Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: Více
Já bych hlavně to řešila se synem a snažila se, aby nepsal na internet a neradil se a cizími lidmi.
@Ephemeral píše: Více
Jenže on má evidentně matku, která taková nebyla. Hledá pochopení, no…
@jita22 píše: Více
Tady na to není vhodná platforma. Zřejmě to chce něco více odborného z psychiatrie.
@Ephemeral píše: Více
Dokážeš se nad tím opravdu zamyslet a sepsat víc jak jednu větu?
Tady náhradní matku nenajde a naše názory nepřebijí přístup jeho matky.
@Velryba černá píše: Více
Já myslím, že náhradní matku nehledal, je se chtěl ujistit, že ta jeho se k němu nechová dobře a že je to výjimka - což se moc nepovedlo.
Co bych mu vzkázal, kdyby sem ještě nahlédnul.
Zcela špatně položená otázka. V internetové diskuzi se každý snaží přiklonit na jednu stranu. Dobro a zlo, černá a bílá. U tvé otázky to nejde.
Upřímná odpověď by asi byla, že je to hodně těžké a naprosto netuší jak s danou situací naložit.
Nepreferuju styl fantasy ani nemám žádný terapeutický výcvik a špatně se mi vcituje do matky, která zanedbala problémy svého syna. Přeloženo pro tebe - nerada vařím z vody. Stále si ale myslím, že takto závažný problém patří do odborné péče, nikoli na tento pofiderní web.
Asi neznám ženu (takovou, která už někdy sex pár krát měla), která by řekla, že je to o velikosti. A naopak naprostá většina jednoznačně řekne, že menší lepší než větší. Chápu, že tvým úkol je zastrčit a neřešit, takže to asi neznáš, ale většina žen se vážně nepotřebuje svíjet bolestí při každém styku
Tvoje dedukce, jak by s ním žádná kvůli tomu nechtěla být je fakt směšná. Děláš, jak kdyby napsal 4 cm a ne 8.
Chápu proč ten dotaz položil, ale pokud se jedná o dospělého člověka a on stále řeší toto, ještě stylem, že „matka z něj udělala mrzáka“, tak je to opravdu na odbornou pomoc…
@Nimie píše: Více
Já to tedy klidně řeknu, abys znala aspoň jednu virtuální
@Venetia píše: Více
Píšu si
A opravdu to vnímáš tak, že velikost je to zásadní?
Samozřejmě nemyslím si, že by to bylo úplně nepodstatné, jen se mi zdá, že ty ostatní schopnosti jsou víc podstatné. A vycházeje ze statistik, že většina žen opravdu pouze přírazem orgasmu nedosáhne, tak si myslím, že to bude opravdu asi i převažující názor.
Nehledě na to, že délka je jedna věc, ale já třeba když bych si měla vybrat, jestli tlustší a kratší nebo tenkou dlouhou tyčku, tak si jednoznačně vyberu tu první variantu, nicméně i v takovém případě je to víc o schopnostech no, nevím… ![]()
@Nimie píše: Více
Pro mne ano, protože jsem vyloženě na tu klasiku, to okolo mne zase tak moc nebere