Maminky z Teplice

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Teplic a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Laden
22.8.13 11:47

srandy s detma

Ahoj.
Tady se taky nekdo pristehoval v breznu do Teplic?
To je teda nahoda :-).
Ale super.
Ozvi se mi na 777 356 232.
Nekam vyrazime.
 Ladule

• Citovat
  • Upravit
Laden
22.8.13 11:53

srandy s detma

Ahoj.
Mam 5 letou holcicku.
A vsechny moje kamaradky maji uz odrostle ratolesti.
Tak shanim maminu se kterou budeme moci nekam vyrazit:-)
Muj tel: 606 136 092.
Pisni a je ti zavolam.
Zatim a uz se tesim.
 Holky

• Citovat
  • Upravit
Laden
22.8.13 11:55

Ahoj.
A jake mas velke ditko?:-)
Laden

• Citovat
  • Upravit
28.9.13 23:53

Ahoj maminky,

ráda bych v Teplicích otevřela či rozjela nějakou službu pro děti, potažmo i pro maminky a tak bych se chtěla zeptat, o co by měli maminky s dětmi zájem…? Jelikož děti nemám, nemohu sama nejlépe posoudit co by bylo v Teplicích potřeba. Momentálně pracuji ve školce a ráda bych třeba začala sama podnikat, ale nevím jaká služba by v Teplicích byla nejvíce potřeba. Přemýšlela jsem o mini školce, rozvozu dětí po kroužcích, kroužcích, herně,…?? :think: Budu ráda za jakoukoliv reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
29.9.13 19:28

Tak to zalezi na tom, kde treba bydlite a kde byste sve podnikani uplatnovala…Ja bych ocenila treba vyzvedavani ditete ze skolky :)
Podle me v Teplicich vseobecne chybi nejake ty zastresene koutky, kde by se treba jeden den provozovala herna, druhy den cviceni s detmi, treti den tancovani, ctvrty zpivani… jeden takovy je na Nove vsi/Vetrnik, ale moc dobre to nefunguje. Kdyz jsem tam byla, tak tam zrovna nikdo nebyl a na jejich strankach o tom nebyla ani zminka… Me se libilo Slunicko v Chlumci, ale uz je to pro nas daleko…Jinak by bylo asi dobre si najit i nejakeho sponzora, protoze nevim, zda by se Vam to financne vyplatilo. A ja osobne bych treba k veceru uvitala Zumbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
29.9.13 19:31

Maminky tu nejvice chodi do Palacinkarny a k Cipiskovi…je tam detsky koutek a je to cukrarna. Jenze tam zase nechate dost penez, kdyz jste tam dele a to si kazda nemuze dovolit. Navic se detem vlastne nikdo nevenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
29.9.13 19:31

Laden: kde bydlis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.13 23:17

Super, díky za komentář :) Ještě musím o všem popřemýšlet… mým snem je školka, ale na to bohužel ještě nemám vzdělání, ani finanční prostředky a tak vymýšlím co by se v Teplicích dalo podniknout, aby o to byl zájem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.10.13 23:23

Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli tu je taky nejaka maminka, ktera hleda kamaradku pro sebe a sve prcky? Mam 2 letou treperendu a 6 mesicniho chlapecka. Rada bych se seznamila s nejakou maminkou, ktera ma take + - 2 lete ditko, a citi se sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bernja26
23.10.13 12:27

Re:

Ahoj, jsem z Teplic, mám 15 měsíčního chlapečka a ráda bych se seznámila. Číslo na mě je 605731471. Budu ráda když napíšeš. Jana

• Citovat
  • Upravit
4823
6.11.13 14:14

Ahoj holky tak nevím jestli sem ještě někdo chodí nebo ne ale zkusím to.. Ráda bych se seznámila s nějakou maminkou nejlépe mladou s cca 2 letým dítětem.. Já se jmenuju Peťula je mi 22 let a mé dceři Natálce je dneska 22 měsíců.. kdyby se snámi chtěl někdo seznámit tak se ozvěte :-) můj tel je 720 677 699 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
25.11.13 12:41

Ja spis hledam nekoho pobliz meho bydliste na prochazky po okoli. Bydlim na Bile ceste a do lesa sama s dcerou se trochu bojim :) Nejste nekdo odsud? Rada bych chodila po Francouzske ulici smer les a podel koleji zpet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.4.14 22:23

Zdravím maminky z Teplic, našla by se nějaka co by se s námi chtěla seznámit? Je mi 27 a mám 21 měsíčního chlapečka. Prosím napište :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
30.4.14 17:20

Holky nevite o nejake pani na hlidani? Jednou tydne na dve hodky od 15h do 17h a v pripade nemoci…nebo nemate nekoho v okoli, kdo by si takhle chtel neco privydelat? Bydlime na Bile ceste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
30.4.14 20:26

@sisovka51 ja klidne pohlidam ale bydlime v dubi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny