Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě to dobře dopadne, oni hned straší, jak to není podle tabulky, držím palečky ![]()
Evi, děkuju - a máš super fotku dětí pod nickem, to musí být radost
![]()
Jo jo, to je. Padlo asi deset rohlíků a čtyři bulky, několik oplatků a jablka, prostě jídelna ![]()
Anguo, ježiš, to se blbě píše, jak že se jmenuješ??
![]()
Ty pracuješ v knihovně? Tam teďka pracuje sestřenice mého manžela
/Petra/
Já jsem taky Petra
Jo, ona dělá asi dole v Íčku, ne? Taková blonďatá ![]()
Ano, blonďatá, přišla po mateřské.
Co děláte s malým, když je takto venku škaredě?
My jsme včera byli ve sluníčku a to byl „masakr“.
Lidí jak sr…, co?
My jsme momentálně doma, protože jsme oba nachlazení, tak do zimy nelezem - akorát včera jsme byli u dr. na 18měsíční prohlídce… Jinak bysme se asi oblekli a jezdili kolem baráku na odrážedle
![]()
A přitom ráno to vypadalo tak celkem nadějně ![]()
Jo přesně, lidí hrůza a hlavně hodně těch batolících se mimin, které nikdo moc nehlídá, to se pak bojím, jak to sleduju.
Tak se brzo uzdravte.
Jdu se ségrou a našima do Valášku na zvěřinové hody, mňam ![]()
Děkujem
Vy si užijte hody, já zvěřinu nemusím…
No já si vždycky připadám divně, hraju si někde se Samíkem a maminy klábosí… I po plavání, když jsme chodili. Ale je fakt, že pak se maminy začaly přidávat taky ![]()
Taky veilká gratulace Anquo!!!
Cérky mám velikou prosbu,jaká je dobrá autosedačka od 9kg??
Bianco, díky… My máme Romer King Plus a jsem s ním spokojená dost, je parádní - i to nebyla zas až taková cenová pecka…
Holky si chválí i třeba BeSafe (ale teď přesně nevím který, můžu zjistit), dá se vozit dítě v protisměru snad až do 4 let - viděla jsem naživo a vypadá to parádně, místa na nohy je překvapivě spousta, je to bezpečnější a ještě dítě sedí výš, takže má rozhled jak pan král - na rozdíl od těch posměrných, kde toho moc nevidí. Ale 9000,– mi přišlo dost ![]()