Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
tak to vypadá, že s manželem kupujeme byt na Praze 8 - Bohnice (to abych měla blíž až mě ti dva mužský přivedou do blázince
)
Každopádně bych se chtěla zeptat těch maminek, které tam bydlí, jestli mi můžou doporučit nějakého pediatra. Dál jestli je tam nějaké cvičení pro děti a plavání.
A samozřejmě jestli by se některá maminka nechtěla sejít a provést mě po okolí. Je fakt, že píšu trošku předčasně, stěhovat se budeme tak za dva měsíce, ale rozhazuju sítě, aby se mi stěhovalo o trošku líp.
Tak dík a ahoj.
Alča.
Ahoj Alčo,
vítej v Bohnicích.
Co se týče pediatra, tak moc neporadím, protože zatím taky jezdíme jinam, ale teď si hledáme nějakého tady a dobré reference jsou na paní doktorku Steinbauerovou z Polikliniky Mazurská. Ale osobní zkušenost zatím nemám.
Cvičit chodíme do Karlína do A-centra, ale možná je něco i tady blíž.
Plavání je nejbližší myslím u Tesca v Letňanech nebo pak na Černém mostě.
A samozřejmě se s tebou ráda sejdu a provedu tě po okolí. Musím říct, že je tu moc hezky, les na všechny strany, kousek do Botanický zahrady i do ZOO.
Tak se zatím měj a ptej se, co tě zajímá, když budu vědět, ráda odpovím.
Papa Soňa + Eliška (3 měsíce)
Jsme z Prahy Kobylis,můžeme se sejít,zajít na kafe.Mám 5 letou cácorku.Chodíme do čimického lesíka,kde je moc krásně,v okolí jsou hřiště.Ozvi se.
Ahoj,
taky bydlíme v Bohnicích. Chodíme k doktorce Steinbauerové, jsme s ní moc spokojení
Cvičit chodíme do sokola do Kobylis, ale nějaké cvičení je i v KD Krakov a pak také v Domě dětí a mládeže. Plavání nám vyhovuje už dva roky v hotelu Duo na Proseku. Máme koupené permanentky do ZOO, teď, když už je teplo, jsme tam dost často. Hezká procházka je taky po areálu blázince, fakt
Hřišť je tu plno, do lesa kousek… ![]()
Ahoj maminky, je zde nějaká co by chtěla cvičit, ale nemůže do posilky, protože má malé děti?