Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Porad nerozumim, jakoze matka od dítěte uz budu koukat jinak na male vybavení, protoze budu mit jine priority, nebo jak to myslíš?
Jinak synovi, pokud bych s nim o tom vubec mluvila, protoze velikost mu opravdu nekontroluju, bych řekla, ze jsou i jine přednosti, se kterými může ženu uchvatit, a to i v posteli i mimo ni. Tak se bude muset zrochu snažit.
Příspěvek upraven 01.06.26 v 18:51
Tak určitě nebudu říkat svému synovi, že ho kvůli tomu nebude žádná holka chtít, nebo že si ani neškrtne atp. Řeknu mu, že má spoustu jiných hodnot. A když si najde kompatibilní partnerku, tak v tom nevidím žádný problém… ![]()
Jinak mě teda moc mrzí, jestli tě tvoje maminka bere jako za mrzáka nebo tebou dokonce pohrdá. ![]()
Synovi bych samozřejmě přála vztah, navzdory jeho velikosti přirození. Myslím, že problémy má i ten na druhé straně spektra.
Pokud by o to stál, řekla bych mu, že muže nedělá jen pe.nis. Důležitý je, to nepopírám. Ale mnoho mužů ho sice má, ale stejně neumí svou partnerku uspokojit. Takže bys měl zapracovat na svém sebevědomí a nabídnout budoucí partnerce něco víc než ufňukaného malého kluka.
Děkuji za odpovědi. Určitě jsem nechtěl někoho urazit, jen mám pocit, že můj osud byl dávno předurčen a každý můj pokus o změnu byl neúspěšný - proto ten dotaz.
Myslím, že jsi tady určitě nikoho ničím neurazil nebo mám alespoň ten pocit…
Jinak ti chci říct, abys kvůli tomu neházel flintu do žita, jak už se tak říká. Však svět nestojí jen na velikosti penisů.
![]()
Podivej, je to urcity hendikep. Ale spoustu lidi nejaky hendikep ma a nejsou proto cely zivot sami. Lide maji vrozene nemoci, fyzicka postizeni, psychicke nemoci, vady na krase a vsechno mozne, a presto si skoro kazdy nekoho najde. Muj manzel treba spatne chodi. Velke vzdalenosti neujde, nebude nikdy sportovat snad krome plavani. Pro nekoho by to byl zasadni problem a proste by s timhle omezenim nemohl zit, pro me ne a mame stastne manzelstvi. Zas by mi vadilo neco jineho, co jine zene ne. Bohuzel mama se na tobe asi dost podepsala psychicky a to je horsi.
No, podívej se… prostě se budeš muset naučit uspokojit babu jinak, než vaginální penetrací. U té se, mimochodem, většina žen stejně neudělá ![]()
Měla jsem přítele s nadprůměrně velkým penisem, orgasmu jsem s ním nedosáhla ani jednou. Spoléhal na to, že asi sundá kalhoty a všechny baby budou hotové jen z toho pohledu
V posteli ale kromě „bušení“ neuměl nic, navíc to bylo při jeho velikosti i dost bolestivé.
Takže nejde ani tak o velikost, jako o celkové dovednosti a snahu tu partnerku uspokojit – ať je to čímkoliv a jakkoliv.
A navíc, jak už tu bylo zmíněno – přijde mi, že se na tobě asi matka blbými kecy dost podepsala. Normální tedy prohlížet svým dětem přirození a jakkoliv ho komentovat vážně není
Na tvém místě bych řešila jako první tohle.
Moje sestra je uzasna zena. Ma prosperujici zivnost, umi skvele varit a pect, miluje zvirata, ma velky dum se zahradou a chova zvirata, spoustu veci kolem domu obstara sama. Zije sama, ac by rada mela vztah. Vis proc? Nema rada sex. Nic ji to nerika. Vsichni muzi, ktere v zivote potkala, ho vyzadovali.
Protože tvoje matka ti nedala dostatek lásky a přijetí, ne kvůli velikosti penisu.
Nemůžeš brát diskusi na toto téma jako bernou minci.
Když je tu diskuse na šetření, všichni napíšou, jak vyjdou se stovkou na den.
Když je tu diskuse na výši platu, všichni napíšou, že berou 100+k.
Většina z nich pravděpodobně nekecá, jen do různých typů diskuse se zapojují různí lidé.
Do diskusí tohoto typu se zapojí zase jen určité typy žen, které mají na toto téma vyhraněný názor. Ten zbytek mlčí, protože je mu to jedno.
Ano.
Má matka měla vyhraněný názor a já jsem jejím produktem. Pokud bych nemusel na operaci, tak by se to nedozvěděla a mohlo být vše jiné. Takto se to pokoušela změnit, chodila se mnou po ordinacích, ale změnit to nejde… Jen změnila mne. Nejsem vrozeně asexuální, ale cokoliv sexuálního je pro mne tak těžké, že nedokážu nic. Žádné alternativní praktiky. Nedokážu se přes to dostat.
Z toho se prostě musíš vylízat ![]()
Hodně štěstí.
No a chodis na nejakou psychoterapii? To ze nejsi srovnany sam se sebou je pro vztah mnohem vetsi prekazka nez maly penis. Ale da se to, na me moje mama taky videla jen to nejhorsi a jsem podle ni taky nejaky vadny produkt, tyhle matky si vzdycky duvod najdou, jsem presvedcena ze i ta tvoje by si nasla jiny i kdyby nebyla operace. Je to jeji chyba, ne tvoje.
@HornyHippo píše: Více
Rozhodně to není idiot, ale zcela reálně se dívá na své možnosti.
Takže - všechny ho sice slovně povzbudíte, ale ŽÁDNÁ by jste do takového vztahu nešla.
ale houby, není předurčen… Hraj prostě s kartama, jaké máš, jako my všichni ostatní. Neznám nikoho, kdo je naprosto ideální. Prostě každý máme něco, ty máš mini-péro, s tím se dá žít i mít vztah i rodinu, když najdeš správnou ženu.. horší bude tvé sebevědomí a psychický stav, ten změnit narozdíl od penisu můžeš a to udělej.. Hoď se, klidně i s odbornou pomocí, do klidu a pohody, najdi si na sobě ty dobré věci a netrap se tím, co nemůžeš změnit.