Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky maminky,
jsem z Chrudimi a hledám maminky, které by s námi rády chodily na procházky nebo podnikaly nějaké akce. Je mi 27 a mám 3m chlapečka. Už netrpělivě čekám na odpovědi
.
Ahoj, nejsem přímo z chrudimi, ale bydlím kousek od chrudimi. Do chrudimi jezdíme každé úterý na cvičení maminek s miminky… tak se můžeme někdy domluvit a vyrazit na nějaký výlet nebo něco podniknout, když budeš chtít. Mě je 29 a mám skoro ročního chlapečka Vojtíška
Ahoj, taky nejsem přímo z Chrudimi, ale mám to kousek. Je mi 30 a mám 2m holčičku.
Ahoj to je skvělé. Ráda se s Vámi sejdu. Stačí jen napsat kdy a kde
.
tak se stačí jen domluvit, jak máme kdo čas…
my teda nemůžeme pondělí - středa (učím a cvičíme v mamáči), čtvrtky a pátky můžeme (většinou nic moc nemáme) ![]()
Ahoj tak bychom se mohli domluvit na nějaký čtvrtek. Můj chlapeček je, ale celkem nespavé miminko. Přez den tak max 2-3 hoďky. Většinou hodinku dopoledne a hodinku odpoledne. Tak se radši moc nevzdaluji od domu. V kočárku už pak vydrží koukat jen chvilku
.Šlo by to kolem 9hod nebo kolem 13hod. Třeba už příští čtvrtek tedy 26.4.2012?
Ahoj, tak s tím nemám problém. příští týden nic nemáme, takže proč ne… akorát na 9tou se nedostaneme, spíme většinou do 8, pak než se napapáme, vyčistíme zoubky, tak je půl 10
Takže pokud by to šlo, tak na tu 13 hodinu
… a kde? co třeba Slatiňany? nebo někde v chrudimi (tam ale nevím, kde by byl klídek na kočárkování)?
Spánek do 8 to je můj sen
. U nás se vstává v 6 ráno. Spíš někde v Chrudimi. Můžem se sejít třeba v parku Městské sady.
Je to park u finančího úřadu. Směrem na Pardubice. Zadej si na mapy Pardubická ulice, Chrudim. Nebo se můžem sejít někde kde to znáš.
jo, tak tam to znám… tak se sejdeme u finančáku? Já tam budu nejspíš někde parkovat
ještě by to chtělo mít případně variantu, kdyby bylo špatné počasí
Ahoj. Bohužel mi tento týden do toho už něco přišlo. Přijede babička, která tu dlouho nebyla. Určitě se domluvíme na jindy.