Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím Vás nebyla jste náhodou někdo u nádraží nebo s píš v nádraží v té EKO prodejně????Nevím jestli to tam ještě je???Viděla jsem to z hlavní cesty,a nikdy jsem tam nenakoukla.A docela se chystám založit eko domácnost(skrz dcery ekzém)
Byla jsem, má to sousedka, ale myslím, že teď mají nějakou dovolenou nebo co, do 14.6. Mají i stránky, dá se tam objednat a pak jenom vyzvednout. Nevím, kolik toho má skladem na prodejně, je to tam mrňavé… http://www.naturalstyl.cz/
No super,ty ji zlato!!!!Udělala jsi mi radost.Právě tu kosmetiku,kterou prodávají tak potřebuju!!!!Počkám jsi do 14.6.nevadí,ale aspon vím,že nemusím někam jet třeba do ZL: ![]()
Mají to moc pěkné,ty internetové stránky.Brala jsi něco od nich???Je teda moc šikovná ta tvoje sousedka???Nevím,ale je tady vůbec nějaký podobný obchod???A jde jí to???Nakujují vubec na Vs lidé EKO?
Jé, tak to nevím, jaký mají obrat jsem s ní neřešila - ona už je spíš ve věku mojí mamky
Brala jsem u ní bodýčko pro Samíka z merino vlny (jako funkční, když nosíme, ať ho nechladí normální) a podložku do kočárku z ovčí kůže. Oboje super, hlavně má plno věcí, které bych musela objednat z netu a takto je to bez poštovného a ještě mi to donese skoro domů ![]()
Půjčuje tam i třeba Manducy - což je pro vás už neaktuální
Myslím, že je ochotná a hodně věcí má vyzkoušené na sobě nebo na dceři a 2,5letém vnukovi, takže i poradí. Toť teda moje zkušenost ![]()
Prosím tě mohla bych tě ještě poprosit…nemůžu najít internetové stránky,teda telefon na Zelenou lékarnu na Smetánce,naproti Lega…ty to určitě hned najdeš,moc ti děkuji.nezlob se,že tě takto využívám,ale já to nemůžu najít…děkuji
Našla jsem toto:
Zelená lékárna – Lenka Tyralíková
Smetanova 1463, Vsetín
777 282 806
Tak můžeš zkusit, snad je to ono
![]()
Tak to mě vzal nějaký pán,soukromé číslo
,ale že mu stále volají jako do zel.lékárny a že je zvyklý,když jsem se mu omlouvala.A že lékárna je koncové číslo 86 ,ale tam mě to paní zatím nebere.Tak zkusím později.
A děkuji,jsi hodná.Já to vůbec nenašla. ![]()
Jé, chudák
Že si kvůli tomu musel i zjistit pravé číslo na tu lékárnu ![]()
Tak snad se dovoláš…
A co jsi vlastně sháněla za kosmetiku? Třeba ten Saloos mají i v DM nebo v lékárně naproti Vsacanu…
V DM drogerii jsem byla včera.No já bych chtěla používat na nádobí a na uklid celou tu řadu ekologickou co právě mají u toho nádru-ECOVER.Něco jsem koupila v DM,ale chtěla bych malé prát v tom olivovém mýdle francouzském a to v DM vůbec.Právě v tom obchodě u nádraží mají všechno(super),ale chtěla bych to olivové mýdlo už ted at můžu malé v tom prát.Chci si udělat ten mýdlový sliz…akorát to počasí…moc mi to prádlo nebude teda schnout ![]()
naproti Vsacanu,tam mají spíš jenom jídlo a zdravotní obuv,ne???
Určitě jsem naproti Vsacanu kupovala i krémy na strie a ten těhotenský olejík na břicho právě od Saloosu, jakousi kosmetiku tam mají, ale jestli i věci na úklid, to nevím, to asi spíš ne…
No, to ti schnout asi nebude
O tom mýdlovém slizu jsem už slyšela, taky o tom uvažuju - hlavně že to vyjde levně a prát by to mělo dobře, ne? Jádrové mýdlo je na fleky super…
No levněji to výjde určitě…jak to pere,to nevím…ale pere tak už hodně maminek
ted je tady založená na toto téma diskuse nová…mrkni