Maminky z Prahy 8

129
2.11.05 13:03

Maminky z Prahy 8

Ahoj maminky,
tak to vypadá, že s manželem kupujeme byt na Praze 8 - Bohnice (to abych měla blíž až mě ti dva mužský přivedou do blázince :o)
Každopádně bych se chtěla zeptat těch maminek, které tam bydlí, jestli mi můžou doporučit nějakého pediatra. Dál jestli je tam nějaké cvičení pro děti a plavání.
A samozřejmě jestli by se některá maminka nechtěla sejít a provést mě po okolí. Je fakt, že píšu trošku předčasně, stěhovat se budeme tak za dva měsíce, ale rozhazuju sítě, aby se mi stěhovalo o trošku líp.
Tak dík a ahoj.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
2.11.05 15:35

Ahoj Alčo,

vítej v Bohnicích.
Co se týče pediatra, tak moc neporadím, protože zatím taky jezdíme jinam, ale teď si hledáme nějakého tady a dobré reference jsou na paní doktorku Steinbauerovou z Polikliniky Mazurská. Ale osobní zkušenost zatím nemám.
Cvičit chodíme do Karlína do A-centra, ale možná je něco i tady blíž.
Plavání je nejbližší myslím u Tesca v Letňanech nebo pak na Černém mostě.
A samozřejmě se s tebou ráda sejdu a provedu tě po okolí. Musím říct, že je tu moc hezky, les na všechny strany, kousek do Botanický zahrady i do ZOO.

Tak se zatím měj a ptej se, co tě zajímá, když budu vědět, ráda odpovím.

Papa Soňa + Eliška (3 měsíce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.4.11 07:16

ahoj

Jsme z Prahy Kobylis,můžeme se sejít,zajít na kafe.Mám 5 letou cácorku.Chodíme do čimického lesíka,kde je moc krásně,v okolí jsou hřiště.Ozvi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.4.11 12:15

Ahoj,
taky bydlíme v Bohnicích. Chodíme k doktorce Steinbauerové, jsme s ní moc spokojení :palec: Cvičit chodíme do sokola do Kobylis, ale nějaké cvičení je i v KD Krakov a pak také v Domě dětí a mládeže. Plavání nám vyhovuje už dva roky v hotelu Duo na Proseku. Máme koupené permanentky do ZOO, teď, když už je teplo, jsme tam dost často. Hezká procházka je taky po areálu blázince, fakt :mrgreen: Hřišť je tu plno, do lesa kousek… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.7.14 14:55

Ahoj maminky, je zde nějaká co by chtěla cvičit, ale nemůže do posilky, protože má malé děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí