Ženy, změníte názor jako matky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
741
3.6.26 07:59
@Josef_t píše: Více

Já bych hlavně to řešila se synem a snažila se, aby nepsal na internet a neradil se a cizími lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
3.6.26 08:06
@Ephemeral píše: Více

Jenže on má evidentně matku, která taková nebyla. Hledá pochopení, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
3.6.26 08:09
@jita22 píše: Více

Tady na to není vhodná platforma. Zřejmě to chce něco více odborného z psychiatrie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
3.6.26 08:26
@Ephemeral píše: Více

Dokážeš se nad tím opravdu zamyslet a sepsat víc jak jednu větu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.6.26 08:27

Tady náhradní matku nenajde a naše názory nepřebijí přístup jeho matky.

• Citovat
  • Upravit
14208
3.6.26 08:49
@Velryba černá píše: Více

Já myslím, že náhradní matku nehledal, je se chtěl ujistit, že ta jeho se k němu nechová dobře a že je to výjimka - což se moc nepovedlo.

Co bych mu vzkázal, kdyby sem ještě nahlédnul.

Zcela špatně položená otázka. V internetové diskuzi se každý snaží přiklonit na jednu stranu. Dobro a zlo, černá a bílá. U tvé otázky to nejde.
Upřímná odpověď by asi byla, že je to hodně těžké a naprosto netuší jak s danou situací naložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
3.6.26 09:25

Nepreferuju styl fantasy ani nemám žádný terapeutický výcvik a špatně se mi vcituje do matky, která zanedbala problémy svého syna. Přeloženo pro tebe - nerada vařím z vody. Stále si ale myslím, že takto závažný problém patří do odborné péče, nikoli na tento pofiderní web.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
3.6.26 10:49

Asi neznám ženu (takovou, která už někdy sex pár krát měla), která by řekla, že je to o velikosti. A naopak naprostá většina jednoznačně řekne, že menší lepší než větší. Chápu, že tvým úkol je zastrčit a neřešit, takže to asi neznáš, ale většina žen se vážně nepotřebuje svíjet bolestí při každém styku ;) Tvoje dedukce, jak by s ním žádná kvůli tomu nechtěla být je fakt směšná. Děláš, jak kdyby napsal 4 cm a ne 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
3.6.26 10:51

Chápu proč ten dotaz položil, ale pokud se jedná o dospělého člověka a on stále řeší toto, ještě stylem, že „matka z něj udělala mrzáka“, tak je to opravdu na odbornou pomoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106993
3.6.26 11:02
@Nimie píše: Více

Já to tedy klidně řeknu, abys znala aspoň jednu virtuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
3.6.26 11:15
@Venetia píše: Více

Píšu si :mrgreen: A opravdu to vnímáš tak, že velikost je to zásadní?

Samozřejmě nemyslím si, že by to bylo úplně nepodstatné, jen se mi zdá, že ty ostatní schopnosti jsou víc podstatné. A vycházeje ze statistik, že většina žen opravdu pouze přírazem orgasmu nedosáhne, tak si myslím, že to bude opravdu asi i převažující názor.

Nehledě na to, že délka je jedna věc, ale já třeba když bych si měla vybrat, jestli tlustší a kratší nebo tenkou dlouhou tyčku, tak si jednoznačně vyberu tu první variantu, nicméně i v takovém případě je to víc o schopnostech no, nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106993
3.6.26 11:28

Pro mne ano, protože jsem vyloženě na tu klasiku, to okolo mne zase tak moc nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
3.6.26 11:32

@Venetia okej :) vlastně máš svým způsobem štěstí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106993
3.6.26 11:39