Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny těhulky z prahy-západ a okolí, který by si touhle cestou rádi našli kamarádku jako já:-)
Ahojky, já až konec června a pro změnu chlapečka:-) Taky prvního! A jak se těšíš?
jak myslíš že se asi těšim
no šíííííííííleně
!!! celou dobu jsem měla rizikový těhu takže jenom ležim a těšim!!! ted už mam nakoupenou většinu věcí tak se tim furt kocham a nemůžu se dočkat až přijde zbytek poštou… jakej si ted vlastně týden a jak se daří? my 35+1 a malá se mi snaží rozebrat žebra- docela se jí to daří ![]()
a kde budeš vlastně rodit? my apolinář, přemýšlela jsem o hořovicích prý je to skoro stejně daleko ale tim že jsem u apolináře i ležela a chodim tam furt na kontroly tak to už nejspíš měnit nebudu…
Já budu taky rodit u Apolináře. Přítel švagrový mi tam dohodil jednoho porodníka, tak snad vše bude ok.
Jinak já jsem teď 19+4, TP mám až 26.6. od neděle mám teprve první pohyby - je to úplně úžasný:-)))
No a daří se mi jinak fajn, ještě chodím do práce, ikdyž už to začíná být namáhavejší. A od kud vlastně jsi?
ahojky…klidně si pojď s námi pokecat!:-) Kolikátej jsi týden?
no, tak já jsem 30+5, jsem už doma, je fakt, že bříško už těžkne
jinak čekáme první mimčo, chlapečka
a rodit budu v Podolí…
Max
to jsme si rozhodli cca před 8 lety, když jsme spolu začali chodit ![]()
jméno furt jeste nemáme
…
a k apolináři- jakýho máš porodníka jestli se můžu zeptat? chvíli jsem tam ležela tak nějaký „znam“ ![]()
jinak nevíš jak to tam chodí? rodíš s porodní asistentkou a jen když máš problémy tak přijde dr? já se bojiiiiiim bez dr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jé to je hezký jméno:-)))) Já jsem od začátku pro kluka nevěděla, tak jsem doufala, že to bude holčička a on ejhle je to kluk
Tak snad to bude Ondra, ale to si ještě nejsem jistá ![]()
Vy ještě nemáte jméno? Pro holčičku bych jich věděla
No já si taky pořád nejsem jistá jak se ten náš klučina bude jmenovat.
K tomu Apolináři mám jít k Doc. Pařízkovi, ale jak to tam funguje se dozvím až začnu ke konci chodit do porodnice, takže ti moc neporadím ![]()
Moc díky za gratulaci… ![]()