Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bianco, tak to je celkem na houby, to jsem vůbec netušila, že to tak může být…
No ale doma tě ten čtvrtý rok násilím držet nemůžou, že jo… Když ti vezmou dítko do školky, tak můžeš jít normálně do práce, ne? Akorát ti seberou rodičák, budeš na tom z té celkové sumy trochu tratit, ale lepší, než žít další rok s příjmem 3800,– ![]()
Ahoj.Ja jsem Natali s Ruska,bydlime ted na Vsetine ale delame dum na Holenkove.Omlouváme se za chyby, když píšu, stále nevím, moc česky.Chtela najit pratele.Mame mimino Sebastian,ma rok a mesic.Byla bych ráda, aby zde najít přátele.
Ahoj Natali
Kde teď na Vsetíně bydlíte? Kdy budete mít domeček hotový?
Angua:no ja se můžu nechat zaměstnat i na plný úvazek a ten rodičák mi prý bude furt chodit…tak od těch 3let,bych chtěla jít dělat,snad to vyjde
Jo taky jsem se na to ptala, když začnu pracovat tak mám akorát povinnost zajistit péči o dítě někým druhým, o rodičák nepřijdu.
Jen je škoda, že hlídání nemám. Ale na plný úvazek bych něchtěla.
Můžete dát dítě na 4 hodiny do školky a rodičák Vám zůstane, vydělat si můžete kolik chcete. Já jsem také chodila do práce, měla jsem štěstí, že mi Márinku po obědě vyzvedávala babička.
Ahoj Natalí Jak dlouho jsi zde? Pěkně tě vítám ![]()
Jo, to jo, já myslela situaci, když by nebylo hlídání - že by jako malá byla ve školce celý den. Když je hlídání, tak je to samo ještě lepší ![]()
Ahoj holky! Ráda, že jsem pak mohou komunikovat s vámi. Jsme bydlim na Dolni Jasence,hodim na prochayku do parku.Nevim jak bude ale myslime si v lete dodelat dum.Chceme mít naše první patro a žili jsme tam, a pak potichu delat se druhý. A kde jsi bydlis?
Jsem tady už rok a pul, ale není konstantní, ale několik měsícu v Rusku několik zde. Manžel pracoval v rusku a tam se setkali.
Spring, já bydlím v Hlubokém, to je na tom kopci, co je nad Hypernovou a Kauflandem…
Spring já bydlím v Jablůnce, to je vesnice směr Valašké Meziříčí. V červnu čekám chlapečka. Jezdím na procházky na Vsetín, v létě se jistě v parku potkáme.
Holky chodíte do Sluníčka - mateřské centrum? Já teď né, ale s Márinkou jsem tam chodila, na angličtinu, různé přednášky, kurzy.
Spring, myslím, že by to pro tebe byla dobrá příležitost, jak se seznámit.
Já do Sluníčka nechodím, přijde mi, že tam pro Samíka nic nenabízejí. A náušnice nebo tašku si udělám i doma
Nevím, zvou tam těhotné a děti od 2 měsíců, ale v programu pro ně nic nevidím
Spíš to na mě působí jako místo pro znuděné maminy, které si tam odloží dítko a tvoří si
![]()
Ale v tom parku bysme se mohly někdy sejít, co říkáte? Až bude třeba tepleji…