Vsetín a okolí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
21.5.10 09:28

Jo pracuje na tom, je v lázních :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.5.10 09:31

Třeba doveze i něco z lázní :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
21.5.10 09:41

Tak to budou asi oplatky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.5.10 09:50

Ale pod ty se v dešti neschováš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
22.5.10 10:51

No to máš pravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.5.10 20:41

prosím Vás neznáte náhodou někoho ze Vsetína,kdo by prodával výrobky MISSIVA?jde o ekologické výrobky.Ráda bych vyzkoušela ten jejich přípravek na nádobí a prášek na praní,díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.5.10 21:22

Tak to neznám vůbec, nevím, o co jde… A nemají seznam dealerů někde na stránkách?

Dívám se a tu je kontakt http://www.missiva.cz/…/default.asp?… Hnedka ta první paní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.5.10 21:33

taky jsem se na to tam dívala,díky.Chtěla bych to jenom vyzkoušet a bylo mi to divné,když budu chtít jenom jeden přípravek na nádobí a jeden prášek otravovat nějakou jejich dilerku,aby za mnou jela.....nechci nic víc,než tyto dvě věci.Ale asi ji napíšu.
Nechci aby se mi nakvartírovala do baráku a přesvědčovala mě abych toho nakoupila hafo :oops: ,nemám to ráda!!!
Ted mě napadá,že možná ve zdravé výživě naproti bývalé knihovně.....možná tam by něco takového mohli mít????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.5.10 21:50

Tak to nevím, ale podívat se můžeš zkusit… Spíš si myslím, že to mají jenom přes ty dealery.

Otravování bych neřešila, ona chce prodat, že… a do baráku ji pustit nemusíš - akorát musíš být drsná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
23.5.10 11:55

Dělaly to holky, co jsou na Rodině, ale tuším, že se přemístily na Dáma.cz.
Několikrát mi to nabízela některá z nich a chtěla k nám domů, tak mě to odradilo.
Ale slyšelajsem na to chválu, že kterési prostředky jsou dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.10 21:32

Angua:he,no jezdime,ale jak si na to autko zvyknes,tak je to na houby:-(mela sem obdobi,ze od nas z ryniku bylo pro me daleko pesky do mesta:-)Ale za to ted po porodu ty kila lehko nabyvaji,tak me to donutilo aspon chodit pesky:-))sice ne furt,ale snazim se a male je to fuk,sice je radsi v tom aute,ale uz vytahujem sportak,tak ju to bavi uz aj tam,to je taky zvedavez,hruza..ma pul roku ted a uz mi lozi,takze fofry:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.5.10 21:56

Bianco, tak to je malá šikula :-D I když to hlídání je hrozné. Samík lezl a všecko později, teď ještě nechodí, ale u menšího musí být hlídání ještě horší, si myslím…

Já jsem taky ráda, že jsem od auta odvykla, manžel s ním jezdí do práce, takže většinu dne ho k dispozici nemám a musí pěšo - chca nechca :lol: :lol: :lol: Ale je to fajn, už mi není tak zatěžko dojít pěšky do města (nebo kamkoli), projít se dopoledne na nákup nebo na mléko do automatu, je to fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.10 22:18

no u nas prave mam auto furt doma,muj jezdi do prace mhdeckem,tak me to laka:-)
Ale je to teda fof malou uhlidat,je tak strasne rychla…akorat si porad cuca palecek a uz jsem z toho nervozni,ze ji to neodnaucim,ze dne na den mi prestala dudlat a ma misto toho palecek:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.5.10 22:20

Potvůrka :lol: Určitě ji to časem přejde…

To se nedivím, taky by mě to lákalo - i když hlavně proto, že bydlíme na kopci. Na Rybníky možná ne - to parkování ve městě přece jenom není žádný med :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.10 22:28

Ale nejvetsi zdechlost u me byla,kdyz sem jela k mamce na ohradu a z tama jsem si prejela autem ke kostce,kde jsem si musela odkocit:-)a to moje mamka bydli u kuzelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová