Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, jsem na rozpacích
Četla jsem nějaký článek, na který se v tom odkazovalo a psali tam, že to pere asi jak Lovela - která podle mě nepere teda vůbec. Taky že to pere až na 60 a víc, já peru většinou na 40. Oblečení, co by se pralo od 60 nahoru moc nemáme a nevím, jestli se tak oblečení pak spíš neničí?
Tak do toho asi nepůjdu ![]()
Tak to já do toho zase jdu
.Vidíš a já jsem se ptala holek co s tím operou a ony zase říkaly,že perou na 40 a 60st.že na 90st skoro vůbec
.???Já zase peru hodně na 90st,malé určitě!!!
Už jsem si objedala mýdla a pak budu chodit k tomu nádraží
.
Musím skrz malou předělat celou domácnost na EKO,žádná chemie,parfémy atd…
Zase prší,co??U nás potok už je pěkně zase zvedlí ![]()
Tak jestli se s tím může i a 40, tak jo, jenom jestli to pere tak dobře… Já na 90 neperu skoro vůbec, nikdy jsem neprala, ani když byl Samík miminko. Ale on nemá problémy s ničím, tak to nebylo třeba. Navíc jsme měli a máme hodně oblečení z Tesca a tam je praní na 50… ![]()
cerky a vypere to i od mrkvicky vsecko??mne to vubec nejde vyprat:-(
Bianco, tak to fakt nevím… Já jsem byla hodně spokojená s práškem Batole - Lovela je na nic… To Batole je právě nějak na bázi mýdla (teď to píšu je blb, ale přesně už to nevím), tak je to prý i pro děti lepší. A fakt to líp pere, vyprala jsem vždycky všecko.
Bianco,
ten sliz není jako nějaký dobrý čistič
je to EKO ,což znamená,že tam není nic co by to prádlo mělo nějak drasticky prát
.Je to spíš pro maminky,které jsou prát EKO a nebo pro maminky,které mají děti s citlivou pokožkou(což jsem já) a nechtějí na kůži žádnou chemii.Holky,aby měli více bílé prádlo,tam přidávají ještě perkarbonát.Takže jestli chceš něco pořádně vyprat,tak sliz určitě ne.
Bohužel jsem se musekla rozloučit s nějakým extra bílým prádlem......ale říkám jsi,že jsou důležitější věci,ne??
Elis, jsem četla, že na bílé se může přidat jedlá soda, když chceš extra bílé, tak kypřící prášek. Ale vyzkoušené to nemám a ty to máš určitě načtené dobře ![]()
Ne,já to nemám dobře načtené.Já vlastně teprve začínám.
,ale moc díky za tip.Určitě to vyzkouším,protože ten perkarbonát,který holky používají mají snad jenom ve skladě v Brně????Takže moc díky za tip???
Tak to jo, tak jsem ráda, že jsem poradila
Já jsem to brala podle sebe, já už bych měla načtené, že bych byla expert
![]()
Nic nepíšete - no jo, konečně je hezky a hned je to tu poznat ![]()
ja jsem mela lovelu a ta mi prave nic nevyprala,ted mam ten detsky persil a ten pere pekne,ale tady na to nestaci,ale skusim ten kyprici prasek..sice ho davam do odpoadu do vany a umyvadel:-)ale zkusim aj na to
Kam chodíte na koupaliště? Poraďte nějaké pěkné, to naše tady stojí za prd..
Tak odpovím si sama - Zděchov je opravený, takže super.
Ještě jsme jezdili do Frenštátu, ale na to se letos s malým nedám.
Já jsem viděla,že ses ptala na koupák.Ale my nechodíme nikam,protože mladší dcera ma at.ekzém a netroufnu jsi s ní jít na koupák skrz kůži a starší dcera zase vodu miluje a tak jsme se z manželem vlovi rozhodli,že se nerozpůlíme
a koupili jsme bazén na zahradu.A tak máme čistotu a chemii pod kontrolou skrz kůži dcery.
Ale vím,že hodně lidí jezdí do Valmezu,prý to tam je super pro děti!!!!!I krytý bazén,že tam mají parádní ![]()