Vsetín a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
17.5.10 16:25

Jo to je :roll: a potmě :roll:

Dítě mi do školky nevzali, takže od prosince jsem bez příjmu a bez školky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.5.10 18:33

Jejda, jak to? :roll: Ale třeba se ještě něco uvolní, není to možné? Nebo jinou školku? To je na houby, dyť ji potřebuješ, kdo ji teda má dostat, když ne ty? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.5.10 20:02

Tak to je teda síla,to ti povím???AS co ti řekli???A řekli ti kolikátí jste v pořadí???
já jsem toto absolvovala u mojí první dcery před dvěma lety,taky je prosincová a taky mi ji nevzali a taky jsem měla nastoupit do práce.Řekli mi,že jsme čtvrtí v pořadí je pravda že mi pak v listopadu volali,že se uvolnilo místo a od ledna mi ji vezmou.
Proto jsem byla překvapená,že tontokrát to klaplo hned na poprvé.
je dost pravděpodobné,že to do konce roku ti zavolají,protože dost dětí v září ani nenastoupí a nebo se odstěhují.Je to ale naprd,že člověk nemá jistotu :cert: ,ale uvidíš,že to tak nakonec dopadne.Mě tak uklidnovali a nakonec to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
17.5.10 20:20

Zatím jsem byla ještě dnes na Kopečku, tam taky nic.
Pak jsem obeslala mailem ostatní školky, odepsali mi jen z Luhu, taky nic.
No dám odvolání a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.5.10 21:37

Snad to vyjde… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
18.5.10 08:16

No jasně to odvolání :palec: ,oni se zaleknou uvidíš.Měla jsem kamarádku,taky jim kluka nevzali a na odvolání pak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.5.10 16:22

Já právě nechci, aby se nějak zalekli, dobře se známe už řadu let a vědí, že proti nim nepůjdu, stejně tak já vím, že podle daných kritérií by bylo spíš divné, kdyby mi ho vzali /divné pro ostatní/. Ale odvolám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
18.5.10 16:53

Já si myslím,že na odvolání není nic špatného.
Já teda nechápu ten postup,podle kterého je dítě přijaté.Mojí kamarádce ted vzali do školky na rybníky holčičku od října,ale je pravda,že už ted pracuje,Ale zato má mateřskou na čtyři roky.Bude muset malou dávat jenom na dopoledne,aby nepřišla o mateřskou????
Samozdřejmě nemusíš psát do odvolání nic drsného.Já jsi myslím stejně,že se ti ještě pak ozvou a od ledna ti ji vezmou.
V Luhu brali 50 dětí a bylo u zápisu 70 :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.5.10 18:08

Též si myslím, že na odvolání nic není, spíš bych to brala jako formální podklad, určitě, když se uvolní místo, musí vzít v první řadě ty s odvoláním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
18.5.10 18:49

Já jsi myslím,že mají ještě nějaké volné místo a čekají kdo se odvolá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.5.10 20:48

Místo mají jedno, pdvolání bude kolem 30-ti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.5.10 20:50

Hmmm, tak to je peklo… :cert: Ale třeba ještě postupně odpadnou. A nebo vyberou vás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.5.10 20:53

Budem doufat :-?
No tak já bych to měla blbé, kdyby ho nevzali nikde, bylabych o 2500 měsíčně chudší, což je pro mě likvidační :zed: :zed:
No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.5.10 20:56

No právě… Snad by to mohli zohlednit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.5.10 20:58