Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
15.2.10 18:57

Anguo,no právě v jeho třech letech pokud budeš na mateřské,tak ti ho určite nevezmou :-( ,oni na to mají nějaké pravidla,ale aspon v tom Luhu vidím hodně maminek,že jsou na mateřské,takže je to takové divné.
Na Sychrově,školka špatné???Hmmmmmm.Ale prý na ohradě je taky moc dobrá.Akorát tam není ten jazyk.
Ted v dubnu je zápis do školek a protože já budu nastupovat od ledna do práce a budu chtít aby malá chodila do školky,tak už musíme jít k zápisu ted :-( .Jsem zvědavá,jak se na mě bude dívat ředitelka,že jsem se zbláznila :-? ,když tobě Mariánku nevzala a byla říjnová,skoro zářijová.
No na soukromou V kostce nebudeme mít :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.10 20:47

chodíme ke Křupkové,je fajn aj celkem dobře poradí,jelikož sem tam chodila já aj můj,tak knám aj malou veme…ale potřebuješ k ní doporučení od obvodáka,tak se poptej tam..ale zjistím ti,pro malé mimča na exémek jsou perfektní kapečky,ti zjistím název,pomůžou hlavně proti svědění a aj zmizí,že nemusíš nic mazat,jen sem tam promazat vazelínou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.10 20:48

jo,vazelínu koupíš bez předpisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.10 20:50

Aha, to abych se skoro smířila s tím, že půjde Samík do školky nejdřív ve 4 letech :think: To jsem netušila… No ale zkusíme to, aspoň na nějakých pár dní, kdyby ho vzali, ať přijde „mezi lidi“ :lol: :lol: :lol: Jé, to je tak předčasné :lol: a přitom to tak rychle uteče a bude to aktuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.10 20:54

nejsem si jistá,ale myslím,že berou tříleté na rybníky,kámoška tam měla malou od tří let…ale nevím,jestli to byla vyjímka nebo je berou normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.10 21:08

eliskaanezka: tak ty kapečky se jmenují Fenistyl,a nám teda pomohly hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441

Anguo,samík je dubnový,jsem se dívala u Vás to bude pohoda.V dubnu pujdete k zápisu a v září pěkne nastoupíte.To bude mít tři roky a čtyři měs.To bude ideální :-D ,žádný problém.ten by jenom byl,kdyby jsi byla už na mateřské.Pokud budeš jenom těhotná,tak pošleš k zápisu manžela s malým(ikdyž u toho budeš chtít být,co?),těhotenství nepřiznáš a máte jisté místo.Ale u Vás to je ještě opravdu daleko,Co?
Jí nechci v žádném případě radit,ale myslím si,že je lepší mít druhé dítě,když máš to první ve školce.To je totiž takový mazec,ty dvě děti…co Nibel???

Bianco malá má dva roky.Má sirup Aeirus,proti škrábání,ale nic moc.Kdyby jsi mi zjistila ten název,díky
já jsem o té Křupkové slyšela…ale já nevím jestli ta naše malá není už nějaký složitý případ?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725

To mi zas přijde daleko… No co, kdyžtak si rok počkáme, o nic nejde :lol: Hlavně aby mi pak vzali druhé, až budu muset do práce, to je důležitější :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.2.10 21:14

My máme rozdíl tři roky a je to fajn.Ale je pravda,že ta starší je uplně suprovní.Ale připrav se na kolotoč!!!Já když jsem měla jedno dítě,tak jsem byla dost unavená a ted jsi říkám…co jsem vlastně dělala,že jsem se musela i nudit :-? .Ale ty máš pohodu,že máš doma rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.10 21:16

Elis, to jsem si taky právě říkala, že by bylo lepší, kdyby se Samík dopoledne realizoval spíš v té školce a dal sourozenci a mně vydechnout :lol: :lol: :lol: Tak uvidíme, jak to bude - těžko spekulovat, když ani nevím, kdy se nám druhé zadaří. Chudák, ještě nemá ani rok a matka už přemýšlí, jak ho vrazí do školky :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.2.10 21:17

jo,Fenistyl Bianco…už jsem o nich slyšela.Asi si je nechám předepsat,zkusím je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.2.10 21:18

to je sranda,proč…ono to není dnes sranda sehnat školku…to víš Tkadlec jsi tady staví obchodáky,místo školek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.10 21:20

Hlavně se školky masivně rušily a snižovaly kapacity, protože nebyly děti, ale nikoho jaksi nenapadlo, že třeba za 5 let už bude dětí dost :roll:

Kolik asi berou v té Kostce? Radši myslím nevědět :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.2.10 21:23

No,právě v Kostce berou moc.V ulici tam mají chlapečka a mám pocit,že mluvili něco okolo 2500 a to jako za měsíc.Na jak dlouho máš mateřskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.10 21:30

Na 3 roky… Pak bych chtěla zas na 3, snad nebudu muset mít 4 - musím to nastudovat :roll:

Teď se dívám a píšou 1900,– na měsíc. Ale maminám na mateřské vezmou prý jenom na pár hodin. A je tam jedna třída pro všecky, 25 dětí… Líbí se mi ale, že mají pestrý program - AJ, plavání, lyžování, výtvarka, hudebka, informatika… Možná se to tak jenom píše :lol: Ale nevím, jak je to vhodné, tříleťáci s předškolákama dohromady - možná je to fajn :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová