Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Petra a jak to, co se nazývá barvení řas v české, chsi kupovat kosmetiku, tak já půjdu, kde slevy, ale já nevím, jak se zeptat. ![]()
Ta DM drogerie bude asi až od toho 2. dubna, od zítřka jenom nabírají lidi. Jestli víš, jak je Kaufland a Hypernova, JYSK, tak je tam pár obchodů - Sportisimo, Deichman, Takko, Planeo (elektro) a tam bude právě i ta drogerie. Jestli se zorientuješ podle mapky , tak tam, jak je ta jednička…
To na barvení řas je řasenka ![]()
eliskaanezka:ne,v te Janove ma muj babicku,jestli vis pani Hromadova(meli tu hospodu tam)…tak uvidime,snad nam to tam vyjde…ale novy baracek nehledame,pokud nam nevyjde ta Janova,tak chcem nejaky starsi,by sme si ho aj spravili,a celkem i tu na Vsetine se da sehnat,nebo treba Liptal,Ratibor a tak:-)uvidime,shanime,koukame jak to jde:-)
ja ani nevedela,ze tu nejaka drogerka nova bude:-))ale je jich tu malo a snad se tam bude dat i s kocarkem:-)
Bianko,jasně že vím,Hromadovi.Moje sestra tam měla dokonce svatbu,ale to už je roků
V Liptále se prý taky dobře bydlí.A mají tam velice šikovnou školku.Aspon jsem slyšela samou chválu.
Do té drogerka s kočárkem určitě zajedeš,mají tam asi 70%(Anguo troufnu jsi to tak odhadnout)věcí pro mimi a děti i co se týče jídla.Myslím jsi,že to bude dost navštěvované.
Elis, na procenta si to netroufnu, ale pro děti je tam výběr fakt veliký. A super věci. Včera jsem zrovna ve Zlíně koupila malinkatý mycí gelík Babylove (ta jejich značka) a dala jsem ho stabilně do tašky - když půjdem na plavání, tak nemusím tahat velký. A třeba bude někde potřeba i jinde ![]()
Dneska sluníčko nááádhera
Byli jsme dopoledne ve městě, zpátky jsme šli kousek kolem Bečvy, nakrmili kačeny rohlíkem, pohodka
Po obědě spal Samík hodinu a půl venku v kočárku, taky jsem si nestěžovala ![]()
Anguo,já jsem to s těma procentama myslela,aby jsi se ty na mě nezlobila,ža tady hážu nějaké odhady a byla jsem tam jenom jednou.To ty jsi zběhlá u nich v nakupování.A já taky budu,časem
.
Taky chodíme často na kačeny
.Chodíme dost často ke kuželně(tam bývají skoro celou zimu),máme totiž vždy sebou psa a toho moc do parku nechci brávat.
No já zas tak zběhlá nejsem, taky tam nechodím obden
Byla jsem tam párkrát, ale líbilo se mi to…
A to já bych se určitě nezlobila ![]()
Dík za tip na kačeny, kuželnu máme blíž
![]()
Holky, nemáte nějaký tip, kam by se dalo jít na Vsetíně na kafe, aby tam měli nějaký koutek pro prcky? Tak nějak mi přijde, že tu nic takového není? Zítra jdem s kámoškou, posledně jsme byly v tom novém Fresh & Coffee, či jak se to jmenuje - ve staré knihovně, bylo to fajn, ale jenom stolky. Tak kdybyste věděly o něčem, kde nebude tak zpruzený
Vím, že v Magistru je stolek s pastelkama, ale to je zas pro nás brzo… ![]()
no to já bych řekla,že to je problém
u nás na VS.To my si vzdycky s moím říkáme,že už jsi v hospodě neumíme ani objednat…jak dlouho nikam nechodíme.Já teda o žádném koutku nevím
.
Ale na to je dobré to sluníčko…ale to jsi nějak zavrhla.A ted je to prý ještě hezčí na Rybníkách.Já jsem chodila ještě do Rokytnice.Je tam velká herna,kafe jsi sice musíš uvařit sama,ale děti se tam vydovádí ![]()
A co cukrárna v Pohodě..tam není dětský koutek???
Vidíš, cukrárna v Pohodě nevím, jsem tam byla jenom na zahrádce…
Můžem se tam zkusit stavit a uvidíme
Díky ![]()
Sluníčko nevím - kolik tam bývá dětí? Zas si chci hlavně pokecat s kámoškou, né překřikovat tlupu tříleťáků a hlídat, ať mu někdo nevleze na záda…
Stačilo mi v Ikei, jsem si myslela, jak si Samík pohraje v té restauraci a ani jsem ho tam nedala, bo by ho ušlapali
![]()
Tak nakonec jsme si říkaly, že je úplně škoda sedět vevnitř, když je tak nádherně, vzaly jsme si jenom džusíky s sebou v té staré knihovně a procházely se po městě
Takže nevím nic ![]()
No to je fakt,konečně snad už je tady teplo
.To jsi budeme asi počkat až na nějaké zahrátky????Jé ted mě napadlo…jak jsem si vzpoměla jak jsme v loni jezdili na kolech se sedačkama
,budeme jednu prodávat…nemáte zájem.Je moc dobrá,polohovací
.Já jsi tady dělám bazar,co???Ale už se na kolo moc těším!!!!