Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
prosím Vás neznáte náhodou někoho ze Vsetína,kdo by prodával výrobky MISSIVA?jde o ekologické výrobky.Ráda bych vyzkoušela ten jejich přípravek na nádobí a prášek na praní,díky
Tak to neznám vůbec, nevím, o co jde… A nemají seznam dealerů někde na stránkách?
Dívám se a tu je kontakt http://www.missiva.cz/…/default.asp?… Hnedka ta první paní…
taky jsem se na to tam dívala,díky.Chtěla bych to jenom vyzkoušet a bylo mi to divné,když budu chtít jenom jeden přípravek na nádobí a jeden prášek otravovat nějakou jejich dilerku,aby za mnou jela.....nechci nic víc,než tyto dvě věci.Ale asi ji napíšu.
Nechci aby se mi nakvartírovala do baráku a přesvědčovala mě abych toho nakoupila hafo
,nemám to ráda!!!
Ted mě napadá,že možná ve zdravé výživě naproti bývalé knihovně.....možná tam by něco takového mohli mít????
Tak to nevím, ale podívat se můžeš zkusit… Spíš si myslím, že to mají jenom přes ty dealery.
Otravování bych neřešila, ona chce prodat, že… a do baráku ji pustit nemusíš - akorát musíš být drsná ![]()
Dělaly to holky, co jsou na Rodině, ale tuším, že se přemístily na Dáma.cz.
Několikrát mi to nabízela některá z nich a chtěla k nám domů, tak mě to odradilo.
Ale slyšelajsem na to chválu, že kterési prostředky jsou dobré.
Angua:he,no jezdime,ale jak si na to autko zvyknes,tak je to na houby:-(mela sem obdobi,ze od nas z ryniku bylo pro me daleko pesky do mesta:-)Ale za to ted po porodu ty kila lehko nabyvaji,tak me to donutilo aspon chodit pesky:-))sice ne furt,ale snazim se a male je to fuk,sice je radsi v tom aute,ale uz vytahujem sportak,tak ju to bavi uz aj tam,to je taky zvedavez,hruza..ma pul roku ted a uz mi lozi,takze fofry:-))
Bianco, tak to je malá šikula
I když to hlídání je hrozné. Samík lezl a všecko později, teď ještě nechodí, ale u menšího musí být hlídání ještě horší, si myslím…
Já jsem taky ráda, že jsem od auta odvykla, manžel s ním jezdí do práce, takže většinu dne ho k dispozici nemám a musí pěšo - chca nechca
Ale je to fajn, už mi není tak zatěžko dojít pěšky do města (nebo kamkoli), projít se dopoledne na nákup nebo na mléko do automatu, je to fajn ![]()
no u nas prave mam auto furt doma,muj jezdi do prace mhdeckem,tak me to laka:-)
Ale je to teda fof malou uhlidat,je tak strasne rychla…akorat si porad cuca palecek a uz jsem z toho nervozni,ze ji to neodnaucim,ze dne na den mi prestala dudlat a ma misto toho palecek:-((
Potvůrka
Určitě ji to časem přejde…
To se nedivím, taky by mě to lákalo - i když hlavně proto, že bydlíme na kopci. Na Rybníky možná ne - to parkování ve městě přece jenom není žádný med ![]()
Ale nejvetsi zdechlost u me byla,kdyz sem jela k mamce na ohradu a z tama jsem si prejela autem ke kostce,kde jsem si musela odkocit:-)a to moje mamka bydli u kuzelny