Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, našly by se zde nějaké maminky z Krnova na pokec. ![]()
ahojky jsem taky z Krnova
a je nás tu víc, občas na někoho narazím v nějaké diskusi
naše mimi bude mít 4.5 rok koukala jsem už na vás a jste na podzim cca o půl roku mladší, podle nicku co máš jsem si odvodila příjmení a nejsi náhodou Renča?
@kotaska91 aha chodila s bráchou do třídy
znám teda strejdu i tetu..Krnov je malý…pěkné jméno Julča takové neokoukané ![]()
Děkuji, no jsem ráda, že se našel někdo, kdo si popovídá. A jak se ti líbí na mateřské? ![]()
@kotaska91 mě parádně, když jsem na ní šla nadávala jsem co budu celé dny doma dělat a za týden jsem si parádně zvykla, a kor co se malá narodila tak otázku nudy a náplně práce vyřešila
ještě chceme druhé tak si to prodloužím, Tobě se líbí jak?kolik ti je ? jestli to není tajné ![]()
Mě se taky líbí, je mi 20 a s malou si to pořádně užívám, o druhém už taky přemýšlíme a asi se do toho dáme na podzim.
Sice když jsem rodila, tak jsem říkala už nikdy další, ale jak byla malá na světě, chtěla jsem už zas být těhotná ![]()
@kotaska91 my na to hupnem v létě
jéé tak to jsi mládě
mě už je za pár ní 27
Tak hlavně, aby se to povedlo hned na poprvé, nám to totiž prvně hned nešlo, ale nakonec se povedlo. ![]()
@kotaska91 pár měsíců je úplně běžné, kolegyně z práce už to zkouší dva roky a nic, a tady na emiminu i více let, nám to trvalo čtyři
Čtyři roky jo? tak to jsem na tom byla hodně dobře- 4 měsíce.
néé čtyři měsíce
napřed jsme chtěli, potom jsme chtěli jet do zahraničí no a otěhotněla jsem
Tak hlavně, že se povedlo. A jak se daří Nelince, je zdravá, vše Ok.