Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.3.10 16:00

cerky s deckama se da perfektne do rokytnice do zadu do byvalych Lipek(ted je to Pepe restaurant)maji tam aj piskoviste a taka navic se tam skoro vubec nekouri

konecne slunicko,akorat musime chodit nekam,kam se da aj s havakem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.3.10 16:35

Ježiš, to je ale hrozně daleko :mrgreen: Ale díky za tip, určitě někdy využijem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.3.10 22:07

Jo, Pod Lipkama jsme už jednou byli.Je to tam ted pěkné,aLE DOCELA DRAHÉ,NE?Teda,kde to není drahé,co?Ale je pravda,že tam mají dětský koutek,pěkný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.10 14:50

hlavne tam maji aj piskoviste s hrackama pro deti,sice je to trosku dal,ale jako prochazka fajn:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.4.10 21:21

Tak to někdy zkusíme - i když pro nás je to přes celé město. To tak na celodenní túru :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.4.10 21:40

tak dnes nám otevřeli DM drogerii :potlesk: a mají tam do 4.dubna slevu 15%.

nevíte náhodou jak to vypadá ted v kině Vatra po rekonstrukci???chci jít zítra s dcerou????tak jestli je to lepší než bylo????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.4.10 21:47

Jooo, v DM jsem ještě nebyla, ale chystám se… Akorát na tu slevu se musí nakoupit přes 300,–, myslím. Ty teď nějak zbytečné nemám, tak to asi budu muset oželet :roll:

Vatra je teď super, moc se jim to povedlo, byli jsme už dvakrát. Určitě si vemte tu dvojsedačku, je to parádní. Sice o 20,– za lístek dražší, ale to už se ztratí, je to prostorné, pohodlné a i můj dvou metrový muž si tam natáhne nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.4.10 21:58

Jo,ta sleva to je pravda,musíš nakoupit nad 300kč.Já tam dnes byla,kupuji dceři mlíka rýžové,krabicové a jedno stojí 36/l a tak jsmem jich vzala víc a měla jsem jedno zdarma :palec: .Jsem ráda,že nemusíme jezdit do ZL.

tak to je super,to kino :-) .To mám radost,že jsou změny!!!Taky můj muž je hodně vysoký a pořád se vyml ouval na nohy :?: .Takže ted nebude mít důvod :mrgreen:

Prosím Vás nemáte náhodou někdo doma parní hrnec???A zkušenosti s ním???Uvažuju o něm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.4.10 22:09

Jj, musí si vymyslet něco jiného :mrgreen:

Parní hrnec bohužel nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.10 14:54

tak parni hrnec taky nemam…
slysela jsem,ze v tom kine tady na vsetine bude i 3d,nebo uz je??
taky sem si uz byla nakoupit v dm a dostala jsem jakesi darecky,tak supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.4.10 16:45

Já jsem tam byla 3×, mám 3 taštičky :oops: :lol: :lol: :lol: Ale bylo to neplánované - poprvé jsem byla na čumendu, podruhé jenom tak s mamkou, tak jsem něco vzala a potřetí mi přišla mateřská, tak jsem šla nakoupit nějaké věci, co byly třeba…

To 3D ještě myslím není, nevím, kdy bude…

A musím vám napsat, jak jsem se rozčílila v hrabáku naproti staré knihovně - ten z Lega tam má druhou „pobočku“ :lol: A slíbila jsem paní prodavačce, že jim udělám reklamu, což tímto činím - fakt byla dooost nepříjemná , koza :pocitac:

Tak tam jdu, vynesu kočár po schodkách, vlezu tam, uvnitř 2 zákaznice. Tak jedu k regálu a vynořila se prodavačka (v tu chvíli jediné zákaznice odcházejí). A prý ať si dám ten kočár ke vchodu k pokladně. Tak já na to, že ne (a takové pěkné, asertivní se mi povedlo :lol: ). Tak zůstala chvíli paf a pak teda, že mě tam ale nepustí. Tak já na to, že teda bohužel v tom případě nemůžu u nich nakupovat. Na to ona, že jako o co mi jde, když mi stejně dítě spí (vedle kočáru a značně zvýšeným hlasem :zed: ). Tak jsem ji požádakam, ať se laskavě ztiší a zeptala se proč ne. Že prý kdyby tam přišlo moc lidí, že bysme překáželi 8-o Sice jsem argumentovala prázdnou prodejnou, ale dozvěděla jsem se, že snad jsem prý jediná, kdo s tím má problém, a že nechápe, co my mladé maminky furt máme za problém a že prý mi zase ( :nevim: v životě jsem tam nebyla :lol: ) něco vadí. Tak jsem paní sdělila, že prostě když není vítáno moje dítě, nemůžu u nich nakupovat, ať si uvědomí, že já je nepotřebuju, ale oni potřebujou zákazníky. A ještě jsem se jí zeptala, jestli kdyby přijel někdo na vozíku, jestli by taky musel stát u vchodu :lol: (pro mě je to podobné, kočárek v našem bariérovém městě prostě chápu jako jistý hendikep). A slíbila jsem paní, že jim udělám pěknou reklamu, což hodlám dodržet :mrgreen: I když mě to trochu mrzí, protože tam mají pěkné věci za dobré ceny :lol: :lol: :lol:

Já nevím, jsem divná nebo je normální, že nenechám dítě odběhnuté u vchodu (byť vevnitř v obchodě) a nepůjdu se hrabat v hadrech? A prostě nebudu zařizovat hlídání, abych mohla jít do hrabáku, to mi přijde ujeté :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
17.4.10 20:32

Anquo - tak to jsem ráda, že jsi mi ušetřila nervy, jsem se tam chystala na průzkum a na to fakt nejsem zvědavá, abych se musela dovolit prodavačky, jestli k nim do obchodu smí moje dítě 8-o
To tam ani nejdu.

Takto mě před šesti lety odradili v pizzerii z tehdy Plachtovič, když mi na zahrádce řekli, že mám kočár dát pryč ze zahrádky, jinak ať odejdu - šli jsme na oběd a malá mi usnula. Musela jsem s ní vozit, ať se nevzbudí, tak jsme odešli a už jsem tam nikdy nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.4.10 20:36

Evi, šak pak skončili :mrgreen: Jako fakt nechápu tento přístup :zed: Je to celkem jasné, když někoho obtěžuješ, ale když jsi tam sama, popř. se tam vejdeš, tak nevím, o co jim jde…

Teďka jsem ještě viděla sekáč v Besedě - vchod byl ze Smetanky - neznáte? Je dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
17.4.10 20:49

Sekáč v besedě - byla jsem jednou, nic moc.
Nejvíc mě nadchnul ten v legu nahoře, ten velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
17.4.10 20:53

Jo a u nás v obchodě v Rokytnici mi jedna stará rašple řekla „bež s tím kočárem ven a hned“, to bylo taky něco na mě - před těma šestí rokama.
Tam jsem dlooouho nešla. Až teďka tam občas zajdu, ale ta „milá paní“ už tam není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová