Těhulky Praha-západ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
4.2.10 16:19

pařízka jsem osobně neviděla ale každej tam o něm básnil :-) . já tam do poradny chodim od vánoc ale jsem vždycky ráda že vypadnu, celý dopoledne čekání :-x …tak už se ani neptam jak to chodí a utíííkam domu

no jo je to tak. jméno jeste nemáme, pro kluka jsem měla jasnýho honzíka, ale pro holku nic nemame, ted vítězí monika, ael mění se mi to den ode dne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
4.2.10 16:24
Hela84 píše:
Já budu taky rodit u Apolináře. Přítel švagrový mi tam dohodil jednoho porodníka, tak snad vše bude ok.
Jinak já jsem teď 19+4, TP mám až 26.6. od neděle mám teprve první pohyby - je to úplně úžasný:-)))
No a daří se mi jinak fajn, ještě chodím do práce, ikdyž už to začíná být namáhavejší. A od kud vlastně jsi?

Ahoj,já jsem taky Pha-západ, jsem 20tt+0 a jdu do Motola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.2.10 16:33

Zdravím další těhulku :wink:
Pařízek je kapacita, toho znám…ségra u Apolináře vloni rodila trojčata, tak se tam seběhli snad všichni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
4.2.10 16:53

Holky zdravim a odkud teda jste?
Ja sice uz tehu nejsem ale mam dve holcicky a rada bych se snekym seznamila.Ja sem z jesenice u prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.2.10 16:55

Já Roztoky - vedle Phy 6…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
4.2.10 16:56

Jo ty znam. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
4.2.10 17:02

černošice

8-o trojcata 8-o jak se jí to povedlo a jak válčí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
4.2.10 17:27

No trojcata koukam to je neco no segru obdivuji. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
4.2.10 17:29

Jo holky a jak se vam vubec dari v tehu?Tesite se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
4.2.10 17:36

Ahojky holčiny,
jsem taky Praha západ - Rudná (směr Plzeň). U porodnic jsem taky zvažovala Hořovice, ale nakonec jsem skončila v Motole… :-) tak doufám, že to přežiju ve zdraví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.2.10 17:53

Já se těším strašně na malého…musím zaťukat, vyhly se mně jakékoli nevolnosti, atd., jen byla zjištěná těhu cukrovka…ale i to se dá, není to nijak dramatické…

Jinak trojčata má po IVF :wink: jsou to jednovaječná dvojčata a jeden mimo :lol: jinak jsou kluci strašně hodní, má štěstí, ale zvládá to prima, bez problémů, zvykla si :mrgreen: jen s tím kočárkem se nikam nedostane… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
4.2.10 18:00

Rhio no to je neco.S tim kocarkem chapu ted mame sourozeneckej a sem z nej na prasky.Jo a jednou v obi sem maminu videla s trojcaty kluci myslim taky a ten kocar byl teda pekne dlouhej.jakej ma segra?V tomhle pocasi se asi fakt nikam nedoatane.jak to zvladala na zacatku a kolik jim je ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.2.10 18:11

Posílám odkaz na ten kočárek, taková mašinka :lol:

http://www.babydracek.com/…20copmid.jpg

Zvládá to opravdu fajn od začátku, kluci se narodili ve 33 tt, tak byli přes měsíc v inkubátorech, pak si je odvezli domů. Teď jim bude rok (v březnu) a už dorostli plně do donošených dětí, tak je to fajn. Někde vyhrabu fotku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.2.10 18:13

podzim 09 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.2.10 18:16
Praska19 píše:
Hela84 píše:
Já budu taky rodit u Apolináře. Přítel švagrový mi tam dohodil jednoho porodníka, tak snad vše bude ok.
Jinak já jsem teď 19+4, TP mám až 26.6. od neděle mám teprve první pohyby - je to úplně úžasný:-)))
No a daří se mi jinak fajn, ještě chodím do práce, ikdyž už to začíná být namáhavejší. A od kud vlastně jsi?
Ahoj,já jsem taky Pha-západ, jsem 20tt+0 a jdu do Motola.

Ahojky, tak to se z nás stanou maminky skoro nastejno :-) Chodíš už někam na kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová