dlouho nebyla. Určitě se domluvíme na jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
24.4.12 08:34

ok, nám to nevadí… my si najdem program :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová