Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
cerky s deckama se da perfektne do rokytnice do zadu do byvalych Lipek(ted je to Pepe restaurant)maji tam aj piskoviste a taka navic se tam skoro vubec nekouri
konecne slunicko,akorat musime chodit nekam,kam se da aj s havakem
Ježiš, to je ale hrozně daleko
Ale díky za tip, určitě někdy využijem…
Jo, Pod Lipkama jsme už jednou byli.Je to tam ted pěkné,aLE DOCELA DRAHÉ,NE?Teda,kde to není drahé,co?Ale je pravda,že tam mají dětský koutek,pěkný ![]()
hlavne tam maji aj piskoviste s hrackama pro deti,sice je to trosku dal,ale jako prochazka fajn:-)
Tak to někdy zkusíme - i když pro nás je to přes celé město. To tak na celodenní túru
![]()
tak dnes nám otevřeli DM drogerii
a mají tam do 4.dubna slevu 15%.
nevíte náhodou jak to vypadá ted v kině Vatra po rekonstrukci???chci jít zítra s dcerou????tak jestli je to lepší než bylo????
Jooo, v DM jsem ještě nebyla, ale chystám se… Akorát na tu slevu se musí nakoupit přes 300,–, myslím. Ty teď nějak zbytečné nemám, tak to asi budu muset oželet ![]()
Vatra je teď super, moc se jim to povedlo, byli jsme už dvakrát. Určitě si vemte tu dvojsedačku, je to parádní. Sice o 20,– za lístek dražší, ale to už se ztratí, je to prostorné, pohodlné a i můj dvou metrový muž si tam natáhne nohy ![]()
Jo,ta sleva to je pravda,musíš nakoupit nad 300kč.Já tam dnes byla,kupuji dceři mlíka rýžové,krabicové a jedno stojí 36/l a tak jsmem jich vzala víc a měla jsem jedno zdarma
.Jsem ráda,že nemusíme jezdit do ZL.
tak to je super,to kino
.To mám radost,že jsou změny!!!Taky můj muž je hodně vysoký a pořád se vyml ouval na nohy
.Takže ted nebude mít důvod ![]()
Prosím Vás nemáte náhodou někdo doma parní hrnec???A zkušenosti s ním???Uvažuju o něm???
tak parni hrnec taky nemam…
slysela jsem,ze v tom kine tady na vsetine bude i 3d,nebo uz je??
taky sem si uz byla nakoupit v dm a dostala jsem jakesi darecky,tak supr
Já jsem tam byla 3×, mám 3 taštičky
Ale bylo to neplánované - poprvé jsem byla na čumendu, podruhé jenom tak s mamkou, tak jsem něco vzala a potřetí mi přišla mateřská, tak jsem šla nakoupit nějaké věci, co byly třeba…
To 3D ještě myslím není, nevím, kdy bude…
A musím vám napsat, jak jsem se rozčílila v hrabáku naproti staré knihovně - ten z Lega tam má druhou „pobočku“
A slíbila jsem paní prodavačce, že jim udělám reklamu, což tímto činím - fakt byla dooost nepříjemná , koza ![]()
Tak tam jdu, vynesu kočár po schodkách, vlezu tam, uvnitř 2 zákaznice. Tak jedu k regálu a vynořila se prodavačka (v tu chvíli jediné zákaznice odcházejí). A prý ať si dám ten kočár ke vchodu k pokladně. Tak já na to, že ne (a takové pěkné, asertivní se mi povedlo
). Tak zůstala chvíli paf a pak teda, že mě tam ale nepustí. Tak já na to, že teda bohužel v tom případě nemůžu u nich nakupovat. Na to ona, že jako o co mi jde, když mi stejně dítě spí (vedle kočáru a značně zvýšeným hlasem
). Tak jsem ji požádakam, ať se laskavě ztiší a zeptala se proč ne. Že prý kdyby tam přišlo moc lidí, že bysme překáželi
Sice jsem argumentovala prázdnou prodejnou, ale dozvěděla jsem se, že snad jsem prý jediná, kdo s tím má problém, a že nechápe, co my mladé maminky furt máme za problém a že prý mi zase (
v životě jsem tam nebyla
) něco vadí. Tak jsem paní sdělila, že prostě když není vítáno moje dítě, nemůžu u nich nakupovat, ať si uvědomí, že já je nepotřebuju, ale oni potřebujou zákazníky. A ještě jsem se jí zeptala, jestli kdyby přijel někdo na vozíku, jestli by taky musel stát u vchodu
(pro mě je to podobné, kočárek v našem bariérovém městě prostě chápu jako jistý hendikep). A slíbila jsem paní, že jim udělám pěknou reklamu, což hodlám dodržet
I když mě to trochu mrzí, protože tam mají pěkné věci za dobré ceny
![]()
Já nevím, jsem divná nebo je normální, že nenechám dítě odběhnuté u vchodu (byť vevnitř v obchodě) a nepůjdu se hrabat v hadrech? A prostě nebudu zařizovat hlídání, abych mohla jít do hrabáku, to mi přijde ujeté ![]()
Anquo - tak to jsem ráda, že jsi mi ušetřila nervy, jsem se tam chystala na průzkum a na to fakt nejsem zvědavá, abych se musela dovolit prodavačky, jestli k nim do obchodu smí moje dítě ![]()
To tam ani nejdu.
Takto mě před šesti lety odradili v pizzerii z tehdy Plachtovič, když mi na zahrádce řekli, že mám kočár dát pryč ze zahrádky, jinak ať odejdu - šli jsme na oběd a malá mi usnula. Musela jsem s ní vozit, ať se nevzbudí, tak jsme odešli a už jsem tam nikdy nebyla.
Evi, šak pak skončili
Jako fakt nechápu tento přístup
Je to celkem jasné, když někoho obtěžuješ, ale když jsi tam sama, popř. se tam vejdeš, tak nevím, o co jim jde…
Teďka jsem ještě viděla sekáč v Besedě - vchod byl ze Smetanky - neznáte? Je dobrý?
Sekáč v besedě - byla jsem jednou, nic moc.
Nejvíc mě nadchnul ten v legu nahoře, ten velký.
Jo a u nás v obchodě v Rokytnici mi jedna stará rašple řekla „bež s tím kočárem ven a hned“, to bylo taky něco na mě - před těma šestí rokama.
Tam jsem dlooouho nešla. Až teďka tam občas zajdu, ale ta „milá paní“ už tam není.