Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak né že bych neměla s kým pokecat ale spíš si říkám že by bylo fajn mít tu někoho z okolí a třeba spolu sdílet všecky radosti, starosti atd.. a případně se i spolu sejít v porodnici v Jablonci ![]()
To je hezké, škoda že tu není diskuze maminky z jablonce a okolí, páč do tvé diskuze už malinko nespadám, ale jinak přeju jen to nej do snaženíčka ![]()
to moc nevad klidně sem i ty maminky uvítám páš jsem taky už maminka =) od kud přesně jsi??
Z Jablonce, z Rýnovic. koukám, že podle fotečky máš malou princeznu?
Nu já maminka ještě nejsem, ale snad vše zdárně dopadne a letos se jí ještě stanu ![]()
jéé tak to blahopřeju, a držímm pěstičky ať vše dopadne dobře.. a rodit budeš v JBC? a Kdy?
Děkuju. No ráda bych v Jablonecké porodnici, termín mám 20.7., ale víš jak-to bych si dost fandila kdybych tvrdila že se trefím
Ty jsi taky přímo z JBC?
Ne ne ze Smržovka
no já nevím já měla termín 1.9 a malá se tak narodila
někdy se to povede no
tak to je parádní termín krásný letní.. ![]()
Hm, tak do snažilek už a ani zatím nepatřím, jinak bych se ráda přidala ![]()
Jinak jsem přímo z JBC
No kéž by, vůbec by mi neva, kdyby ta naše princezna termín dodržela. A rodili jste v JBC porodnici, můžete vyjádřit zkušenost, já vím že mám ještě čas, ale když už o tom tak mluvíme ![]()
Včera nebo kdy byla založená diskuze o JBC porodce. Mrkni tam… https://www.emimino.cz/…dnici-37424/
Já měla dlouhý porod a ne jednoduchý, ale s personálem jsem byla vcelku spokojená. Na šestinedělí je to horší, ale i tam to šlo. Navíc tam mám známou, takže jsem si počkala na její službu a vše hrnula na ni ![]()
Natally jo jo je tam tak jukni a Kami rádi tě uvítáme přeci jen tu můžeme drbat jako skorosousedky ne??? ![]()
ahojky,snažilka už nejsem(máme to zdárně za sebou).Jsem z JBC a přeji vám hodně štěstí a ať vám vše dobře dopadne ![]()