Maminky z Teplice

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Teplic a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
14.2.16 08:06

@korculka ahoj :) Jak se vam vyvedly prazdniny? Ja teprve ted porazila anginu a uz nejsem nebezpecna :lol:. Tenhle tyden mame cas v utery dopoledne nebo v patek odpoledne. Jindy mam cas porad, ale tenhle tyden se sesly navstevy lekaru, prijezd teticek a rodinne oslavy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
14.2.16 21:38

@Agnes82 Prázdniny byly fajn, byli jsme v Jeseníkách, tak si velcí kluci zalyžovali :) Procházka asi vypada na pátek odpoledne, lehnul mi totiž starší kluk a přítel má tento týden ranní, takže dopoledne by s ním neměl být kdo doma.Ale v pátek by to tedy mohlo klapnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.4.17 08:39

Ahojky

Ahojky holky jsem s Tp a rada bych se seznamila s maminkama :-) jsem maminka 3holcicek Janicky 4roky Lenicky 3roky a Anetky 6mesicu a jsem s Luny tak kdyby mel nekdo zajem tak se ozvete Alena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.5.17 21:32

Ahoj, spolu mým 15 měsíčním chlapecké hledáme maminky z Teplic na procházky, výlety, drbání…a spoustu dalších činností. Pokud máš čas a chuť, rádi se seznámíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.17 18:05

Ahoj…@ajinka89 mam dve holky 3,5 a 4,5 a docela casto se zdrzujem na Lune…tak pokud chces muzem nekdy vyrazit na hriste. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.6.17 11:07

Ahoj mamky…jsme v Teplicích krátce a hledám známé. Mám 20-ti měsíčního klučinu a další na cestě… Budem se těšit na nová setkání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
19.6.17 10:17

@Lasaphira Ahojky, jsme na tom podobně, já mám chlapečka ´2 roky a další mimčo čekáme v prosinci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.6.17 11:22

@Misullla Ahoj! Krásný…koukám, že to taky bereš hopem :) Bude konečná nebo budete pokračovat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
29.6.17 09:49

@LasaphiraNa pár let konečná a pak se uvidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.7.17 21:49

@Misullla že bys byla taky pro větší rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.11.17 15:56

Kamarádka na kafíčko a procházku

Zdravím :) Hledám nějakou maminku na procházky s kočárkem a pokec, kafíčko:) Je tu někdo akční? :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.11.17 15:57

Kamarádka na kafíčko a procházku

Zdravím :) Hledám nějakou maminku na procházky s kočárkem a pokec, kafíčko:) Je tu někdo akční? :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.11.17 16:00

@bloncka88 zdravím… :hug: Ráda bych se přidala. Srandy se nebojím a hledám někoho akčního ve svém okolí. Jinak se doma unudíme s tím rarachem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.11.17 16:01

@Lasaphira zdravim :lol: Stále hledáš partačku na prochajdu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.11.17 07:52
@Albiba píše:
Zdravím :) Hledám nějakou maminku na procházky s kočárkem a pokec, kafíčko:) Je tu někdo akční? :lol: :oops:

AHoj, jak máš staré dítě? :D Mám dvouletého raráška, se kterým se snažím podnikat pořád něco, nejsme moc domácí typy :D Tak se ozvi, jestli chceš, určitě něco vymyslíme. Stýkáme se se spoustou maminek a moc nás to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny