Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byt / úvěr - taky jsme řešili a vyřešili jsme, že je lepší platit za svoje, než někomu cizímu - a když už máme něco pořídit a platit nehorázné částky, tak radši za ten barák
Ale bohatí teda rozhodně nebudem, spíš naopak
![]()
Anquo, určitě máš pravdu, ale zase jen v případě, že na hypotéku dosáhneš, že jo ![]()
Když ne, tak taky musím bydlet ![]()
No nic, to je na dlouhou debatu.
Na každé variantě je něco dobrého a něco špatného.
Já na výběr bohužel nemám ![]()
Evi, to je jasné, to určitě… Myslela jsem, když máš na výběr. Když ne, tak není co řešit ![]()
My to též budem mít tak tak, budem brát úvěr ze stavebka… Aby to nevypadalo, že jsme nějací pracháči
![]()
Úvěr ze stavebka jsme měli, předloni jsme ho konečně splatili.
A Ty půjdeš do práce zpátky kam? Máš rodičák na tři roky?
Jj, na tři, ale chtěli bysme zrovna ještě druhé…
Já se vracím do knihovny (aspoň doufám)
![]()
Včera jsme byli s dětma v knihovně v posledním patře na divadle.V nějakém malém sále.
Já jsem v té nové knihovně ještě nebyla
.To je hrozné..jak mám děti,tak vůbec nečtu,teda ted jsem začala(po pěti letech).jak jsme šli dolú se schodů dolu a já se dívala do jednotlivých pater,tak jsem byla fakt uchvácená
paráda!!!!!Já jsme četla třeba za měsíc 15knížek(nevím teda jestli je to hodně,ale asi jo).Moc pěkná knihovna!!!
My chodíme jenom do dětské do Luhu na knížky pro děti.
Tak to jsem ráda, že se vám líbilo
I jako pracoviště je to hezké a příjemné ![]()
Můžete chodit i do 3. patra, jak je čítárna. Je tam K klub, může se tam případně i bez průkazky, dá se tam válet, pohrát si - jsou tam různé hračky, stavebnice, myslím i loutkové divadlo jsem tam nedávno viděla. Akorát když si chceš něco číst, tak průkazku už mít musíš.
Konec reklamního okénka ![]()
joooo,tak to zní parádně
,tak říkáš třetí patro.Já průkazku teda mám na sebe i do dětské knohovny.Tak to díky za tip.Určitě tam zajdeme.Jak bude pršet,asi.
I pracoviště to opravdu musí být pěkné.Hmmmmm,já teda miluju knihy a tu jejich vůni ![]()
Když bude pršet, tak je to ideální
Ale i když jsou velká vedra, je tam klimatizace. Lidi se k nám chodí chladit
I když líp se ochladíš ve dvojce u knížek, kolega je extrémně horkokrevný
![]()
Jináč průkazka platí do celé knihovny - do všech poboček po městě, včetně informačního centra, co je v přízemí…
Já knížky taky miluju (i když zrovna při mojí práci jsem s nima zase tolik do styku nepřišla), ale teď je tak málo času…
Snažím se teď číst aspoň večer před spaním ![]()
To máte fajn cérky,že se máte kam po mateřské vrátit.Mě moji firmu zavřeli,kde jsem pracovala před tím,takže mám aj celkem strach co bude po mateřské,snad se něco najde:-(
Ale měla bych taky začít číst,sem dlouho nečetla.Máte tam aj odborné knížky typu třeba o chemii??a tak?
Taky vám tu furt skáče ta reklama na rexonu?už mě to rozčiluje
Bianco, odborné, jakože moc odborné literatury tam moc není, ale občas se něco najde. Jestli chceš, můžeš se zkusit mrknout do katalogu Kdyžtak se dá cokoli objednat z jiné knihovny, i ze zahraničí, ale je to za prašule…
Rexoně jsem se už omrzela, ale občas mi vyskočí
Spíš mě děsí ten Fisher Price vláček, ale už tu taky naštěstí není furt
![]()
me to tu furt skace a nevim,jak se toho zbavit:-(
Ale já jsem se přihlásila do školy na výsku,tak budu asik potřebovat začít číst o tom mém oboru.Třeba tam u vás něco najdu.
Chtěla jsem se zeptat,nevíte jaký mám koupit malé ochranný krém proti sluníčku?
Toho se nezbavíš, bohužel… Zas to tu asi díky těm reklamám funguje…
Určitě lepší literaturu najde v univerzitní knihovně přímo ve škole, ale jak je tu poblíž ta Deza a knihovna přebrala kus fondu po Středisku služeb školám, tak by tam něco málo být mohlo… Šak když zajdeš, tak ti určitě někdo poradí. Z jiné knihovny ti konkrétní titul objednají moc rádi ![]()
Krém jsem se radila v lékárně - mám nějaký Sun Kids 40 SPF - ale blbě se roztírá. Šla jsem spíš po ceně - nějaký rozumný kompromis a toto mě nenapadlo, teď bych hleděla i na toto.