Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
1.6.10 21:47

No, jsem na rozpacích :lol: Četla jsem nějaký článek, na který se v tom odkazovalo a psali tam, že to pere asi jak Lovela - která podle mě nepere teda vůbec. Taky že to pere až na 60 a víc, já peru většinou na 40. Oblečení, co by se pralo od 60 nahoru moc nemáme a nevím, jestli se tak oblečení pak spíš neničí? :think: :nevim: Tak do toho asi nepůjdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.6.10 08:35

Tak to já do toho zase jdu :palec: .Vidíš a já jsem se ptala holek co s tím operou a ony zase říkaly,že perou na 40 a 60st.že na 90st skoro vůbec :-o .???Já zase peru hodně na 90st,malé určitě!!!
Už jsem si objedala mýdla a pak budu chodit k tomu nádraží :palec: .
Musím skrz malou předělat celou domácnost na EKO,žádná chemie,parfémy atd…

Zase prší,co??U nás potok už je pěkně zase zvedlí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.6.10 09:23

Tak jestli se s tím může i a 40, tak jo, jenom jestli to pere tak dobře… Já na 90 neperu skoro vůbec, nikdy jsem neprala, ani když byl Samík miminko. Ale on nemá problémy s ničím, tak to nebylo třeba. Navíc jsme měli a máme hodně oblečení z Tesca a tam je praní na 50… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.10 17:52

cerky a vypere to i od mrkvicky vsecko??mne to vubec nejde vyprat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.6.10 10:56

Bianco, tak to fakt nevím… Já jsem byla hodně spokojená s práškem Batole - Lovela je na nic… To Batole je právě nějak na bázi mýdla (teď to píšu je blb, ale přesně už to nevím), tak je to prý i pro děti lepší. A fakt to líp pere, vyprala jsem vždycky všecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
3.6.10 18:50

Bianco,
ten sliz není jako nějaký dobrý čistič :oops: je to EKO ,což znamená,že tam není nic co by to prádlo mělo nějak drasticky prát :?: .Je to spíš pro maminky,které jsou prát EKO a nebo pro maminky,které mají děti s citlivou pokožkou(což jsem já) a nechtějí na kůži žádnou chemii.Holky,aby měli více bílé prádlo,tam přidávají ještě perkarbonát.Takže jestli chceš něco pořádně vyprat,tak sliz určitě ne.
Bohužel jsem se musekla rozloučit s nějakým extra bílým prádlem......ale říkám jsi,že jsou důležitější věci,ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.6.10 19:32

Elis, jsem četla, že na bílé se může přidat jedlá soda, když chceš extra bílé, tak kypřící prášek. Ale vyzkoušené to nemám a ty to máš určitě načtené dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
3.6.10 19:59

Ne,já to nemám dobře načtené.Já vlastně teprve začínám. :palec: ,ale moc díky za tip.Určitě to vyzkouším,protože ten perkarbonát,který holky používají mají snad jenom ve skladě v Brně????Takže moc díky za tip???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.6.10 20:06

Tak to jo, tak jsem ráda, že jsem poradila :mrgreen: Já jsem to brala podle sebe, já už bych měla načtené, že bych byla expert :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
8.6.10 13:17

Nic nepíšete - no jo, konečně je hezky a hned je to tu poznat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.10 21:14

ja jsem mela lovelu a ta mi prave nic nevyprala,ted mam ten detsky persil a ten pere pekne,ale tady na to nestaci,ale skusim ten kyprici prasek..sice ho davam do odpoadu do vany a umyvadel:-)ale zkusim aj na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
11.6.10 08:13

Kam chodíte na koupaliště? Poraďte nějaké pěkné, to naše tady stojí za prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.6.10 08:04

Tak odpovím si sama - Zděchov je opravený, takže super.
Ještě jsme jezdili do Frenštátu, ale na to se letos s malým nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.6.10 19:31

Já jsem viděla,že ses ptala na koupák.Ale my nechodíme nikam,protože mladší dcera ma at.ekzém a netroufnu jsi s ní jít na koupák skrz kůži a starší dcera zase vodu miluje a tak jsme se z manželem vlovi rozhodli,že se nerozpůlíme :lol: a koupili jsme bazén na zahradu.A tak máme čistotu a chemii pod kontrolou skrz kůži dcery.
Ale vím,že hodně lidí jezdí do Valmezu,prý to tam je super pro děti!!!!!I krytý bazén,že tam mají parádní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.6.10 20:51

Díky, zkusím omrknout, akorát nemám jaksi auto.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie