Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
20.4.10 07:59

Občas mi někdo tyká a pak to omlouvá tím, že vypadám mladě, což le lež jako věž, takže mě naštve ještě víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.4.10 08:32

Evi, tak třeba vypadáš :mrgreen: Ale ty máš 4 děti, ne? To málokdo vypadá na 17 :lol: :lol: :lol:

To jsou takové typy lidí, co osloví 55 letou ženskou „mladá paní“ nebo „slečno“ a myslí si, jak jí hrozně zalichotili :zed: :zed: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
20.4.10 09:58

:lol: U nás v baráku děcka nad 15 let automaticky zdravím dobrý den, stejně, jako oni mě, když se neznáme.
Je to zvláštní, kde bere starší generace právo mi říkat „nazdar“ - sousedi, co tu bydlí 30 let - už jsme o to měli diskusi, když řekli nazdar mojí ségře, pustila se do nich ve sklepě, že s nima husy nepásla, humorné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
20.4.10 10:01

Ještě dodám, že tu bydlíme 7 roků, takže jako dítě me neznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.4.10 10:10

Ty jo, tak to se mi ještě nestalo 8-o Jako chápu, že se třeba cítí o dost starší (do toho třeba hůř vidí :lol: ), ale trochu soudnosti… Já odpovídám „dobrý den“ i třeba 10letým dětem, které neznám (no vlastně klidně i 5letým) - nepřijde mi na tom nic divného, když mi přejí dobrý den, tak jim popřeju taky. Dál už pak kdyžtak tykám, ale přijde mi divné na dobrý den odpovědět ahoj nebo nazdar :lol: Stejně to mám s na shledanou… :think:

Vlastně kecám, teď si vzpomínám - chodila k nám do knihovny paní, dělaly jsme s kolegyní různé výtvarné aktivity - chodila ještě s kamarádkou. A nějak jsme přišly na to, že znala moji babičku a nedaleko tu kdesi ke komusi chodila. A začala mi jenom tak svévolně tykat a oslovovat mě křestním jménem. Přitom o 3 roky starší kolegyni normálně vykala :cert: To, že znala moji babičku pro mě není důvod, aby mi tykala.

A i v PC kurzu mi začala maminka kolegyně natvrdo tykat - jako nechápu, nikdo jiný si to nedovolil :zed: :zed: :zed: A to, že je maminka mojí kolegyně snad taky důvod není??? Možná jsem jim měla začít tykat taky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
20.4.10 19:09

Jak píšeš, je to prostě slušnost chovat se k druhým tak, jak bychom chtěli, aby se chovali oni k nám.
Ale některé musíme kopnout /kamkoli/, aby jim to došlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.4.10 22:00

…a některým nepomůže ani to :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
21.4.10 20:35

Dnes jsme byli u zápisu do školky - říkali, jestli už naposled, hmm,…asi jo :wink:

Jinak pěkně si tu pokecáme, nikde nikdo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.4.10 20:41

No jo, někdo by se mohl zas ukázat, co? :lol:

Vy už jste ve školce takoví štamgasti? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
21.4.10 20:42

Tak chodily tady všechny naše děti, už nás dobře znají :lol:

Nikdo nepíše proč? Protože mají svoje jiné diskuse a nestíhají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.4.10 21:04

Tak to je jasné, aby vás taky neznali :lol:

Nevím, já mám taky jinou diskuzi a stíhám :think: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
21.4.10 22:33

Taky jsme byla s dcerou dnes u zápisu do školky v Luhu.Byla to paráda,akorát žádná maminka tam nabela a tak jsme hned šli na řadu.Snad mi ji vezmou jsme prosincový,což je problém,ale zase nastupuju do práce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.4.10 22:53

Ale jestli je šikovná, tak by to mohlo klapnout, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.4.10 07:56

Ono je to u toho zápisu myslím všude stejné.Myslím si,že spoustu dětí se hodně stydí a moc tam toho nepředvedou.Moje dítě hned zakoplo u dveří o práh,náhlo se tam na zem,snědlo tam asi 10 bonbonu,na závěr řeklo ahoj a šlo se :think: .Ale mám tam staršá dceru a jak říkám dju do práce,mateřskou na tři roky…tak snad?byla tam i jedna maminka s kterou jsem se bavila,že dítě sice bude mít v říjnu tři roky,ale má mateřskou na čtyři roky…tak nevím.Ono totiž každá školky má svoje pravidla,ikdyž samozdřejmě by neměla.U nás v Luhu je momentálně odvolaná ředitelka a asi se ani není čemu divit!!!Ale nechci soudit.
V jeden den zápisu můžeš jít zkoušet do více školek,ale nešla jsem .Po pravdě, jsi nedovedu představit,ráno bez auta odvést jednu na Ohradu a jednu do Luhu???No Kostka u nás nehrozí.kámoška mi říkala,že tam platí už 2500měs,a my 800měs.To bych pomalu ani nemusela do práce????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.4.10 08:24

Tak asi když je to u všech stejné, tak jsou na to zvyklí, ne? :mrgreen:

A co se stalo s ředitelkou? 8-o

Vodit děti každé do jiné školky je blbost, to je jasné… Ale taky jsem hodně četla (myslím i ve Vsetínských novinách teď), že děti, co už mají ve školce sourozence mají přednost. Kdyby měl člověk aspoň zaručené, že mu do té jeho „spádové“ školky dítě vezmou stoprocentně :roll: - jak ve škole…

A to placení je teda sakra rozdíl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová