Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
23.4.10 20:04

Byt / úvěr - taky jsme řešili a vyřešili jsme, že je lepší platit za svoje, než někomu cizímu - a když už máme něco pořídit a platit nehorázné částky, tak radši za ten barák :mrgreen: Ale bohatí teda rozhodně nebudem, spíš naopak :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
23.4.10 20:35

Anquo, určitě máš pravdu, ale zase jen v případě, že na hypotéku dosáhneš, že jo :wink:
Když ne, tak taky musím bydlet 8-)
No nic, to je na dlouhou debatu.

Na každé variantě je něco dobrého a něco špatného.
Já na výběr bohužel nemám :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.4.10 23:00

Evi, to je jasné, to určitě… Myslela jsem, když máš na výběr. Když ne, tak není co řešit :mrgreen:

My to též budem mít tak tak, budem brát úvěr ze stavebka… Aby to nevypadalo, že jsme nějací pracháči :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
24.4.10 08:40

Úvěr ze stavebka jsme měli, předloni jsme ho konečně splatili.
A Ty půjdeš do práce zpátky kam? Máš rodičák na tři roky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.4.10 12:27

Jj, na tři, ale chtěli bysme zrovna ještě druhé…

Já se vracím do knihovny (aspoň doufám) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
24.4.10 13:08

Včera jsme byli s dětma v knihovně v posledním patře na divadle.V nějakém malém sále.
Já jsem v té nové knihovně ještě nebyla :oops: .To je hrozné..jak mám děti,tak vůbec nečtu,teda ted jsem začala(po pěti letech).jak jsme šli dolú se schodů dolu a já se dívala do jednotlivých pater,tak jsem byla fakt uchvácená :palec: paráda!!!!!Já jsme četla třeba za měsíc 15knížek(nevím teda jestli je to hodně,ale asi jo).Moc pěkná knihovna!!!
My chodíme jenom do dětské do Luhu na knížky pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.4.10 13:25

Tak to jsem ráda, že se vám líbilo :-D I jako pracoviště je to hezké a příjemné :mrgreen:

Můžete chodit i do 3. patra, jak je čítárna. Je tam K klub, může se tam případně i bez průkazky, dá se tam válet, pohrát si - jsou tam různé hračky, stavebnice, myslím i loutkové divadlo jsem tam nedávno viděla. Akorát když si chceš něco číst, tak průkazku už mít musíš.

Konec reklamního okénka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
24.4.10 18:01

joooo,tak to zní parádně :palec: ,tak říkáš třetí patro.Já průkazku teda mám na sebe i do dětské knohovny.Tak to díky za tip.Určitě tam zajdeme.Jak bude pršet,asi.
I pracoviště to opravdu musí být pěkné.Hmmmmm,já teda miluju knihy a tu jejich vůni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.4.10 20:29

Když bude pršet, tak je to ideální :mrgreen: Ale i když jsou velká vedra, je tam klimatizace. Lidi se k nám chodí chladit :lol: I když líp se ochladíš ve dvojce u knížek, kolega je extrémně horkokrevný :lol: :lol: :lol:

Jináč průkazka platí do celé knihovny - do všech poboček po městě, včetně informačního centra, co je v přízemí…

Já knížky taky miluju (i když zrovna při mojí práci jsem s nima zase tolik do styku nepřišla), ale teď je tak málo času… :roll: Snažím se teď číst aspoň večer před spaním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.4.10 20:08

jj, knihovna se povedla, taky jsem tam už byla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.10 16:37

To máte fajn cérky,že se máte kam po mateřské vrátit.Mě moji firmu zavřeli,kde jsem pracovala před tím,takže mám aj celkem strach co bude po mateřské,snad se něco najde:-(
Ale měla bych taky začít číst,sem dlouho nečetla.Máte tam aj odborné knížky typu třeba o chemii??a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.10 16:37

Taky vám tu furt skáče ta reklama na rexonu?už mě to rozčiluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.5.10 20:44

Bianco, odborné, jakože moc odborné literatury tam moc není, ale občas se něco najde. Jestli chceš, můžeš se zkusit mrknout do katalogu Kdyžtak se dá cokoli objednat z jiné knihovny, i ze zahraničí, ale je to za prašule…

Rexoně jsem se už omrzela, ale občas mi vyskočí :lol: Spíš mě děsí ten Fisher Price vláček, ale už tu taky naštěstí není furt :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.10 21:54

me to tu furt skace a nevim,jak se toho zbavit:-(

Ale já jsem se přihlásila do školy na výsku,tak budu asik potřebovat začít číst o tom mém oboru.Třeba tam u vás něco najdu.

Chtěla jsem se zeptat,nevíte jaký mám koupit malé ochranný krém proti sluníčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.5.10 22:36

Toho se nezbavíš, bohužel… Zas to tu asi díky těm reklamám funguje…

Určitě lepší literaturu najde v univerzitní knihovně přímo ve škole, ale jak je tu poblíž ta Deza a knihovna přebrala kus fondu po Středisku služeb školám, tak by tam něco málo být mohlo… Šak když zajdeš, tak ti určitě někdo poradí. Z jiné knihovny ti konkrétní titul objednají moc rádi :mrgreen:

Krém jsem se radila v lékárně - mám nějaký Sun Kids 40 SPF - ale blbě se roztírá. Šla jsem spíš po ceně - nějaký rozumný kompromis a toto mě nenapadlo, teď bych hleděla i na toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová