Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nedávno jsme se přistěhovali do Nových Butovic. Máme 2,5 měsíčního cipíska, se kterým trajdám kočárkem. Našla by se nějaká maminka na procházky a pokec? ![]()
Já mám pocit že Tady Butovický maminy na to moc nejsou,teda ne na ty procházky ale na reakce tady
vždycky se tu objeví nějaká taková diskuze a moc odpovědí u toho nebejvá
![]()
Ahoj, holky,
já jsem před čtyřmi lety založila podobné téma a doslova jsem prosila nějakou maminku, aby mě vzala pod křídlo, jak pro mě bylo všechno nové. Jsem taky z Butovic, z Hůrky. Babičku máme v Nušlovce. Mám už dvě děti a čekám třetí. A jestli můžu poradit - nejlepší je, zajít s kočárkem někam na písek a normálně se pustit do debaty. Taky u doktora využívat příležitosti a já jsem třeba dvě kamárádky získala na vítání občánků (pozor v Butovicích se musí NOVĚ! na vítání občánků člověk sám přihlásit), kde jsme se sešly dokonce z porodnice. Ale ten písek je prvořadý, protože je tam spousta mamin a žádné nepřipadne divné, když tam přijedeš s kočárkem a prostě od plic řekneš, že si potřebuješ pokecat.
Já mám děti už 4 roky a 2,5 roku a jsem ve třetím měsíci, ale pokud nemáš odvahu oslovit někoho jiného, moc ráda s Tebou pokecám ![]()
Jo a abych to dokončila - tenkrát to bylo taky bez odezvy. A já jsem pak, když bylo dcerce 3 měsíce, vyšla ven a rozhodla jsem se, že oslovím první maminu, kterou potkám. Vyšla jsem ven a řekla jsem - dobrý den, můžu jít kousek s Vámi? A bylo to. Pak už jsem se dostala mezi ostatní maminky no a s pískovištěm už to pak přichází samo ![]()
Ahoj, ja jsem tady taky pomerne nova a trajdam vetsinou sama
Na oslovovani cizich maminek na hristi moc nejsem
Kdyz budes chtit, rada s Tebou s kocarem vyrazim…