Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé holky, tak koukám, že jsem trochu mimo, ale nevadí. Mám radost, že jste se tak hezky sešly z blízkého okolí a můžete všechno probrat. Já ty končiny moc neznám. Ale děkuju za tip s Tišnovem, třeba se tam podíváme v rámci jarního výletu. V Tišnově se mi líbí. U nás se taky občas něco děje, tak bych Vám dala vědět. Třeba na víkendový výlet, protože byste to měly dál.
Patsy, dívám se, že jsme zhruba ve stejném měsíci těhotenství. Já jsem 31+1 a čekáme taky holčičku. Už víš, kde bys chtěla rodit? Já už se nemůžu dočkat až se malá narodí, začne jaro a vyrazíme někam na výlety…
No jo, Lacenko, uznávám. Mně to jen tak napadlo založit Brno-venkov a vůbec jsem si neuvědomila kolik tam toho spadá, ale to nevadí. Zas si říkám, že se tu potkají lidi co to mají k sobě kousek, seznámí se a tak.
V Tišnově jsme původně měli bydlet, ale nakonec to vyšlo na ty Bílovice.Ale pořád nevím, jestli je tu naše konečná…
Jinak vidím, že jsi další budoucí mamina a taky to bude holčička a už to máš fakt za pár, tak držím pěsti ať vše dobře dopadne ![]()
Ahojte,
ja jsem z jihu, od Pohořelic. Mám 4,5 letého kluka a 8.4.2009 čekáme další mimi.
Je tady někdo taky z jihu? Šárka
sarulka píše:
Ahojte,ja jsem z jihu, od Pohořelic. Mám 4,5 letého kluka a 8.4.2009 čekáme další mimi.
Je tady někdo taky z jihu? Šárka
jejda holka ty žiješ? Vždyť já už tě i v tabce vyžlutila
teda už sjem se bála jestli si v pořádku
![]()