Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50725
3.2.10 23:38

Vsetín a okolí

Vím, že je nás tu víc, nechcete se více družit? :mrgreen: Už tu pár diskuzí založených bylo, ale nijak moc se nechytly, tak jsem si říkala, že by bylo fajn, kdyby se to trošku rozjelo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1713
4.2.10 08:47

:-) Ahoj, taky budu doufat, že už by se nás mohlo pár najít
To přece není možné, že tu nikdo jiný ze Vsetína /a okolí/není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.2.10 11:21

Evi, právě je, jsem to hledala přes Maminky :lol: Myslím, že by to bylo fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
5.2.10 15:05

Ahoj,jsem taky ze Vs.Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.2.10 19:02

Ahoj, super, že ses ozvala, třeba se nás sejde ještě víc…

A odkud holky jste? (Evicku myslím vím, psaly jsme si už, že?) My bydlíme v Hlubokém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
7.2.10 11:13

Ahoj holky,

Ráda se k vám přidám.
A pro začátek trochu představení. ppocházím ze vsetína, Momentálně bydlíme s rodinou v Jablůnce. V albu mám pár fotek, tak třeba se známe, já osobně si hrozně špatně pamatuji obličeje i jména :roll:. Momentálně jsem na neschopence a v očekávání 3. potomka.
A co vy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
8.2.10 08:26

Ahoj,my bydlíme u Růžičků :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.2.10 09:25
eliskaanezka píše:
Ahoj,my bydlíme u Růžičků :mavam:

Eliskaanezka - u Růžičků jsou někde nějaké byty nebo tak? 8-o Co se všecko nedozvím :lol: :lol: :lol: Asi tam někde v patře, že?

Jinak teda máme jedno dítko - viz. metřík…
Je mi (stále ještě :lol: ) 26, na Vs. jsem chodila na gympl… (kdybychom se třeba znaly odtud :mrgreen: )

Nibell, myslím, že tě neznám :think: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
8.2.10 17:23

Anguo,bydlíme v domku,jak je lesní zpráva.Z gymlu se určitě neznáme.Chodil tam můj muž.Ale bohužel jste se tam určo nepotkali,jsme o 12roků starší než ty :-( .Máme dvě děti 5 a 2 roky.
Nibel v Jablůnce jsem měla kámošku,asi před rokem se odstěhovala.Byla tam ale moc spokojená,bydlí se tam dobře,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.2.10 21:01

Jo, tam jak se jde směrem ke Kauflandu? Tam bydlí mamčina kámoška :lol:

Z Jablůnky mám vlastně taky kámošku a pochází odtud můj kolega z práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
8.2.10 23:33

Já mám 35, chodila jsem na zdravku. V Jablůnce jsem asi 3 roky, nikoho tu moc neznám, ani nějak nevnímám že tu bydlím, na procházky chodíme spíše do Pržna, Jablůnka nic moc pěkná víska :think:

Tam někde v Hluboké bydlí má známá Jana Hořelková, a nad Ohradskou školou Bára Ledrová, neznáš Anguo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.2.10 23:40

Nibell, tak to bohužel neznám - i když tama chodím :lol: My bydlíme ještě o něco výš :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.2.10 21:36

Páni,teda vidím,že jste tady ještě byly včera večer skoro o půlnoci :-D .To já už teda spím.Má dvě děti a ty mě tak strašně unavují,že kolikrát chodím spát snima v osm hodin :oops: .Máme dvouletou a pětiletou.A ta dvouletá ještě nespává celou noc,takže to je spaní…nespaní :cry:
Nibell čekáš třetí dítě :-) ,tak to budete mít náročné.co?Já jsi to vůbec nedovedu představit :-( .Já už tak mám co dělat zvládnout dvě :oops: .A to jsem doma na mateřské…nedovedu jsi to představit,jak začnu chodit za rok do práce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.2.10 21:41

Tak to mně stačí i jedno… Ale druhé chci, to zase jo :lol:

No jo, chodím spát pozdě, vím o tom, ale nějak se mi to vždycky stane :roll: :lol: Ale dneska jsem tuhoš, byli jsme ve Zlíně na cvičení a pak v Jabku v DMku, jeli jsme busem, tak jsem uchozená a jdu brzy :lol: :lol: :lol:

Eliskoanezko :lol: , za rok do práce nezávidím, mně by se tak nechtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.2.10 08:54

No to mě se taky do práce nechce :twisted: ,ale nedá se nic dělat!!!Zaměstnavatel mi drží místo jenom tři roky :-( a mateřskou mám taky jenom na tři?A hypotéka :cert:
Můžu se zeptat co jezdíte do ZL cvičit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová